Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@klarissa25
@marian86 no prepáčte nemám tu na fóre prax... neviem či som ti niekedy písala do témy. Bratislava II.
@katussska24 nemusíš mať prax vo fore..... stači vedieť ako sa vyplaca rodičak 🙂 resp že nejde o banku ale o okres....
@marian86 hm no dik to viem aj ja ... 🙄 zaujímali má konkrétne ľudia z BA, keďže u mna nastali drobne zmeny ale rodicak by mal bežať naďalej. Ešte sa mi asi nestalo že by mi bol vyplatený neskôr ako 15.dna v mesiaci 🤷♀️
@katussska24 všetko je raz prvýkrát 👌 a BA čo viem tam už viackrát mala aj 16teho
@jenny257 dik
@veronikastrickova uz máš rodicak? Správne chápem?ci len odpovedala ako BA
@misinka0611 Keď BA nemala tak potom super 🙏🏻Teda v mojom prípade 😁
@katussska24 nie nemam, poradim ti jednu fintu. Pozri si datumovo mesiac dozadu, kedy prisli v tvojom okrese peniaze alebo minimalne zistis, ze sa vyplacaju po okresoch, lebo kvoli tvojej otazke naozaj nikto nebude studovat tvoj profil aby tebe a aj inym odpovedal, lebo sa opytaju na banku. Nikto tu neni vestica.
Tento mesiac to prišlo neskoro podľa mňa preto lebo majú chaos s tými prvkami...
@vanesia899 Vacsinou neznamena vždy. Mala si aj 16? Ak ano tak nieje neskoro. Ja som mala aj 17. veď to je jedno, to sú doslova pár dňové rozdiely.
No tak neskoro som nemala nikdy a to už mám tri deti.Ako ja nečakám jak na spasenie naň ale len tak konštatujem.Ze veľa žien o takomto dátume už tu vypisovali že majú RP na účte.

Materská, tt, tatra banka o 10:30 na účte