Prečo nemám nárok na žiadnu dávku?
Neviem kam mám túto tému zaradiť no asi nejskôr sem.Ste niektorá v situácii ako ja?Dostávam len 20 euro mesačne na mňa a dcérku.V novembri mi skončila materská a bola som sa spýtať na čo mám nárok no ale ževraj na nič,na hmotnú nudzu nemám lebo mám určené vysoké výživné od ex manžela,ktoré samozrejme neplatí ale to ich nezaujíma.Na sociálne dávky tiež nie lebo nemám 25 rokov.Tak kde teda žijeme ked ja s dcérkou musíme žiť s 20 eurami na mesiac ked len škôlka ma stojí 30 na mesiac...
Hihi, je to síce už 11 rokov, ale pobavilo ma, ako sa autorka domáha nejakých sociálnych dávok. Určite z 20 eur nežije. Ako z nej postupne vyliezalo, robí v krčme u frajera, samozrejme načierno, poistné za ňu neplatí, však načo, len sa pídi po tom, čo dostávajú Cigáni. Ktovie, ako sa má dnes.

vseci radite zamestnaj sa, najdi si brigadu a este v takejto situaci planujete 2 dieta? a keby aj pozrite sa na ciganov nikdy nerobili, beru nenormalne socialky a vseliake prispevky preco by biely mal zit z 20 e a cigani dostavaju 1000 - ky ? ved to je Diskriminácia bielich
toto je smutne