Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@martmar tato diskusia je presne na to urcena,takze ak sa pytaju kazdy den v mesiaci je to ok...kto s tym ma problem,nemusi to sledovat
Slsp Nitra, dnes nabehol môj posledný rodičovský... Ďakujem za rady baby, želám krásne sviatky 🙋
Pardon zlynčovat
Človek sa tu príde pozrieť že čo a ako, a keď to čítam tak sa tu len hádate.
Mne to pride ze toto je uz diskusia na hádanie a nie nato aby sa tu riešil čisto len rodicak..zeny zeny...
prosíme o vymazanie užívateľky konta - martmar . Ďakujem
@martmar Nahlasujem ta, toto si uz prepískla... je mi ta ľúto.
@misinka0611
@niky21 súhlasím s Vami, mne tiez už lezie na nervy a vsetkych úraza. Ako, kde sa to da nahlásiť?
@lenka0033 pri jej prispevku úplne vpravo je take “ v “ . Na to klikni a môžeš nahlásiť nevhodnú odpoveď. Aspoň tak to mam ja na mobile.
@martmar ty si jedna obyčajná zakomplexovaná necitlivá mrcha...musíš mať veľmi zlý život keď takto urážaš iné ženy. Mala by si si nájsť iný spôsob ako riešiť vlastné komplexy. Nechápem ako môžeš sama so sebou žiť a vôbec sa na seba pozerať v zrkadle. Mne by bolo zle. Navštív psychológa. A pripájam sa k ostatným žienkam a taktiež žiadam o zmazanie tejto užívateľky
@niky21 ja som to nahlasovala uz od vcera, ako zacala s urazkami. Tiez dufam, ze ju zmazu. A malo by sa to uz nejak inak rieait, lebo zase zalozi novy nic a bude urazat dalej
Myjava nabehol prave teraz
Rodicak Galanta a materska Trnava mal niekto?
slsp kosice materska prave na ucte

@martmar povies toto aj niektorej osobne? Teba stretnut tak ti taku jednu vlepim za tie autisticke chudacky...moj syn je autista tak laskavo nepouzivaj taketo vyrazy lebo zrejme nevies co to znamena....nezabudaj karma ta raz dobehne !!!