Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@michelle34 Diskutujem. Je to verejná diskusia.Mas problém? Si prečítaj po sebe. Nema sa tu nikto do nikoho navazat ked tomu nerozumie. A hlavne do teba. Ale hlavne ze ty sa môžeš navazat a este aj vyjadrovať aj ked ako si sama napisala tomu vôbec nerozumies. Cize k comu su tvoje príspevky? Konkrétne? Ci len rypat?
@evittam očividne táto diskusia je len pre vás a
@klarissa25 krásny deň a život vám prajem raz sa vám vráti to ako sa k druhým správate
@michelle34 vôbec nie je tato diskusia pre nas.... je pre všetkých. A stale neviem čo také zle som napísala....ale nevadí....
@michelle34 Ale kdeže. My sa vsak vyjadrujeme k veci. A odborne. Ty len mas problém s faktami. A ked sa mi raz vráti moje odborné pôsobenie a rady tu na MK tak budem len spokojná. Ale ja som spokojná aj bez toho. Nakolko pomáham a radim zenam uz roky a nezištne. Aj tebe pekny zvysok dna.
@evittam stále si myslím že radiť sa dá aj slušne
@michelle34 Kde konkrétne som neslusna?!
@michelle34 alebo ja?
Nemám chuť riešiť tieto vaše blbosti, už som sa odhlásila PROSÍM dajte mi pokoj a keď vás to zaujíma prečítajte si svoje príspevky. Ja som tak urobila a pochopila som že keď sa slušne ozvem stanem sa terčom. Dakujem neprosím, peniaze na účet mi prídu aj bez vašich ustipačných vyjadrení. Pre vás je také štýl vyjadrovania normálny mne to tak nepripadalo.
@evittam
@klarissa25
@klarissa25
Ty máš od slušnosti ďaleko!!
@michelle34 Ty si sa slušne ozvala? Nic k diskusii ale rypat do slusnych ludi to ano. 😀 Nezaujima ta to tu vlastne tak na co rypes....
@evittam Dajte mi vy už pokoj odborne pôsobiaca. Rozumiete tomu! Rypete ešte aj po odhlaseni, je mi jasné na čo ste tu vy. Ešte raz vám píšem ze som sa odhlásila ale keď ma budete naďalej označovať vaše odborné rady sa mi stále objavia!!!!
Bola som tu preto,že mám malé dieťa a poberám príspevok o ktorom je táto diskusia! Keď už vás len toto trápi
@evittam
@michelle34 Mna nic netrapi. A ty tu po mne nevyskakuj. Je to verejná diskusia.
@evittam TY mi daj pokoj
@michelle34 Ty ma neoznacuj. A porusujes pravidla.😀😉
Chcem sa opýtať pred vianocami rodicak nabehne skôr ?
@krasinka možno niekomu áno možno nie. A možno nikomu. Toto ti tu nízko nepovie na 100%
@krasinka To ani divé srnky netušia.
@majka2 keď vieš ze to sem nepatrí nerozumiem prečo to sem dávaš....
@majka2 A celkom nezištne že?
@majka2 načo mi posielaš že čo mám pre to urobiť založiť si účet v 365 banke. Nemám záujem, podľa toho ako narábam s účtom mi vyhovuje banka ktorú mám a keby som menila som asi blba. Ja som ti nepisala že mám záujem, tipovala som že ide o toto.
...K Vianociam ak to niekomu pomôže, práve som to pozerala a r.2015 som mala iba prídavky a tie prišli 11. 12.
r.2016 prišli 13.12.
r.2017 13.12.
r. 2018 13. 12.
Som okres SC a mám SLSP 🙂
@palko_vladka ste zlatá že ste to tak detajlne pozreli pre všetkých tu v skupinke ❤️🍀isto to pomohlo veľa mamičkám
Mne prišiel minulý rok tuším rodičak už 12teho (Prešov) 2017 prídavky 13teho. A raz tu nejaká pani dávala rozpis z Michaloviec a myslím ze bolo ze 11teho posielajú a splatnosť do 13teho ci ako. Každopádne v decembri chodili dávky skor
Počul som že materska aj rodičak pride tento mesiac skôr.... 🙂

@evittam vám som čo písala?