Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
mi.piatok 13.9. (mBank)
Rodicovsky príspevok kedy sa vypláca už 24 mesiacov mi idú a stále nič
@lacinho10??? Ešte ti neprišiel na účet?
@klarissa25 nie ešte stále nič
@lacinho10 a predtým chodila normálne?
@klarissa25 teraz bude mať 24 mesiacov moja malá a za tie 24 mesiacov nám nič nevyplatili len čakáme a stále nic
@klarissa25 len rodinne prídavky nám chodia
@lacinho10 hahahá tak to je riadna blbosť prepáč 😂🤣😂😍
@klarissa25 prečo nechapem
@lacinho10 prepáč za výraz ale len blbý človek nerieši že sú mu není vyplácané peniaze... Ale každopádne mne je jasne ze si robíš srandu....
@klarissa25 nemyslím slovensky rodicovsky ten mi chodí mesačne, myslím z rakúska...asi sme sa nepochopili.a reči typu "blbý človeku nechaj pre svojho muža 😉
@lacinho10 nemali sme sa ako pochopiť keďže si to nenapísala.....
@klarissa25 hej moja chyba
Skusim sa spýtať snáď by ste mi vedeli poradiť. Keďže od januára sa zvysuje ten rodicak. Ja som otehotnela na vysokej škole čiže som nepoberala matersku tak sa na mna vzťahuje to mensie zvýšenie. Ale chcem sa spýtať keď je priateľ živnostník môže ísť na rodicak on a ma narok na tu vyssiu sumu? Bol aj na materskej s oboma deťmi.
@sashenocka007 keďže, si nepoberala materskú máš nárok od januára tých 270€. A priateľ, áno má nárok na vyšší rodičovský čo je 370€ keď poberal materskú
@sashenocka007 jasné on má narok na ten vyšši no nemôžete poberať rodičak obaja čiže len on ten vyšší...
Ale jej priateľ nebol na materskej a pokiaľ viem môžem sa mýliť musel by ísť najprv a materskú a tak by mal zvýšený rodičovský či??
@paty277 však píše ze bol na materskej...
Mna sa to uz asi netyka ze dostanem tych 370e si myslim ked materska mi skoncila vo februari 2018?
@vierkadominik1 dostanes ..dostans kazdy kto pred materskou pracoval .. Hlavne dostaval matetskum.
@kuliskovalucia hmm no neviem ked som to citala tak len tie co maju odpracovane 270 dni zpred 2 rokov
@vierkadominik1 Si momentalne na rodicaku?

@klarissa25 pred 2 týždňami ešte len (3.9.tusim). Viem, že majú na to čas, len zo zvedavosti sa pýtam, či náhodou neprekvapia 😄