Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby,trochu mimo rodicaku,ale isto tu najdem odpoved...ktore papiere potrebujem na vybavenie prispevku na starostlivost o dieta?
Prosím vas co treba vybavit na úrade ak mi v decembri konci materska a nastupujem na rodičovský? Da sa niekde na nete vyratat dokedy presne mam materskú? Nastúpila som na nu 23.4.2018. Diki za rady
@ewka0012 zo SP by ti mal prist papier od kedy do kedy si bola na materskej. Zavolaj si tam. S tym papierom sa potom ides prihlasit na UPSVaR aj s rodnym listom dietata. Nemusis sa bat, ze prides neskoro. Rodicovsky ti doplatia polroka spatne. Pocas rodicovskeho sa musis prihlasit na dochodkove. Inak ti to obdobie nebude zaratane
@katarinka289 ďakujem pekne za info
@katarinka289 pokial viem, uz sa na dochodkove hlasit netreba
@ivd netreba
@katarinka289 Uz nemusí-od 1.1.2018 to robí SP automaticky. A potvrdenie o MD nepride domov automaticky,treba oň požiadať.
@zuzik307 to som pozerala,ale je tam len par info a urcite viem,ze tych papierov treba vydokladovat viac
@diabliq6666 ked sa preklikas, je tam ziadost v pdf, na jej konci su vsetky doklady, ktore potrebujes...
Ahojjte chcem sa spýtať keď som si podala žiadosť o rodicak 23oktobra myslíte že mi príde tento mesiac? A neviete ako chodí ten jednorazový príspevok pri narodení ten som podala 7 novembra ďakujem za odpovede
Ahojte poberate niekto podporu? Kedy zasielaju podporu? Ja som nemala v poriadku papiere tak v okrobri mi neprisla za september ale bola som 17.10.vsetko odovzdať a malo by to byť ok, najprv mi ale asi pride papier a potom až peniaze či?
@liliputka23 vsetko dostanes tento mesiac
@matkamatkova mne chodí 12teho
@matkamatkova skôr mi prišli peniaze, než papiere
@zuzana9411 tak by mohli prist zajtra o com ale pochybujem
@matkamatkova podpora mi chodila vacsinou 16-17teho
Ahojte,chcela by som sa vás opýtať,tento mesiac mám dostať prvýkrát materskú (nie rodicak ) kedy to vyplácajú? Okolo 20.-ho? Ďakujem.
@micayla997 materska mi chodí okolo 13-14. Dňa v mesiaci
@kaciaatko ďakujem 🙂
Mimo rodicovskeho .... prisiel uz niekomu preplatok z poistovne? Mam doveru.
@micayla997 Skor a závisí od tvojho okresu. Tento týžden urcite okolo 13.
@misinka0611 moj okres je síce bytca ale na starosti ma majú v Bratislave
@micayla997 Aj mne chodila z BA a takto som mávala okolo toho 13 steho 🙂 Rodičovský mi chodi okolo 15-16-17, zavisí aj ako padne víkend 🙂

@marian86 Dakujem za odpoved si zlata🙂