Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
PP prišli niekomu prídavky a rodičovský príspevok?
@lulua777 ucinnost to nadobudlo 10.9.2021, tak kedy davnejsie? Zacalo sa to riesit 2 tyzdne dozadu, kedy sa hned vsade o tom aj informovalo, ale nie v akom zneni to bude schvalene.
@estertery prešov, košice a priľahlé územia sú väčšinou medzi poslednými. Príde vo štvrtok, neboj sa
@sasanka605 áno, ako stále... 16.tého 🙂
Mi Unicredit doobedu na úcte Materská
Ahojte zatial nikto nic?
@tinka9501 PO slsp rodicak aj prídavky teraz prisli
@sasanka605 oh super ja cakam stropkov tak uz sabto blizi😀🤣
KE okolie, rodicak +rp na ucte (ak niekomu pomoze,som v druhej varke🙃)
Kosice okolie. Nabehlo rodicak a pridavky .
Prídavky Unicredit SC ❗️
Čadca akurát piplo slsp
Ba Tatra banka mal už niekto?
Prešov, SLSP, opatrovateľský príspevok, teraz na účte 😊
Kk ešte stále nič
@samik1988 ani Snina TB ešte nič ..
Oni vobec dnes robia na uradoch ? Volala som tam ani mi nitko nezdviha..toto uz co sa deje
@tinka9501 mne len na email odpovedali, tiez som sa nevedela dovolať dva týždne.
Dievcata chcem sa spytat jednu otazku. Prestahovala som sa do ineho okr.,poberam uz iba rodinne pridavky na 2malolete deti. Je potrebne to zahlasit aj na prislusnom urade? Alebo sa to automaticky prehlasuje do ineho okresu. Dakujem
@veronikastrickova Ahoj, ale nemali dôjsť tento mesiac náhodou tie 100 eur na prváka?
ČSOB Prešov prave došli na účet 😊
Dostal niekto rodine zvisene
Viete co je zaujimave? Ze vychod uz ma, ked vacsinou dostava ako posledny. A my nic. Veri nepamatam sa kedy mne prisiel neskor ako 16. je pol 12. A uz tu mal blikat v mobile🤷

@jurino225 super dakujem pozriem takze cca do 15teho na ucet?tak neskoro chodi myslim poobede?