Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@alena789 pokial si riadne zamestnana, a dostanes dovolenkove dni aj za rodicovsku potom daj vediet, pojdeme potom na ten inspektorat, ktorym sa zaratala dovolenka podla zakonnika iba za obdobie MD a to sme vsetky.
Ja keď som robila na pošte pred pár rokmi vždy sa dávky vyplácali pred sviatkami..
@veronikastrickova som riadne zamestnana ; ))
Zienky,kedy je uzavierka na vyplatu pridavkov a materskej? Posielala som zmenu uctu (31.3.) a nik sa neozval z pobocky,tak dufam,ze to bude ok...Dakujem ❤
Ahojte, je tu niekto na podpore? V akom datume sa to vyplaca? Ako materska? Ďakujem
@dominika_sk tak väčšinou 15
@dominika_sk Áno, ako materská.
@veronikastrickova to bolo povedané v dobrom že aj žienky ktoré majú sek si chcú nakúpiť pred sviatkami.ja mám účet .....
Ahojte ak to sem nepatrí sa ospravedlňujem. Len sa chcem spýtať či neviete kedy sa vracajú naspäť peniaze z daňového na účet . Podávala som 10.3. za každú odpoveď ďakujem
@wwrrooppll je jedno či sa daňové posiela vo februári či v marci...od 31.3.2022 má daňový úrad čas 40 dní. Poväčšine sa vypláca koncom apríla až do 10.5 čo je tzv. Posledný deň pre tých ktorý podali do 31.3...
Takže začne to cca 24.4-10.5 možno niekto dostane aj skôr ale to je ťažko povedať...
@1cita pozri, system je nastaveny tak, ze oni maju cas do posledneho dna v mesiaci. Keby aj prisli davky vsetkym az po sviatkoch, nikto sa nema na co stazovat, nema dovod. To, ze niekedy vyplatia pred 15tym,je ok, ale to nie je samozrejmosť. Ze budu sviatky, vie kazdy dopredu, a treba sa tak financne nastaviť, ze netreba sa spoliehat na aprilovu výplatu ale treba si nakupit uz z marcovej.
No ako žienky už to začalo nabiehat niekomu alebo čakáme ešte jeden dva dni??
@1cita zajtra by mala byť podľa tabuliek byť splatnost na účet
Na fb jedna dala fotku ze 11.4 by mali byt na ucte ale neviem ktory okres uz
Dobrý deň neviete kedy sa bude tento mesiac vyplacat PN na poste? Dakujem za odpoved.
Ahojte, prosím neviete kedy sa vypláca podpora?? Ďakujem
@marketa1111 v termíne ako materská tzn. +- 15. v mesiaci.
@misinka0611 ďakujem
Dneska je tu zatiaľ ticho 😂
@romanka1610 veď je ešte len 12. 😁🤷🏼♀️
Trencin slsp teraz🙂
@romanka1610 podľa mňa 14teho začnú nabiehat každému
@romanka1610 Dnes pár ľudí a streda, štvrtok ostatní.