Týka sa zvýšenie rodičovského aj reťazových pôrodov?
Ahojte. Strucne.Ako iste vsetci uz vieme, rodicovsky budu zdvihat. Mna zaujima ci sa o 150€ zdvihne rodicak aj nam co sme retazovky (matersku som mala,stale som zamestnanec v tpp). Stale totiz pocuvam len to ze ty co mali matersku distanu aj ten vyssi rodicak. Aj retazove porody? Vdaka
Ahoj prosím ta a je to už schválené?
@masenkamedvedova áno už je od dnes 🙂
@lubik87 no ja viem..len sa chcem uistit ze aj v tomto pripade to plati (+150€) vdaka
@masenkamedvedova jj 😁
NIE JE TO SCHVALENE... len smer a socialny vybor ODSUHLASILI NAVRH... schvalovanie bude cca KONCOM MESIACA
Bože môj 🙄
@enusamt v telerane na markize dnes rano vraveli ze je to schvalene
Áno je to schválené.
@babydesire podmienka je poberať materskú čo spĺňaš takže máš 🙂
Supis,,paradaaaa 😄
@renatik91 ale veď na koníčku už sa všetky tak tešia, nebudeme hádam hľadať nejaké seriózne informácie 🙄
No som zvedavá ci to schvália konečne 😂
Sa smejem hneď takto z rána riadne 😂🤣😂🤣
tiez som to brala tak ze je to uz schvalene 🙈
Ja si myslím, že teraz to schvália úplne, ale keď sa vymení garnitúra tak to zrušia, lebo čo som postrehla tak liberálom sa to nepáči. Podľa nich by mali všetci dostávať rovnako , či žena čo roky odvazdala odvody alebo daka trubka, čo nebola schopná odrobiť ani 270 dní za dva roky...
@misik14 presne toto si myslím aj ja. Myslím to ze teraz to schvália a potom zrušia...
https://www.etrend.sk/financie/vlada-schvalila-...
Podľa tohto článku je to už schválené
Neviem idú to zapísať aj do nejakej novely ci kde to aby to nebol len predvolebný ťah ale platilo to aj vtedy keď smer nevyhrá každopádne mňa by to potešilo
@michaelamedova nie tam pisu že ak to prejde parlamentom....
@michaelamedova, je to novela zákona, ak ju prijmú poslanci v NR SR, následne ju musí podpísať prezidentka
@misik14 ako nehnevaj sa tak ja som trúba robila som potom som si otvorila živnosť otehotnela ale nárok na materskú nemala ani zo zamestnania lebo som išla na materskú ale už tam nebola ochranná doba 8mesiacov😡celé tehotenstvo som robila v obchode ešte aj deň pred pôrodom potom aj po pôrode som chodila do prace a nárok nemám ale ma manzel😋
Baby o 9 sa ide rokovať 😂

@babydesire no vsak si mala matersku cize ano