2 deti - každé s inou + klamstvo
Čaute. Fu, ani neviem čo chcem a nechcem počuť. Skratka - mam priateľa cca 10 mesiacov, chceme bábo, svadbu. Pred pár dnami som žila v tom, že má len jedno dieťa s bývalou.... dozvedela som sa že počas nášho vzťahu sa mu narodilo aj iné dieťa s inou ženou.. 8 mesiacov ma zavádzal že žiadne iné dieťa nemá (jeho prvá ex mi to písala, jeho rodina mi to hovorila - on vravel že mu chcú robiť zle..) bla bla bla.. Ja neviem ako sa teraz zachovať... do vzťahu som išla s tým, že má jedno.. v čase kedy spolu plánujeme budúcnosť sa dozviem že mi klamal v tak dôležitej veci ako je to dieťa "navyše".. Neviem si predstaviť život s dalším dieťaťom, ktoré nie je naše.. Neviem si predstaviť ani to, že ho bude stretávať.. že ho niekedy zoznámi s našim dieťaťom... Povedal že ho vidí raz za mesiac, max dva krát a aj to len na hodin a len z princípu.. že si vie predstaviť ten kontakt ešte viac obmedziť.. ale že nevie dokedy.. Ja som z toho naprášky... Nemôžem mu to zakázať, ale rovnako mu to nemôžem tolerovať (hlavne preto že mi to nepovedal hneď) To jedno dieťa zvládam a viem si predstaviť ju lubiť, byť s nou kamoška, žiť s nou, ale dve??
S tou ženou boli dlhé roky kamoši, skúsili vzťah na chvílku, nevyšlo, išli dalej.. jedného dňa (počas nášho vzťahu) mu povedala že to je jeho - posielal ju na potrat avšak neskoro, vybral si v sekunde mňa.. Citím sa že je to nefér voči tomu dieťaťu - nerozišli sa v zlom, proste len im to neklapalo a bola to fakt chvíľka..
Nepovedal mi to sám od seba, musela som sa mu nabúrať do telefónu. Tvrdí že sa bál mi to povedať že ho nechám.. Asi by som aj keby mi to po 2 mesiacoch chodenia povie, lebo 2 deti sú fakt moc a je to nefér voči tomu dieťaťu...
Ani neviem čo očakávam že mi napíšte, len asi potrebujem povzbudiť, načerpať inšpiráciu.. neviem..
A normálne by som ti aj povedala meno tohto muža. Niekto zbrusu rovnaký presne s rovnakým problémom si raz vybral aj mňa a chcel mat so mnou dieta. Ked videl, ze cestu - dieta nehladam, upustil odo mna a hladal nove cakatelky, ktore by boli ochotne mat dieta. Svet je prilis malý, ze? Tato perzóna trpela detto rovnakym stavom klamstiev ako tá tvá. No ak mu počneš a porodíš, budeš ďalšou na zozname. Je to tvoja voľba.
nie. ani náhodou. od takého ruky preč
Aj moj ex tvrdi ako som ho tyrala
Podľa teba je v pohode, že vidí decko 1-2 x do mesiaca? Podľa mňa to v pohode neni a nechcela by som takého, čo kašle na vlastné deti..
On asi nebude v poriadku keď robí deti kade tade a ty ask tiež nie keď ešte po tomto nevieš čo máš robiť 🙈 ja ťa inšprirujem - ťahaj čiaru kým nemáte spoločné
Ani ty od neho neziadaj absolutne nic. Nech sa venuje svojim 2 detom a nie Tebe. Ty máš na viac ako toto.
Ty aj naďalej rozmýšľaš nad dietatom a svadbou s nim? Utekaj, nohy na plecia a bez od neho co najďalej. To myslím vážne. Moja dobrá kamarátka sk prežívala niečo podobné, dva a pol roka. S tým, že počas dva a pol roka vychádzalo na povrch ďalšie a ďalšie klamstvá. Psychicky ju úplne zdeptal. Zober si to z iného pohľadu. Ma dve deti, každé s inou. Tie deti sú na svete. Budu rast. A on je ich otec. Akokoľvek ti to buše vadit, on tie deti nemoze zavrhnut, alebo obmedzovat kontakt. To je potom co za chlapa, za otca? Takého chceš? Urobi si dieťa s tebou, nájde ďalšiu a urobí to isté tebe. Ako by sa ti to páčilo? Nezáujem o vaše dieta? Nechcem mudrovat, chápem, že toto sú veľmi ťažké situácie. Len naozaj nerozumiem ženám, co aj napriek takýmto problémom ostávajú vo vzťahu. Zamysli sa nad tým. On je otec a tie deti sú jeho, na cely život. A nie je to z jeho strany len manipulácia, ze chce dieta s tebou a svadbu, aby si ho neopustila?
Ak klamal v zásadných veciach tak klamal aj v okolnostiach, typu “bolo to len kamarátstvo”. Že sa pokúsi obmedziť vzťah s tým dieťaťom je alarmujúce. Z toho čo píšeš sa zda, že bude sociopat a vzťah s nimi nie je jednoduchý, musela by to byt silná a stabilná osobnosť, čo ty žiaľ nie si očividne z toho čo píšeš. Tipujem, že si mladá a neskúsená ešte a bojím sa, že keď s ním do toho pôjdeš tak ta čaká sklamanie. Ak ho priveľmi miluješ, tak skúste spolu byt nejaký čas ešte bez svadby a bez deti. Avšak to že on ti klame a ty sa mu hrabes v telefóne je fakt veľmi veľmi veľmi zlý základ pre vzťah.
Toto neni len take nejaké klamstvo. Zamlčanie dieťaťa? Nie neodpustila by som mu. A ty s ním chceš mat dieťa? To fakt? Ako opustil už dve deti tvoje by bolo tretie…keď klamal v takej dôležitej veci, vieš koľko krát ťa klamal už dohromady aj v iných veciach? . A že žena prvá z neho spravila chudacika chorého? Neviem neverím tomu a možno keby si nemala naivne ružové okuliare by si mu neverila tiež. (očividne stále ich máš lebo keby si nemala nezakladala by si tuto tému a rovno by si ho poslala kade ľahšie)
Mna prekvapuje, ake su zeny skromne.
Kazda by chcela byvat v 'domceku so zahradkou', mat slusne auto, dobreho manzela so slusnym autom, ktory bude grilovat na teraske pri bazene, ktory zaplati dovolenku pri mori aj chatu na lyzovanie.... a potom si za partnera skromne vyberu uplne naničhodneho muza, klamara so psychickou chorobou, ktory opustil dve zeny, dve svoje deti, ktore by mal milovat najviac na svete...a vyberu si ho kvoli dvom vajciam a klobase😀
V žiadnom prípade. Už teraz sa trápiš. Chceš sa celý život? Láska - nelaska, utekaaaaj! Za chvíľu ta to prejde a nájdeš takého, co bude stáť za to.
dokazes doverovat klamarovi? moj nazor je, ze raz oklame, spravi to znovu. takze je len na tebe, ako s tym nalozis, kazdy si je tvorcom svojho stastia.
Deti by som tolerovala,skôr on je hnup,že vie si pred obmedziť s jedným dieťaťom kontakt ešte viac??To čo je za výkvet.To ti nevadí,že sám touto hláškou ti ukázal svoj charakter?A ty tiež,že vôbec uvažujes o tom žiadať ho nechať deti/dieťa lebo si tu ty.Deti sú navždy,partner nemusí byť.(som rozvedená,viem aký vedia byť chlapi neuveriteľne bezcharakterní)Načo ti je taký vzťah.Posli ho do kelu a ty sa tiež daj do poriadku.
NEchapem chlapov, ktorý sa nestarajú o svoje deti. Ty s takym chces byt? No mne by sa taky chlap uprimne hnusil.
Neviem si ani predstavit mat dieta a brat ho len ako povinnost. Alebo neviem ako to napisat. To každý kto ma dieta a lubi ho, nedokaze pochopit taky pristup aky ma tvoj priatel. A dieta je tak isto dieta matky ako aj otca.
Keď si este raz prečítaš cosi napisala a pozries sa na to s nadhladom alebo z pohladu inej osoby, alebo očami jedneho z tych deti, budes v tom mat jasnejšie.
Klamal v zavaznej veci to by som nad nim ani sekundu nerozmyslala. Mozno ma metu ako Boris Kollar😂😂
Ja si myslim, ze tu budete tretia s dietatom...pred stvrtou. Ale obhajujete ho, akoby bol obetou. No nepozname detaily,mozno mate pravdu.
Ale ked hovorite, ze o jedno wa stara prikladovo...ale zaroven vam tvrdi ze s nim obmedzi vztah🙄🤔
Ja by som ale do toho nesla,za mna je to klamar.
Vela stastia,nech sa uz rozhodnete ako sa rozhodnete.
Ani ja som nepočúvala veľa z nás je naivných a má ružové okuliare no život si len pokazíš viem že si myslíš čo má je do toho veď máš pána dokonalého určite ti len slepo závidíme ale klamár zostane vždy klamárom budeš len ďalšia trofej matka jeho dieťaťa čo bude prosiť o výživné nikdy sa chlap nerozvedie len tak... Muži si nás potrebujú omotat okolo prsta žiadna žena nechce byť slobodnou matkou je to blbec čo ti chce zničiť život ako tým dvom pred tebou. Tu nejde o to že klamal a kto vie ešte v čom dlhy nejaké závislosti.... Vždy je za tým niečo ale moja rada ukončiť vzťah no si do neho zamilovaná ale Chlapi nemajú také city ako mi potrebuju len dve veci v živote ak to nemajú idú o dom ďalej...Skús s ním len chodiť žiadne dieťa žiadna svadba ver že čas ti ukáže jeho pravú tvár...A ak by mal 10 detí veď si chcela svadbu a to prináša aj to bremeno... Svadba nieje len papier....
Nespolahlivy, neverny, nevhodny pre rodinu absolutne...Mas stastie ze mozes este odist bez závazkov..
Myslim, že už je zbytočné čokoľvek písať. Autorka si aj tak spraví po svojom, však ten pan Úžasný jej za všetko trápenie stojí tak ci tak
Nie, nešla by som s ním do manželstva.ktovie čo všetko ešte pred tebou tají🤔 už len to že posielal bývalú na potrat o niečom svedčí..aby neposielal aj teba keby sa niečo stalo..😔
no budete jedna veľká šťastná rodina, možno tu o pár mesiacov napíše ďalšia kočka, ako čaká dieťatko s chlapom, čo už síce tri deti s troma rôznymi ženami síce má, ALE tá prvá žena ho psychicky týrala, s tou druhou je LEN kamarát, a v podstate on to druhé ani nechcel, veď bol ochotný zaplatiť potrat, a neviem aký prívlastok prischne tebe.
Ste spolu 10mes..co to je…? Dokopy nic. Odid a kasli na neho. Najdes lepsieho pre ktoreho budes stredom vesmiru a bude mat deti len s tebou. Nestoji to za to. Cely zivot budes riesit nielen pripadné svoje deti ale aj tie jeho a tym padom aj jeho byvalky.. no co si pipi?🙂 10mes je fakt nic oproti celemu zivotu. Chod prec odid a nenechaj sa zlkt s5. To bolo velke klamstvo a nebude posledné. Nestala si mu za to aby ti to povedal,nebudes mu stat za to aby ti neskor povedal ine veci
Mna by aj to zaujimalo, ze z nasho rozpoctu pojde kazdy mesiac z domu na dve deti. Plus taketo klamstvo je todebil. Prvotriedny.
Úplne mi stačil začiatok príspevku na to, aby som ti s kľudom napísala, že ber nohy na plecia a utekaj o takého preč 🙂 keď ti klame v tomto, tak očakávaj ďalšie podpásovky počas manželstva a rodičovstva. 🙏
Si chceš fakt život pokaziť?
Obmedziť s dieťaťom? Nezaujíma ho svoje dieťa?
Veľmi smutné. Bude na 2 deti platiť do konca štúdia. A ďalšie so 10 mesiacoch svadba a dieťa?
Načo???
Ja neverím, že s týmto sa ideš poradiť 😃
Ty kde máš rozum??
To je posledný muž na zemi?
Čím ta ohuril?
Že ti klame kade chodí.
Ó dieťati sa musíš dozvedieť ze sa nsburas do telefónu a ty rozmýšľaš ci mi veriť, neveriť a ze dieťa a rodinu 😃
To vážne?
Koľko máš rokov.
Ty si vyberáš za otca svojho dieťaťa človeka, ktorý ti povie ze o to druhe dieťa sa neplánuje zaujímať starať.. Ani platiť lebo ona nechce.
Haló ved to je chrapun prvého stupňa, by som ho poslala v sekunde do prdele a nie ze rodinu a prosím ta po 10mes a toto?
Ja len krutim hlavou, kde na to chodíte..
PS : nech žijú telefóny !!!! A omieľané klišé - súkromie - dôvera - poníženie - to nechajte bokom.....Polovica z týchto žien,ktoré proklamujú tento názor by dnes bola rozvedená....lebo žiaľ,taký je život....nástrah veľa - kontroly málo - dôvera vysoká - utvrdzovanie sa,že moja žena by to nikdy neurobila ( pozrieť do telefónu ) - sklamanie hlboké !!!!!
Začína ako Boris Kolár každé inde s inou 😃 nechcela by som ho
@oblecenie99 dobrý postreh!

Klamal ti. Ukoncila by som to