21-mesačný syn nedostal nič od mojej svokry
Dobrý deň Neviem ako začať Mám muža sním mám syna. 21 mesiacov malý nič nedostal o babky a ani ja nie pričom sa moja máma snaží všetkým kúpiť. Ale mužova mama nič pritom som to aj svokre hovorila že malý nič od nich nedostal.kde je chyba prečo sa tak zachovala.
@deana100 to chceš povedať, že keď mu tvoja mama kúpi Mercedes k 18 tke tak musí aj svokra lebo tvoja kúpila? Sa trošku preber, ak svokra vidí, že ti nezáleží na ničom inom len na dátový tak sa ani veľmi nečudujem jej prístupu, ty budeš určite nevesta na pohľadanie. Čo si dala svokre ty?
Fuu, bola tu tema, co nas najviac zarazilo, prekvapilo v poslednej dobe, ci tak nejako. No, mna nic tak velmi uz v dnesnej dobe neprekvapi, ale Ty si to dala na pana, smekam klobuk 🙄 a idem pospominat, ci mi vstetci darovali dostatocne dary vzdy a nacas, aby to dorovnali , nedaj boze, ze by nieco od niekoho chybalo 🤔 🤣
To vážne?
Oytaj sa svokry aký má dôchodok a čo všetko z neho platí.mozno pochopíš.Hoci ja by som radšej nejedla.ale vnukom by som kúpila...
Len či by nevesta stala o dáku lacnú plastovu somarinku...to radšej asi ozaj nič...
@matullienka ja svokre vždy dávam spametaj sa
@deana100 tak podľa teba má svokra povinnosť kupovať ti darčeky? Na to si podľa čoho usúdila? Nemá takú povinnosť ani voci tebe ani tvojmu synovi.ona vie prečo to robí a hovoriť ti to nemusí. Je to jej rozhodnutie.
Moja svokra nevedela rok ako sa jej vnúča volá. A nám vyčítala že mi nechodíme k nej a pritom sme bývali o dva domy ľavý smer ale o dva domy ďalej vedela ísť ku susede na kávu pravý smer 😂😂. Šesť rokov nevedela kedy ma vnučka meniny a pritom je v kalendári. Ale tak nic si z toho nerobím lebo deti samé povedia že nic nedostali sme od teba ale od druhej babky áno a plno.
Keby nič nedávala tvoja mama, tiež by si jej to vyčítala?
@deana100 ja to mam tak isto, čo sa týka vnúčat....co sa týka jej syna- môjho muža a jeho sestier, tak tam už Je to o inom. ( dcéry dotuje a synovi ani na sviatok nič nepoda) neriešim. Nevyzadujem ale je to smutné....donútiť nemozes nikoho a keby si mam niečo vynucovat, stalo by to za ho.no.asi tak
no, teba mať za nevestu je tiež požehnanie
@deana100 nie je povinná mu kupovať darčeky! Kks to čo ste za osobu??? Nedala no tak nedala! Jej rozhodnutie.
@kornelies nevies, aky ma dochodok a vydaje, moznp aj to blbe oblecenie v Tescu je pre nu vela. A ak sa nevesta chvali, co vsetko jej kupili rodicia, tak sI mozno povie, ze nej dalsie netreba. Mame iba jednu stranu vypocutu...
@maminkasisa A vy by ste to tak riešili jednému pomalí dospel..vnukovi dá a ten najmenší je ako čo si viezmite že ste mamou jednému dáte a druhému nedáte nič.
@danica2711 prečo!!! vy ste 100percentna keď budete babkou spomeňte si námna.

@autorka mne by vadilo, keby babka robila rozdiely medzi vnúčatami... To je jediná situácia, v ktorej si viem predstaviť, že by som jej niečo povedala. Inak by mi to bolo jedno. Nemôžeš niečo očakávať len preto, že to robí tvoja mama. To je fakt dosť mimo...