Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@laluska123 ďakujem za info. Manželovi prišla.materska už tiež. Mne zase opačne. Prídavky dnes a materská nič. Pred 2,5r mi najprv chodila materská a o deň neskôr.pridavky,preto som dnes z toho zmätene 🤷
@pepe12333 Každému príde niekomu o trosku skôr niekomu neskôr. Vikend tiež urobi svoje, každý okres má svoju uzávierku a do toho ešte riesi sa tu aj materska aj rodicak. Vyplácajú to rôzne institucie. Nehorí, každý prežije a dostane €.
@charlottevalca tak tomu tiež nerozumiem..., ja som sa ešte čudovala, že prišli peniaze, minuly mesiac to bolo až 16-teho
@dajda459 neviem ako to vyplácajú tiež to mám divne 🤔 ale veď nevadí len si to sledujem lebo my si tie sumy (24e) ani nevšimneme na účte, a pani z úradu mi volala pred mesiacom, že prečo som nevolala že mi chýbajú prídavky že si to mám sledovať ona to tam má vraj nevyplatené😄 zlatá pani
@misinka0611 Samozrejme 🙂 ... Ja som len nechápal prečo to tak je . Vďaka za odpoveď 🙂
@jannyr ja som z toho debko co idu podla priezviska ci ako ? Ked mame tu istu banku a este aj z Bb sme obe
@misinka0611 volala som ze vraj kazdy ma svoju referentku pridelenu podla priezviska tak ta moja ma asi cas noooo super 🙂
@charlottevalca To fakt? Ja že hromadne keď všetky majú sa to odošle a tiež oni musia mat do určitého dátumu spracované.
@misinka0611 tetka tam uz nebola to mi povedal pan urade ale mohli poslat vsetkym dnes akoze
Otazkocka,ma niekto doma prvaka?mal by dojst aj ten 100e prispevok ale zatial mi dosli pridavky ako kazdy mesiac 24e cca. PD okres
@klarissa25 jaaaj, dakujem. Tak mozem ja cakaaat 🙂 Mama mi spominala a ja myslela ze to uz teraz ma prist ☹

@jannyr tak to nechapem ja mam tiez slovensku a som z Bb a nemam tam nic