Má matka májového dieťaťa nárok na predĺžený rodičovský?
Moje dieťa bude mať 3 roky v máji 27, z toho vyplýva že do škôlky je ho možné zahlásiť už v roku 26 na nasledujúci školský rok 26/27 s nástupom v máji 27 (to že ho vezmú je samozrejme nereálne), mám nárok žiadať o predĺžený rodičovský na mesiace máj-august 27? Alebo je to zas nejaké hluché obdobie keď od štátu nič nedostanem?
Aha a to až o rok. Veď dáš jej zápis od 2.polroka, nie od mája
ak máš manžela, potiahne domácnosť, nevidím na Tom nič nereálne, automaticky sme to doma tak mali
Ak si sama, babky, kamarátky, opatrovateľka, súkromné zariadenie.
Alebo nastúpi v polroku od januára ,čiže skôr
Mam dceru co bude mat 3 roky v aprili 27.na jar 26 ideme na zapis do skolky nastup by bol idealne od januara 27 bohuzial inak sa to neda.nemozem s nou ostat doma bez koruny.ak ju pre kapacitu nevezmu tak jedine od maja 27 do septembra 27 sukromne jasle/skolka.mozno mesiac cez leto vykryjeme dovolenkou a babkami.
Tebe vlastne staci len jun jul august od septembra uz by ste mali byt v skolke.zacni si pomaly odkladat z kazdeho rodicaku po 100e bokom.mas na to este rok a pol.. predlzeny rodicak by si dostala len ak ti ho nevezmu ani od septembra 27 do spadovej skolky ani ziadnej inej.
@gaaranoluna ved skus dat od januara 27 a budes mat vykrytu aj adaptaciu. Mozni Ti vezmu. Ja byvam v ba a u bas beru aj 2r odplienkovane deti.
Na predlzeny rp mat narok nebudes v tom roku 27 az v r.28 a teda ktovie cj to vobec bude existovat este.

Keď si nechcela mať hluché obdobie mala si dcéru zapisať do škôlky už na tento školský rok od pol roka napr a mohla si ísť vo februári už do práce. Môžeš skúsiť obvolat škôlky,.možno niekde budú mať pre vás miesto