icon

Ako často sa milujete s manželom/partnerom?

ekinkala
22. mar 2013

dik za kazde info

sorciera24
23. mar 2013

@zuzkat1 ale je to ich volba, tak nech sa potom nevyhovaraju.... 🙂

sorciera24
23. mar 2013

@jabadaba ja si to tiez myslim, my sme nikdy neboli sex. prebornici;) (take ze kazdy den...no fuuu...to nehorzi, ani nam to nevyhovuje, my sme proste od zaciatku, uz 10 rokov na rovnakej frekvencii)...a nie je to zasune, ci ako si to napisala..... ja len, ze unaveni sme nonstop (to by sme nikdy ten sex nemali)....a ak by si citala lepsie, tak by si zistila, ze sa nemusisme nutit, staci sa len vhodne nazhavit, navodit atmosferu a tym padom to nie je o nutnosti, ale o tom, ze chceme;)

zuzkat1
23. mar 2013

@sorciera24 neviem preco vsetko beries ako vyhovorku. Mam kamosku ako ty,ktora ked tyzden nema sex tak uz ma pocit ze maju krizu. To co tu pisem ja alebo ine zeny su normalne veci ktore sa v manzelstve vyskytuju a je na manzeloch ci im to vyhovuje alebo nie. A myslim ze kde je vztah na tolerancii a laske a respekte postaveny tak vydrzi aj rok bez sexu.

sorciera24
23. mar 2013

@zuzkat1 to som pisala vo vseobecnosti 😉 a ano s poslednou vetou plne suhlasim....

cmulinko
23. mar 2013

@sorciera24 nepisala som nikde,ze ocakavam nieco podobne aj u ostatnych parov...len mam taky pocit,ze kladies doraz na to,ze zena je ta,ktora ma dbat na to,aby manzedl ostal pri jej sukni...nieco takeho typu...kym to ma doma,tak to nehlada inde resp nehlada ine alternativy.nedovolim si sudit kazde jedno manzelstvo po prichode dietata...ale fakty su fakty a ked zena nema doma manzela,ktory sa da pouzit aj mimo postele,tak nech sa na man nikto nenahneva....nepovazujem za povinnost zeny po narocnom dni bez pomoci uspokojit potreby nepouzitelneho manzela.Chcela by som vidiet otca v role matky aspon 1 tyzden a bola by som zvedava kolko krat by otecko v role matky cakal v posteli v krvavo cervenom neglize.Muzi,ktori napriek tomu kolko zvlada ich maznelka sama bez pomoci nieco take ako kazdonocny eskort svojej manzelky beru ako samozrejmost od svojej manzelky povazujem za '' chraneny druh zivocicha''

jabadaba
23. mar 2013

@sorciera24 ano, ale casto niet energie a priestoru na to zhavenie. 🙂 nech by ako clovek chcel.

inac, ked si tak vybavujem byvalu kolegynu, ktora stonala ak nemala sex tyzden akoby slo o zivot....este aj nas spolocny kamos, chlap! sa chytal za hlavu a prevracal oci.

sorciera24
23. mar 2013

@cmulinko s tymto suhlasim, ale to nie je len o zenach,a le aj o muzoch..... inak ak je muz super, tak sa snazi manzelke pomahat a neockavat len ten "servis"....mozno tu je chyba, ze muz pride, mysli si, ze zena cele dni nic nerobi doma a tak sa ma o neho postarat, chapavy a milujuci muz toto neockava, ale v kazdom pripade sa treba o tom rozpravat...ale ak muz zene pomaha a opacne, nevidim dovod preco by mali aztracovat svoj vztah (aj intimny)
a ak to doma funguje, tak je to ok, ale citaj a pozeraj okolo seba.....pdola mna nemat napr. polroka sex, je brutal (nehovorim o zdrav. problemoch).....je to biologia a muz (aj niekotre zeny), ale u muzov je to silnejsie, potrebuju mat tuto biolog. potrebu uspokojenu.....inak im to ide na mozog (to ti povie kazdy biolog, lekar.....)

ekinkala
autor
23. mar 2013

@bralilienka nevies citat nepisala som ze s mojim

sorciera24
23. mar 2013

@jabadaba ale ale.....beriem, nie je enrgia jedn den, druhy, tyzden....ale 2mesiace, ci viac? a je to o tom, aku mas volu a co chces......(aj ten druhy samozrejme)

bralilienka
23. mar 2013

@ekinkala nepísala si, že s vlastným 🙂 ak si moju poznámku brala vážne, tak by si mala s tým sexom skutočne robiť, lebo si potom zbytočne popudlivá...pekný deň pred tebou, tak sa usmej

lubikan
23. mar 2013

ja si myslim,ze ani nie je podstatne,ze ako casto,alebo ze preco nie,ked nie...ale skor nas asi vsetky zaujima,ci ten partner chce byt s nami (v posteli) ako s partnerkami,zenami a nie len ako so sexualnym objektom

zuzkat1
23. mar 2013

@cmulinko moj muz povedal ze ak by som ho nechala tyzden sameho s malou tak mozem volat rovno pohrebak🙂

cmulinko
23. mar 2013

@sorciera24 pol roka bez sexu ( a bez akejkolvek alternativy ) a jeho nasledky su tiez individualne.Niekomu prepne v mozgu uz za 3 tyzdne a zaregistruje sa na sex zoznamke (horuca aktualna tema na konikovi)...a inemu sa nic nestane ani za rok..ak by to takto fungovalo,tak abstinencia vdaka zdravotnym problemom by tiez nebola vynimka .Som vydala len 7 rokov,ale z toho sme prezili 3x 12 mesiacov (zdravotne problemy pocas a po tehotenstve) bez sexu .....a ako si uz pisala s tou hlavou...toto je v hlave a je nesmierne dolezite mat pri sebe niekoho komu na tebe zalezi a kto nema problem prisposobit sa aj v takychto situaciach.Ak by moj manzel nebol taky typ a nemal by jasno v hlave co pri oltari sluboval 😀 tak zdravie,choroba...bolo by mu to suma fuk a hladal by si alternativy.

danielitka26
23. mar 2013

nech to kazdy robi kde mu chuti kolko mu chuti prieskum na to nepotrebujes kazdy sme ini jedna ma deti, jedna je bez deti, jedna pracuje denne do vecera, dalsej partner pracuje do vecera, ini nepracuju obaja ....sex nieje o vykone kolkokrat denne tyzdenne mesacne ho mame a ako dlho teda aspon pre mna nie pre mna sex milovanie nieje ono pokial je bez lasky bez citu.
pokial sa mam milovat len z povinnosti bez lasky ze partner to chce to sa radsej zaobidem bez sexu

a na odlahcenie jeden vtip:

ja mavam sex kdyz chcem, napriklad minuly rok sa mi nechcelo 😀

cmulinko
23. mar 2013

@lubikan nepotvrdene statistiky poukazuju na to,ze 1 z 1000 muzov po 30 rocnom manzelstve aspon raz myslel na druhu zenu pocas milovania sa zo svojou zenou 😀 😀 tie potvrdene statistiky radsej nechci vediet 😀 😀

lubikan
23. mar 2013

@cmulinko no,aj tak je to malo...a verim tomu,ze nejedna zena takisto tuzi,aby ju aspon raz za cas dobre **** nejaky "macho"... 😀

cmulinko
23. mar 2013

@lubikan 😀

jabadaba
23. mar 2013

@sorciera24 😀 noooo, ale tak zas nie sme ako v tom vtipe, ked sa dedka pytaju co ma radsej, ci vianoce alebo sex....dedko, ze vianoce lebo tie su castejsie. 😀 Takze pokym sa veci takto este nemaju, ja nebijem na poplach. 😀

jakub38
23. mar 2013

Všetky čo tu píšete že nemáte pravidelný sex sa možte hambiť. Neverím že vás chlapi nepodviedli a to som tiež chlap!

liv1
23. mar 2013

Tu si z vas uz aj posmech robia... Smutne... Cudujem sa vam, ze to riesite takto verejne, ale skutocne vysmievat sa, to sa mi nepaci https://www.modrykonik.sk/fotoblog/tkmama/?post...

cmulinko
23. mar 2013

@jakub38 po prve definuj ''pravidelny'' ...a po druhe to,ze si vraj ''chlap '' je len polahcujuca okolnost na ktoru prihliadam ked citam tvoj prispevok plny empatie voci zenam-matkam.

mirka099
23. mar 2013

1 765 x denne.... neveris, faaaakt nekacam 😀
🙄 🙄 🙄

digysa
23. mar 2013

Taketo veci si nezapisujem do kalendara 🙂

Teraz ma frekvencia skutocne nezaujima.....je to vtedy, ked je pohoda, klud, cas a nie sme unaveni....

Ale fakt mi to pripada divne, ze musim mat urcity pocet milovani v tyzdni, ci v mesiaci.....co sa za to dostava nejaky bonus na konci mesiaca?? 😝

V lete idem na 3 tyzdne domov s detmi a pred tym bude moj manzel tyzden pracovne mimo....takze vyse mesiaca sa v podstate neuvidime....... a to si mam mysliet, ze ma podvedie, lebo nebude mat sex vyse mesiaca??

@jakub38 ty nie si chlap, ty si BLB....a hanbit sa mozes ty....lebo zrejme netusis, co pises.

cmulinko
23. mar 2013

@digysa nie darmo sa vravi,ze niektori muzi maju zvlast krvny obeh pre mozog a zvlast pre ich ''muznost'',lebo ak sa prekrvi jeden z nich,tak sa to druhe automaticky vyraduje z prevadzky. 😀 😀 (nastastie nie kadzy z nich trpi touto smrtelnou chorobou...smrtelnou preto,lebo to zabija hodnotu IQ) 😀

ekinkala
autor
23. mar 2013

@bralilienka jaaaa vobec neee ja som praveze uplne stastny,pozitivny clovek len podla mna manzel moze byt iba jeden a pisala som ze s manzelom alebo partnerom ale tak chapem tvoju reakciu lebo su asi zeny co maju viac muzou

ekinkala
autor
23. mar 2013

@jakub38 nie kazdy chlap je ako ty

bralilienka
23. mar 2013

@ekinkala ja mám jedného, a veľmi si ho vážim 🙂
a ostaň vždy pozitívna, máš krásnu rodinku

jabadaba
23. mar 2013

@jakub38 sa naloz do octu aj s tym svojim onym...ehm....spekackom. A mozes sa k tomu aj haNbit!

vejula
23. mar 2013

@ekinkala no najprv, ked som prečitala otazku, tak som si akosi nevedela predstaviť z akeho dôvodu niekoho zaujima, ako často maju sex ine ženy so svojimi partnermi.
Potom ma napadlo, že asi ti muž vyčíta, že mate malo sex, a ty mu chceš dokazať a ukazať, že aha, ako su na tom ine ženy, tak bud rad, že si rad 😀 😀 Trafila som do čierneho?

ekinkala
autor
23. mar 2013

@vejula neeee to tak neni vobec to by ma ani nenapadlo mu ukazovat ze aha pozri ine zeny sexuju tolko a tolko len proste potom ako sa nam narodil syn nemam taku chut na sex