Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
mbank práve nabehol.
Ja mam TB a este nic☹
poštová banka, stred. stále nič 😒
nám ešte nič ☹
Nech tu niekto nevypisuje, že upsvar mal účtovnú uzávierku 11.10. Keby peniaze odišli v tento deň mali by sme ich na účte už v pondelok. Chcela by som vidieť ako by reagovali ony, keby dostali výplatu neskôr. Začali by štrajkovať. A čo my? Žijeme z ruky do huby a ešte, keď sa človek spolieha, že dostane pár € načas tak prd. Doteraz mi nič nenabehlo!!!!!
Tb prave nabehol🙂
slsp už ma 🙂
VUB stale nič..............
v mBank bol uz vcera 😉
ja uz mam aj po nej☹
mne prave nabehol SLSP...konecne
mne zatial nabehla len PN-ka co je zo soc. poist. ale rodicak nie, ale uz ma to az tak netrapi 🙂
tatrabanka - pred 10 minútami.
inak istotne to tu už niekto spomínal.ale rodičák nenabehne každému rovnako,teda aj keď majú účet v rovnakej banke.ide o to,kedy danú úrad práce urobí uzávierku.čiže záleží na tom
poviem vam,to je strasne nudne na tom rodicovskom,ze stale pride ta ista suma 😒
@huxy ono aj v ramci jedneho uradu a rovnakej banky su rozdiely🙂
bože stále nič je to normálne to sa mi ešte nestalo
no chvalabohu slsp už nabehlo 🙂)))))))
🙂 🙂 🙂 🙂
mne este stale nic som vub hruza 😠
akoze sa tu cudujem ze Vam rodicak chodi takto skoro, mne vzdycky 20teho a kedze to bude sobota tak cakam v piatok, nikdy skor ani neskor 🙂
konecne dnes nabehol, uz som myslela, ze budeme dlaby lizat 😀
mne nabehla vcera doobeda.mam tatrabanku.
tatrabanka - konecne nabehol pred chvilou
Uz mam.. za tri mesiace 🙂

@moon1979 mne kedysi na urade povedali, ze to posielaju okolo 10teho ale evidentne nie vzdy :(