Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@laluska123 ďakujem za info. Manželovi prišla.materska už tiež. Mne zase opačne. Prídavky dnes a materská nič. Pred 2,5r mi najprv chodila materská a o deň neskôr.pridavky,preto som dnes z toho zmätene 🤷
@pepe12333 Každému príde niekomu o trosku skôr niekomu neskôr. Vikend tiež urobi svoje, každý okres má svoju uzávierku a do toho ešte riesi sa tu aj materska aj rodicak. Vyplácajú to rôzne institucie. Nehorí, každý prežije a dostane €.
@charlottevalca tak tomu tiež nerozumiem..., ja som sa ešte čudovala, že prišli peniaze, minuly mesiac to bolo až 16-teho
@dajda459 neviem ako to vyplácajú tiež to mám divne 🤔 ale veď nevadí len si to sledujem lebo my si tie sumy (24e) ani nevšimneme na účte, a pani z úradu mi volala pred mesiacom, že prečo som nevolala že mi chýbajú prídavky že si to mám sledovať ona to tam má vraj nevyplatené😄 zlatá pani
@misinka0611 Samozrejme 🙂 ... Ja som len nechápal prečo to tak je . Vďaka za odpoveď 🙂
@dajda459 a inak zamáličko 😄🙋
@jannyr ja som z toho debko co idu podla priezviska ci ako ? Ked mame tu istu banku a este aj z Bb sme obe
Myjava materská aj rodičkák nabehli
@marketa1111 Teraz či rano? 🙂
@charlottevalca Nejdú. Volaj na upsvar ak cakas rodicak. Kým tam sú...
@misinka0611 volala som ze vraj kazdy ma svoju referentku pridelenu podla priezviska tak ta moja ma asi cas noooo super 🙂
@charlottevalca To fakt? Ja že hromadne keď všetky majú sa to odošle a tiež oni musia mat do určitého dátumu spracované.
@misinka0611 tetka tam uz nebola to mi povedal pan urade ale mohli poslat vsetkym dnes akoze
@charlottevalca super.😬
Zas o to bohatši budeme v pondelok 🤑🤑
NZ - VUB materska nabehla
Dievcata z BA,mali ste dnes rodicak a pridavky?
Otazkocka,ma niekto doma prvaka?mal by dojst aj ten 100e prispevok ale zatial mi dosli pridavky ako kazdy mesiac 24e cca. PD okres
@tncka až v októbri...
@klarissa25 jaaaj, dakujem. Tak mozem ja cakaaat 🙂 Mama mi spominala a ja myslela ze to uz teraz ma prist ☹
@pepe12333 doobeda
V piatok som mala materskú MI 👌
Mal niekto rodicak MI?
????

@jannyr tak to nechapem ja mam tiez slovensku a som z Bb a nemam tam nic