Ako získať max.podporu v nezamestnanosti po skončení RD?
Ahojte...vie mi niekto poradit ako ziskat max.podporu ?...na matersku dovolenku som nastupila 22.01.2016...RD mi konci 28.02.2019...planujem ukoncit prac.pomer dohodou...na kolko dni mam narok na dovolenku od januara 2016?...je nejakym sposobom kratena?..cize mam narok len na alikvotnu cast ...
Dakujem krasne za rady
@slecna0071 znížiť priemer ti mohlo len to ak si mala v období posledných dvoch rokov zdaniteľný príjem....ak si si istá že nie tak sa proti rozhodnutiu SP odvolaj
@evittam pisala som do prace mail..Ja som z ke okolia a oni vo vranove .Nereagoval na dovolenku iba ze 3 dni mi preplatia.Chcela sim vyplatnu pasku aj vypocet,podla coho to ratali a nic..Aj tie tri dni vyplatil az ked som sa vyhrazala ze sa obratim na ip.Neviem ako mam postupovat..
Vedeli by ste mi prosim poradit? Som teraz uz siedmi rok doma / po troch materskych/ a po rodicovskej, ktora konci 7.3.2020 mam narok na 20 dni dovolenky. Ked chcem ziskat maximalnu podporu, mozem si ju celu vycerpat a potom ukoncit pracovny pomer, alebo tu dovolenku cerpat iba 1 den? Dakujem
@evittam dobry den. Prosim o radu. Koniec RD mam 17.3., ukoncenie PP dohodou k 19.3., vycerpam si 2 dni dovolenky z 22 dni. Crta sa mi praca od aprila, tak som si zatial nezrusila konatelstvo v rodinnej sro, nie som v nej vsak zamestnana, zatial sme ju nestihli rozbehnut. A teda, moja otazka, ak skoncim na urade, nemozem byt konatelka, aby som mala podporu? Dakujem

@slecna0071 Ano vieš. Vid ZP a narok na dovolenku