10 ročný vekový rozdiel
Ahojte 🙂 chcela by som sa Vás opýtať či máte skúsenosti s takýmto vzťahom...jediné čoho sa obávam je práve tento vekový rozdiel 10 rokov aj keď ja to teraz vôbec nevnímam a nepociťujem..mám 20 a on 30.. je nám spolu naozaj dobre a mám pocit že sme sa našli...mala som vzťah aj s rovesníkom skoro 2 roky ale to sa nedá porovnať ... preto sa Vás chcem opýtať čo si o tom myslíte 🙂 Ďakujem.
Môj manžel má tento rok 60, ja 41 sme spolu 18 rokov z toho 11 ako manželia a máme 2 deti 12 ročného puberťáka a skoro dvojročnú babuľku. A nebudem klamať každým rokom ten vekový rozdiel medzi nami rastie,ale je to aj o tom byť vďačný za každý pekný deň, vážiť si zdravie, a hlavne mladšia žena by si mala uvedomiť že neskôr bude veľa veci len na jej pleciach a aj bude musieť byť viac tolerantná. Ale skoro 20 rokov spolu, 2 zdravé deti, spokojne, a stále sa tešíme na spoločné dovolenky...a na všetko čo nás ešte čaká..ja som za to vďačná, nemenila by som. Ak ho miluješ nerieš komenty naokolo.
@lukyazojka zaujímavé, toľko rokov ste spolu a s deťmi ste sa veľmi neponáhľali?🙂
Ja mam 31,manžel 39,spolu sme 12rokov a manželmi 9 rokov,máme 2 deti, a nemenila by som,ak si dvaja rozumejú,majú spoločné záujmy a podporujú sa, nie je čo riešiť
Ja mam partnera starsieho o 9 rokov a nemenila by som ho za nic. 😉 nezalezi na veku, pokial si partneri rozumeju...
Ja som mala 23 on 34 a uz je dlho ex.asi nie koli vekovemu rozdielu ale jeho nezodpovednosti neochote komunikovat a riesit rozumne problemy. po case mu preskocilo a chcel veeeelmi zit na vysokej nohe aj za cenu podvodov a klamstiev...
My mame rozdiel 8rokov a sme spolu uz 12rokov.... ked sme sa zoznamili mala som 16,prezili sme moju strednu vysoku a aj obdobie ked som si nasla prvu pracu zacali spolu byvat a momentalne mame na ceste prve babo..vekovy rozdiel nevnimam a ani moje okolie.... mame kamarata kde je rozdiel 11 a tiez su dlho spolu...zalezi ako vam to klape a cudzi nas nezaujimaju...ako nehovorim clovek dvihne obocie ked to pocuje 1x ale potom to ozaj uz tak vobc neberu
Aj moj muz je starsi o 9 rokov a nemenila by som❤
Ja som mala 21 a muz 32 ked sme sa dali dokopy sme spolu takmer 8r a mame spolocneho krasneho syna a hlavne sme spolu spokojni 😊
@lukyazojka A ako zvláda také malé bábätko? Môj muž má 53 a ked prídu vnúčatá len na jeden deň, on je večer hotový a polomŕtvy 😂
Ja mam 28 a priatel 38 ,sme spolu 8 rokov.Obcas to zaskripe ako v kazdom vstahu.Mame 3,5r. syna a o mesiac budeme mat dievcatko.
Pokial to medzi vami klape vek nerieš.Ja mám partnera o 15 rokov starsieho a sme spolu už 9 rokov šťastní.Vek nieje žiadna prekážka.Ja mám 33 a priateľ 49 a nemenila by som ho za nič na svete😊
@cecilia68 nuž pravdu poviem je to hlavne na mne, spím s malou od narodenia v inej izbe.. chcela som dojčit čo najdlhšie.. tatino sa potreboval vyspat do práce takže sme to vyriešili takto, nieje to o odciudzení nás dvoch ale hlavne o kvalitnom spánku pre všetkých, Zojka je veľmi živá.. také chalanisko.. takže sa nabehám za nou riadne, tatino číta knižky, prebalí, okúpe, pohrajú sa... Ja som vedela že všetko bude hlavne na mne, takže som bola pripravená na to do čoho idem. Inak pri takom rozdiele a neskoršom veku na malé deti je veľké negatívum absencia starých rodičov, z manželovej strany . Zas nemôžem sa sťažovať že by sa mi svokra miešala do života. 🙂. Aj keď je to skvelá vitálna 90 ročná babina. Moja rada: mať deti so staršám partnerom čo najskôr .-)
Medzi nami je 9rokov, manžela by som nemenila za nič na svete ani za ineho otca, priateľa, manžela ci milenca... Je vyspelý a hlavne je to muž s veľkým M. A nie je to o veku, je to hlavne o komunikácii a srande... Máme zatiaľ 3,5rocneho chlapčeka 😉
@0silvia0
Manžel mal syna z prvého maželstva, už dospelého, ja som muža ľúbila.. chcela som len byt sním, túžba po detoch prišla postupne. Žili sme v spoločnej domácnosti a syn sa narodil z lásky, chcený, a dcerka je vlastne splnenie synovho sna mať súrodenca..A tým sa aj naplnil sen muža mať dcéru.
Ja mám 20 manžel 32 sme manželia rok a pol, pred 4 mesiacmi sa nám narodila dcérka a neviem si život bez neho predstaviť, som vďačná za to že ho mám, ja som od začiatku chvála bohu od nikoho nepočula narážky na vek
Na veku nezalezi....zalezi na tom ako si dvaja ludia rozumeju...my mame s muzom rozdiel 18 rokov a 2 syncekov a myslim ze nas vztah je uzasny 😊 okolie neries...keby som pocuvala reci ostatnych nemala by som to co mam 😉
No ja som mala partnera o 7 rokov staršieho, ked sme sa zoznámili, tak mi to imponovalo, lebo rovesníci sa mi zdali takí nezrelí, ale po jeho 30tke sa začal správať ako dedko, nič sa mu nechcelo, najradšej by sedel doma, ja som chcela druhé dieťa a on, že nie, že už je starý na to a také blbé reči. No rozišli sme sa a našla som si mladšieho o 4 roky a som maximálne spokojná, ja som aktívna žena, vyzerám mladšie a potrebujem chlapa, ktorý bude so mnou držať krok. Mám 40 a vobec si neviem predstaviť, žeby som mala pri sebe nejakého 50-60 ročného, to by ma asi porazilo. Ale tak každá sme iná, možno tebe to bude vyhovovať. 😉
10 rokov mas v pohode.... medzi nami je 11 rokov, sme spolu 14 rokov, z toho 10 manzelia. Mame dve deticky, zatial vsetko ok 😉
@janickacrazy no ten moj zase, ze deti nie, este je mlady 😅😅😅 ze ma cas. Tak som ju vysvetlila, ze o com hovori on, sa volaju vnucata 😉
*mu
Takáto konštelácia a takýto rozdiel, mi príde úplne v pohode 😉 ak prirátame rozdiely, keď každý človek je inak vyspelý (ty môžeš byť viac, on menej...) A hneď ste narovnako 😉
@janickacrazy tak zase ale po 30 tke a cítil sa starý na deti? To nebol kompletný... To sa neráta... Môj muž má 47, má 4 ročného syna a užíva si ho o sto šesť 😉
Ja mám 30 , manžel 44😉 sme manželia 7 rokov , mame dve krasne deti a sme šťastní 😏 vekový rozdiel vôbec nepociťujeme.
@montemotherone Mal prvé dieťa ako 22ročný, preto sa mu to asi zdalo už neskoro, nuž všelijakí sme.
Manžel je o 7 rokov starší, spoznali sme sa, keď som mala čerstvých 18 a chodila som so svojim rovesníkom, s ktorým som si ale čoraz viac prestávala rozumieť, až sme sa napokon rozišli. Záujem môjho teraz už manžela, ma vtedy trošku vydesil, zdal sa mi ten vekový rozdiel veľký a nedávala som tomu veľkú budúcnosť, dosť dlho (4 roky) som ho aj odmietala, no veľmi veľa sme spolu komunikovali a stretávali sa, a výborne sme si rozumeli, stal sa mojim najlepším priateľom, ale nevedela som si ho predstaviť ako svojho životného partnera, potrebovala som ešte trošku v tomto dozrieť. Po 6 rokoch od zoznámenia sme sa vzali 🙂. Manželmi sme uz 3,5 roka.
@wejky napíš tak za 15-20 rokov, 3,5 roka je ešte málo 😉
@janickacrazy je mi ľúto, že ty si nemala dobrú skúsenosť. Píšem teraz, lebo teraz sa o tom diskutuje. Poznáme sa 10 rokov.
@wejky Ved jasné, chápem, u nás bolo zo začiatku tiež všetko ok, prišlo to až neskor, po 7 rokoch spolužitia, ale samozrejme to nemusí byť váš prípad, ale napr. aj moja sestra má muža o 7 rokov staršieho a on pri nej vyzerá ako dedko a nič sa mu nechce, ona aktívna, on hnida gaučová.
Ja mam o 12r staršieho muža (ja 26 on 38) sme spolu od mojej 18tky. Vekový rozdiel nevnímam; predsudky okolia na začiatku som neriešila; nevýhody nevidím žiadne okrem toho ze ma sem tam buzeruje lebo miestami som lajdák ta vyčíta ze tu je ten vekový rozdiel 😂 ale to skôr v rámci srandy. Výhod je veľa, je rozumný, vie narábať s peniazmi, všetko vybaví (niekedy mam pocit ze aj nemožné) a najväčšie výhody som začala pociťovať až ked sa nám pred 2r narodil syn, kamošky rovesníčky majú chlapov čo sa im flakaju po krčmách, zoznamky a neviem čo este zatiaľ čo ten môj to už nepotrebuje a radšej trávi všetok voľný cas s nami: nejedna mi povedala ze ak by sa dalo hneď by brala takého chlapa ako mam ja lebo fakt čo prechádzka to vždy s nami

Ja mam 30 on 43 je nam super rozumieme si a doplname