icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

solinkarka
11. dec 2018

@martmar povies toto aj niektorej osobne? Teba stretnut tak ti taku jednu vlepim za tie autisticke chudacky...moj syn je autista tak laskavo nepouzivaj taketo vyrazy lebo zrejme nevies co to znamena....nezabudaj karma ta raz dobehne !!!

diabliq6666
11. dec 2018

@martmar tato diskusia je presne na to urcena,takze ak sa pytaju kazdy den v mesiaci je to ok...kto s tym ma problem,nemusi to sledovat

damianadam
11. dec 2018

Slsp Nitra, dnes nabehol môj posledný rodičovský... Ďakujem za rady baby, želám krásne sviatky 🙋

evittam
11. dec 2018

@mi.mimi A zase a znovu-s tym kedy ti nabehol RP ci ine platby nema s tym aku máš banku nič spoločné. Skôr treba napísať okres

mi.mimi
11. dec 2018

@evittam
Ty si vždy takto naladená? ?písala som sem druhý krát V živote. ...nabudúce ne napíšem nič. ..A ostatné baby bola to nr 😉

evittam
11. dec 2018

@mi.mimi Ako konkrétne? Ja som velmi dobre naladena, mam perfektny den-ako skoro kazdy. 😉 Len som si ta dovolila upozorniť na dolezity fakt a to,ze nikomu nepomoze tvoja informácia.

nafla
11. dec 2018

@evittam no booooooze co takeho sa stalo ze zabudla dodat mesto?????

skye58
11. dec 2018

@nafla nic extra, iba jej informacia bola absolutne irelevantna, kedze naozaj nejde o banku, ale o prislusny Urad prace 🙂

nafla
12. dec 2018

@skye58 v prvom prispevku uviedla aj mesto aj banku az v druhom pozabudla nan

evittam
12. dec 2018

@nafla No veď minimálne polovica tu na to zabuda takže vlastne co sa niektorých týka vôbec nic. Čo také sa zase stalo,ze som si dovolila upozorniť na jej zbytocny príspevok?
Inak dobre ti uz odpovedala
@skye58
Btw.naozaj nemám záujem a ani cas hľadat vzdy prvy príspevok každej diskutujucej.

nafla
12. dec 2018

@evittam no tak potom preco tak prchko reagujete???Proste sa pozabudla a co teraz ju zlincujeme za to nie?!

nafla
12. dec 2018

Pardon zlynčovat

malibu21
12. dec 2018

@monula20 ahoj kde sa to takto da pozriet prosim ta. Dakujem za info

7kaciatko7
12. dec 2018

Človek sa tu príde pozrieť že čo a ako, a keď to čítam tak sa tu len hádate.

anchelita
12. dec 2018

Mne to pride ze toto je uz diskusia na hádanie a nie nato aby sa tu riešil čisto len rodicak..zeny zeny...

monula20
12. dec 2018

@malibu21 ja som to z fb stiahla ale na ich stránke urcite..sociálna poistovna

martmar
Odpoveď bola odstránená
demonka5
12. dec 2018

@martmar preboha sa uvedom co tu rozpravas a ako slovami ublizujes mmozes sa hanbit

niky21
12. dec 2018

@martmar @rusalinka prosim o kontaktovanie dalších adminov na vymazanie konta tejto trollky, porušuje pravidlá MK a uráža tu slušné maminky , vdaka

niky21
12. dec 2018

prosíme o vymazanie užívateľky konta - martmar . Ďakujem

misinka0611
12. dec 2018

@martmar Nahlasujem ta, toto si uz prepískla... je mi ta ľúto.

nafla
12. dec 2018

@martmar naozaj zasnem nad vam.....ta karma Vas dobehne a potom budete plakat.....ze sa nehanbite 😕

lenka0033
12. dec 2018

@misinka0611
@niky21 súhlasím s Vami, mne tiez už lezie na nervy a vsetkych úraza. Ako, kde sa to da nahlásiť?

misinka0611
12. dec 2018

@lenka0033 pri jej prispevku úplne vpravo je take “ v “ . Na to klikni a môžeš nahlásiť nevhodnú odpoveď. Aspoň tak to mam ja na mobile.

simonamikloskova
12. dec 2018

@martmar ty si jedna obyčajná zakomplexovaná necitlivá mrcha...musíš mať veľmi zlý život keď takto urážaš iné ženy. Mala by si si nájsť iný spôsob ako riešiť vlastné komplexy. Nechápem ako môžeš sama so sebou žiť a vôbec sa na seba pozerať v zrkadle. Mne by bolo zle. Navštív psychológa. A pripájam sa k ostatným žienkam a taktiež žiadam o zmazanie tejto užívateľky

niky21
12. dec 2018

@lenka0033 ja som tu označila adminky modreho konika, ktoré majú na starosť fora a diskusie. Tak snad čoskoro zasiahnu 😉

veronikastrickova
12. dec 2018

@niky21 ja som to nahlasovala uz od vcera, ako zacala s urazkami. Tiez dufam, ze ju zmazu. A malo by sa to uz nejak inak rieait, lebo zase zalozi novy nic a bude urazat dalej

malibu21
12. dec 2018

Myjava nabehol prave teraz

bucko555
12. dec 2018

Rodicak Galanta a materska Trnava mal niekto?

demonka5
12. dec 2018

slsp kosice materska prave na ucte