Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lienkalenmoja nie nic
Mne prislo uz vsetko naraz csob
Ženy, mBank už niekomu pipol rodicak?
@katussska24 Nezalezi na BANKE!!! ale na Okres
@marian86 to nemá význam mam pocit...
@klarissa25
@marian86 no prepáčte nemám tu na fóre prax... neviem či som ti niekedy písala do témy. Bratislava II.
@katussska24 nemusíš mať prax vo fore..... stači vedieť ako sa vyplaca rodičak 🙂 resp že nejde o banku ale o okres....
@klarissa25 odpoved na moju otázku náhodou nevieš? 😂
@katussska24 ak nenabehol dnes tak zajtra
@marian86 hm no dik to viem aj ja ... 🙄 zaujímali má konkrétne ľudia z BA, keďže u mna nastali drobne zmeny ale rodicak by mal bežať naďalej. Ešte sa mi asi nestalo že by mi bol vyplatený neskôr ako 15.dna v mesiaci 🤷♀️
@katussska24 Nie BA nemala.
@katussska24 všetko je raz prvýkrát 👌 a BA čo viem tam už viackrát mala aj 16teho
@katussska24 mam ako BA a sme posledny
@jenny257 dik
@veronikastrickova uz máš rodicak? Správne chápem?ci len odpovedala ako BA
@misinka0611 Keď BA nemala tak potom super 🙏🏻Teda v mojom prípade 😁
@katussska24 nie nemam, poradim ti jednu fintu. Pozri si datumovo mesiac dozadu, kedy prisli v tvojom okrese peniaze alebo minimalne zistis, ze sa vyplacaju po okresoch, lebo kvoli tvojej otazke naozaj nikto nebude studovat tvoj profil aby tebe a aj inym odpovedal, lebo sa opytaju na banku. Nikto tu neni vestica.
@veronikastrickova ehm...ok,ďakujem
Tento mesiac to prišlo neskoro podľa mňa preto lebo majú chaos s tými prvkami...
@vanesia899 Veď ešte nieje neskoro.
@vanesia899 neskoro ? mne takto chodi kazdy mesiac RP :D
Tak áno ale väčšinou už 14_15 mavam
A keď sa aj tu pozriem 14teho už sa to tu sypali že má veľa mamičiek rodicak
@vanesia899 Vacsinou neznamena vždy. Mala si aj 16? Ak ano tak nieje neskoro. Ja som mala aj 17. veď to je jedno, to sú doslova pár dňové rozdiely.
@vanesia899 vela ? bolo ich len zopar . 14teho rodicak je vynimka.
No tak neskoro som nemala nikdy a to už mám tri deti.Ako ja nečakám jak na spasenie naň ale len tak konštatujem.Ze veľa žien o takomto dátume už tu vypisovali že majú RP na účte.

Materská, tt, tatra banka o 10:30 na účte