Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@gvendy0503 mne po mesiaci od datumu kedy mal maly 3r poslali cestne prehlasenie, ze mam vyplnit a pislat na upsvar pokial chcem pokracovat v rd. Nesmiete mat okrem pridavkov ziaden iny prijem. A ujo na tom oddeleni co to riesil povedal ze nemusim nikde nic hlásiť ze oni si to po doruceni toho cestneho prehlásenia vsade zaregistruju. Akurat potom po skončení (to by mala vlada vyhlasiť) sa treba do 8 dni hlasit klasicky. Jedine co bolo treba je ten papier ze kti sa stara o dieta po 3 roku.
Ahojte kedy byva materska? 15.teho v mesiaci? Uz si to od prvej dcery nepamätám, vdaka
@matkamatkova Áno cca v polke mesiaca. Záleží od toho, ako padne víkend.
@matkamatkova moze sa kludne ale stat ze aj na konci mesiaca kedze SP ma na nemocenske davky 2 vyplatne terminy
Kocky tento mesiac to ako vyzerá s rodičovským? Zajtra už 14teho, nemáte niektorá tu výplatnú tabuľku čo tu kolovala? Diki
@ewka0012 ta tabuľka hlavne neplatila pre cele Slovensko.. Takze by som sa nou neriadila...
@lulua777 A podla tohto.to vyzera ze by.mohli.zacat nabehovat zajtra
@charlottevalca asi ano prvej varke 😊
Bude dnes mat vychod?
@vierkadominik1 podľa mna až zajtra 😊
Aj ja si myslim ze dnes este nikto ale co mozno aj motyka vystreli 😅
@lulua777 dnes nikto nic to by uz prislo
Lc SLSP na účte
@vierkadominik1 nie, štvrtok al. piatok
BY SLSP na účte
@nikkka4012 ?RP?
Myslite ze do 11tej mi nabehne SLSP zvyklo tak 14teho vzdy 15teho len ked bol vikend
@viktoria86 RP alebo materska?
Nm nikto
Matersku Pezinok mate niekto?
@charlottevalca áno
Lc otp banka
@sasanka605 aj ja to vidim na piatok
@nika_17 RP
RP slsp Topoľčany pipli
VÚB Nitra piplo
Niekto Levice ?

@bridge_30 môžem sa spýtať? Podávali ste nejakú žiadosť alebo ste ho dostali automaticky po dovŕšení troch rokov dieťaťa po zaslaní vyplneného čestného prehlásenia čo posielajú po skončení klasického rodičovského príspevku? Je pravda, že žena musí byť nezamestnaná bez dávky v nezamestnanosti. Platí v tomto prípade štát odvody do sociálnej a zdravotnej poisťovne? Museli ste sa aj pri jeho poberaní prihlásiť na úrad práce? Vopred ďakujem za odpoveď