Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@maatuulka Dakujem krasne
@dollyzv mne dali trochu iné tlačivo vypísať ešte také trochu staršie kde hore som začiatkom ze ci žiadam o zmenu na rodičovskom alebo rodinných pridavkoch.
Ale aj tak mi to nepomohlo lebo rodicovsky prišiel na nové číslo a rodinné na staré číslo účtu. Pritom o každé som žiadala jednotlivo ... a mam novorodenca na ktorého som žiadala hneď už na nové číslo účtu ciže teraz 1x a neviem prečo zaňho mi prišlo na účet starý keď ten stary som ani nikde neuvádzala 😅
@matkamatkova dva
@rebeka25 aha,no tak uvidim teda,lebo mne mal prist rodicak este za par dni z juna a neprisiel,iba pridavky,volala som na upsvar a pani mi pobedala ze to tem nemala zaznacene ze mam mat este rodicak,ze dobre ze som jej zavolala a povedala mi ze je iba jeden vyplatny termin
@matkamatkova vyplatny je este okolo 25.
@matkamatkova este su tzv.mimoriadne platby okolo 25teho
@fialova36 ďakujem
Kedy ma tento mesiac nabehnut rodicovsky?piatok /pondelok?neviete....uz "suším" 😂🙈
@kassandraa84 na 99% v pondelok
@kassandraa84 pondelok-utorok.
@nika_17 cize 1%sanca tam stale.je hej hahaha
Ahojte, žienky, keď syn dovršil 3 roky na konci júla, vyplatia mi ešte v auguste rodičovský za júl ? či ako dovršil tri roky už nie.
Určite až v utorok si myslím.. veď dnes je len 11. ..
Dievčatá ktorá sa vyzná schválili mi náhradné výživné ale niekde som čítala že posielajú spätne 3 mesiace mne prišiel iba jeden neviete ako to je?
@evelinka9999 Mne schválili len dva mesiace v roku 2021.
Ahojte,kamoske predlzili rodicak zo zdravot.dovodov.Poziadala si o predlzenie v júli,dcera mala 3.roky v juni.Ale prisiel jej rodicak aj v juli nakolko sa vyplaca spätne.Myslíte ,že jej teraz pride aj za jul,august peniaze ?Vraj jej tak povedali,ale jej sa to nezda.Dakujem
Žienky, máte niektorá vybavený príplatok k prídavku? Dočítala som sa iba teraz, že je taká možnosť , chcela som info ako to funguje.Ďakujem 🙂
@mima343 nie teraz by jej mal prísť za júl,, a v septembri za august ,, ona bude normálne pokračovať v ňom,,
@livia1808 jedine ze si ty a aj otec dietata poberatelom plneho invalidneho dochodku alebo starobneho dochodku
potom mas narok na priplatok k pridavku
Tak čo,čakáte dnes? 😂
Ahojte dievčatá,myslím že minulý mesiac bola tabuľka a tam bolo 16.8.ale niesom si istá.

Ahojte upsvar ma iba jeden vyplatny termin?