Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Lučenec tiež nabehol rodičovsky
podpora Žilina na učte....
Rimavská Sobota niekto?
Ide to podla okresu , alebo kraja ? 🙂 . Diky za prip. odpoveď.
@pepe12333 okresu.....
@klarissa25 Diky 🙂
@klarissa25 Tak dostavam rodicak len 3 mesiace a urcite je tu vela novych mamiciek, ktore to este nemaju odsledovane kedy, preco, ako to chodi 😀 ale dik, uz budem vediet
šaľa rodičák na účte
Materská TT na účte
@klarissa25 ako to môže ísť podľa okresu keď Šaľa už rodičak ma a Námestovo ešte nie?
@zuzkacucka Asi tak že každý okres má inú uzávierku. Neposiela každý upsvar na Slovensku naraz.
@zuzkacucka sála a Námestovo je trochu rozdiel nie?
@zuzkacucka Námestovo je horná Orava a Šala je Nitrianský Kraj 🤣🤣 Ale na pobavenie dobre 🙂
@misinka0611 @klarissa25 @pepe12333 tak ale tiež môžte uvažovať nad tým, že to myslela zrejme abecedne
@pepe12333 @klarissa25 joooj, múdri sa ozvali, čo tu nonstop sedia. Nie každý má čas ako vy sedieť tu a sledovať celú diskusiu. A nie každý je tak odkázaný na tu almužnu, že čaká na nete kto kedy dostane na účet, aby aj jemu už prišlo.
Áno, myslela som to podla abecedneho zoznamu mimochodom.
Peniažky užite v zdraví.
@veronikastrickova Tak toto by ma úprimne ani nenapadlo, že to myslela abecedne, keďže to mám zafixované inak 🤔
@zuzkacucka Ako mozes vediet či sú alebo niesu odkázaný na almužnu 🙂 Sú ľudia kt. chcú mat prehlad ohladom vyplácania €.
@misinka0611 no a mali by ste vedieť, že ti co majú viac skúseností ich zvyčajne odovzdávajú mladším a neskusenejsim. Keďže nie som na materskej dlho nemám o tomto ani šajnu. Ale v podstate mne to je jedno. Prajem pekný deň. 😊
@zuzkacucka Čo sa hneď uražaš ?. Kto mal vedieť ako to myslíš ?. A Propo ja nie som odkazany na tych 220€ , Ale sledujem to a bavim sa na takych ludoch ktorý sa tu vedia uraziť kvoli absolutnej blbosti :D .. Maj pekný deň .
mi mal niekto?
ČSOB rk na účte rodicak a pridavky
Žilina..KNM rodicovsky niekto?
@alexandra1509 nie
@janynkaaa dakujem

Prešov slsp rodičak na učte 🙂