Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@pepe12333 mne maju prist prídavky a opatrovatelsky prispevok a zatiaľ tiež nič. Ale ked uz aj KE maju a PB ma vtedy ked KE. Asi na to Sporitelna kašle dnes
@misinka0611 mne chodievajú platby bežne medzi 10:30-11:30. Málokedy neskor. Iba co sa tyka platieb v ramci vlastnej banky tie chodia kedykoľvek. Práveže ta pani hradila vraj piatok do obeda a neprišlo ešte
@lenicka1121 Tiež to nechápem . Volal som tam a nič že žiadny výpadok nemaju a že behom dna by to malo prisť tak uvidíme.
@zuzkacucka nie, ide to podla okresov, nie krajov ci druhu banky, ze slsp ma vsade skor ako Tatra. Dookola sa to tu vysvetluje
Baby ahojte potrebovala by som prosím poradiť tak skúšam tu. Už som na rodičovskom, môžem byť ja doma na rodičovskom s mladším synom a manžel na očr so starším? Momentálne sa mi zrútila situácia doma a všetci sme v horúčkach. Ďakujem za odpoveď
Ahojte. Viete mi poradiť? Dnes mi prišli prídavky na staršie deti. Čakám aj príspevok pri narodení a prídavky na najmladšiu, ale keďže to neprišlo dnes s pridavkami na staršie, tak zrejme až budúci mesiac, že? Úrad práce má len jeden výplatný termín v mesiaci, či?

@pepe12333 ahoj. Prosím SLSP ma nejaký problém? Nevieš o niecom? Ešte stále mi totiž neprisli prídavky. Banka neuvádza na stránke ziadny vypadok