Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@pepe12333 nic nevidimm blbne mi fon
@vierkadominik1 Že slećna mala v piatok matersku v MI.
@pepe12333 ona sa pýta na rodičak nie na materskú...
@klarissa25 Jaaj tak :D
Dajte vediet ked bude mat niekdo za
Hmm no tak asi dnes nikto nemal
ČSOB rodičák BA.nabehol
Zilina tb rodicak na ucte
@sashenocka007 ja mma tb a nic :(
Rodicak Ke slsp nabehol
ČSOB KE mal niekto rodicak???
Okres MT rodicak na úcte TB
@petus998 nie si sama ja mam slsp a nic
LH rodicak nabehol
@micayla997 SLSP ma neskôršie prevod než TB . Rátam že do hodiny vám to pipne. Skontroloval by som aj Internet Banking kedže tie ich push upozornenia skôr nefunguju ako funguju 🙂
@petus998 Žilinský kraj, tatra banka taktiež, rodičak práve na účte. 😊 Určite do 10:45 budete mať
Michalovce Prima b. Mam
BJ Rodičovsky na Učte Tatra banka
Rodicak, Unicredit, okr. SC na ucte
@petus998 pozerala si ucet mne sms a upozornenie pride o moc neskor.
Raifka mama
Prosím Považská Bystrica už niekto mal? SLSP? Neviem co sa deje, ani platba od jednej kupujúcej v ramci bazáriku mi neprišla a to hradila v piatok. V sobotu sa nedalo zo SLSP kartou ani platiť v obchode ani vybrať zo SLSP bankomatu nešlo, musela som vybrať cez bankomat inej banky
@lenicka1121 Ja neviem ale keď som ja mala pred ix rokmi slsp tak ta pripisovala mi po 12 stej prinajlepšom. A keď ti niekto posielal v piatok vecer ani dnes to nemusi prísť.
@lenicka1121 Tiež čakam pladbu od SLSP (Nie rodicak) a zatial tiež nič .. 🙂 Tak asik maju dlhsie prevody dneska
@zuzkacucka okres Za a napr taka CA nema rodicak v jeden den a pritom to je jeden kraj
Prešov unikredit mám
@micayla997 skús pozrieť IB, ja som našla už o 9 na účte v slsp 🙂

@vierkadominik1 Však nad tebou prispevok :D