Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@keksicek aha no lebo jedny prídavky mi došli na staršieho ale rodičák nie tak my asi v pondelok, čo mi nevadí len vždy všetko chodí naraz.
@laluska123 Hm zaujímavé :/ O tom som ešte nepocula, jedine ze by to vyplacali 2 rozne urady v roznych mestach a teda nemali jeden vyplatny termin.. ale to zrejme tvoj pripad nieje. Ja by som si zavolala tam.
@misinka0611 ďakujem a tak keď nepríde počas budúceho týždňa tak tam zavolám. Som zvyknutá že dostávam až 16-17 ale vždy všetko spolu. Tak mi to prišlo zvláštne. V každom prípade ďakujem 😊
@laluska123 16 by si potom uz musela mat. 17 je sviatok to ti nepride a od 18 zacinaju posielat peniaze šekom už 🙂 Za malo 🙂
@markomonika áno.. Akurát mi pipli.. Mne chodia 10:20 - 10:40 najneskôr tak preto som sa čudovala 🙂
@misinka0611 vidíš ja sa do toho takto nevyznám. Ďakujem 😉
Baby tak Bratislava aj rodičák.na účte teraz prišiel
@kata1612 uz opravujem info,prave piplo,tiez som v druhej varke,tak som sa potesila😁mozem kupit malej darcek vysnivany pod stromcek
@laluska123 👍
Aj mne až teraz prišla sms ,ale peniaze som mala na účte 10.50,som myslela ,ze az pondelok inak unicredit HE
NmNV rp aj pridavky na ucte
@timlubka UniCredit posiela SMS-ky dosť oneskorene. Ja som ich mala aktivované len keď mi prišla na účet suma nad 400€ a to bola buď výplata alebo materská. Kedze som vedela kedy cca UniCredit pripisuje na ucet peniaze, skoro vzdy som on nich vedela skor ako prišla SMS, tak som si ich zrušila. Síce stoji sms len 0,10 centov, ale nevidela som v nich význam už :D
Materska BA na ucte aj prídavky PO
@traktor mne nič mám poštovú banku 🤬
Slsp SI - aj rodicak s pridavkami a este zvysok materskej dnes
Ja som asi v piatej várke 🤣
ja som dostala včera. aj som sa tak čudovala, že nejakosi skoro
Bardejov už mal niekto?
@misinka0611 tak to máš pravdu
SA rodičak Poštová nabehol teraz
@laluska123 áno, aj mne v takom čase prišli :D
Ahojte dnes som podala žiadosť o prispevok pri narodení dieťaťa myslite ze mi to dôjde este v decembri?
@krasinka ja som dala v utorok a v decembri ze by mal byt, pani na urade povedala ked som sa pytala
@traktor ahjte mozte mi poradit ja som mala male v novembri 7meho a v decembri idem poziadat o prispevok na dieta neviete kedy maju uzavierky .neviem ci budem mat viplatene este v decembri lebo 7meho to vichadza presne mesiac
@reginkastelka najlepsie mas, ked si to sama zanesies a zavolas pracovnicke, ak.to.je ten prispevok pri narodeni, to sa riesi uz po 28dnoch po narodeni, nie mesiac, takze mozes kludne skor zaniest
@sasanka605 a ked musim odovzdat papier zo socialky ze mi nevznika narok na matersku ale ak to nestihnem odovzdat do vyplatneho terminu poslu mi peniaze aj tak?
@krasinka to nema s materskou nic spolocne..to ked nestihneš tak ti nepride rodicak... Ale prispevok ano

@laluska123 ja som tiež BA SLSP a mne nic 😀