icon

Ako dlho ste chodili s vaším terajším manželom?

myskacici
23. mar 2013

Ahojte, zaujímalo by ma, po akej dlhej dobre chodenia/ spolužitia ste sa rozhodli, že sa zoberiete s vašim partnerom. Mala som 2 vážnejšie vzťahy, obidve trvali viac ako 3 roky, ale ukončila som to s tým, že si dotyčného zobrať nechcem. Teraz mám priateľa, som s ním kráátko, iba 5 mesiacov, ale mám pocit, že ho poznám minimálne 5 rokov. (to isté cíti aj on). Nedávno mi povedal, že chce, aby som bola jeho posledná a že je šťastný ako nikdy predtým. Veľmi ma to teší, lebo ja to cítim rovnako. Keby mi navrhol sobáš, neváhala by som ani chvíľu 🙂 Myslíte že je to skoro?

myskacici
autor
24. mar 2013

Ďaaaakujem dievčatá 🙂 Juuuj, toľko radosti 🙂 Teším sa z Vás, nech Vám to všetkým drží dlho, predlho 🙂 No ja som zabudla napísať, že my vlastne spolu už žijeme 🙂 Máme spoločný byt, zariadujeme si ho pomaličky. Ja viem, že prvý polrok je to ešte taká šialená zamilovanosť, ale ja cítim, že on je ten môj pravý.

simaha
24. mar 2013

My sme sa vzali po roku a manzelia sme uz 9rokov

reanda
24. mar 2013

@myskacici malo zalezi na tom, kolko spolu chodite.. dolezitejsie je, ako ste obaja "vyspeli" a pripraveni na vztah.. ked to tak obaja citite, ze chcete byt spolu, tak je jedno, ci sa poznate mesiac alebo pat rokov.. ale 'dokonaly' vztah ti to nezaruci 🙂, to ti nezaruci vobec nic.. 😉

lucka1987
24. mar 2013

@myskacici ked som terajsieho manzela videla po prvy krat, len tak na dialku, tak som si pomyslela " taky vsedny priemer " 😀 . no nieco ma ku nemu tahalo, aj ked vobec nebol dovtedy moj typ a tak som sa odvazila mu napisat ci nema zaujem o jednu kavu.
na druhy den sme sli a tam sm z neho dostala pocit ze ON je ten, ktory by bol uzasny otec pre moje deti 😅 kedze som bola dost prelietava a nevypocitatelna co sa tyka vztahov, som to sama dobre tie pocity nechapala.

veci nabrali rychly , ale plynuly spad, vsetkemu sme nechali volny priebeh..
presne na nase 1. vyrocie od zoznamenia sa sme sa zasnubili...
a o rok na to na nase 2. vyrocie do zoznamenia sa sme mali svadbu a zacali spolu byvat v nasom spolocnom byte
na nase 3.vyrocie od zoznamenia sa som prvy krat otehotnela
na nase 4.vyrocie od nasho zoznamenia sa som porodila ( druhe tehotenstvo) nasho Smejka
a na nase 5 vyrocie sme zacali stavat domcek 😉
( uz som teraz zvedava, aka klucova udalost sa stane na 6 vyrocie 😀 😀 😀 😀 mame ho v oktobri 😀 😀 😀 )

😀 😀 😀 😀 a ani jendu vec sme neplanovali tak ako vysla. vsetko slo akosi samo 😅

matozazzo
24. mar 2013

Moj mi povedal po 3m ze si ma vezme za zenu... smiala som sa, mali sme obaja 19... Po roku sme sa zasnubili, po 4r chodenia vzali. Sme uz 11 rokov manzelia 🙂 Proste on to tak citil hned, ja som trosku vahala, zdalo sa mi to skoro, ale citila som to rovnako 🙂

hajajanka
24. mar 2013

@myskacici Myslim si, ze vobec nezalezi od dlzky chodenia 😉 To nezaruci, ze cloveka poznas. Podla mna je dolezity prave ten pocit, ze to je clovek, s ktorym chcem zit a hlavne mat deti. Aj ja som ukoncila dva vztahy, pretoze tento pocit chybal. A s mojim muzom som zacala zit po troch mesiacoch chodenia, sme spolu doteraz. Vzali sme sa po troch rokoch, ale kedze sme spolu byvali uz od zaciatku, tak svadba nezohravala vo vztahu nejaku zasadnu rolu, aby sa nieco zmenilo. Proste pri nom som hned pri prvom stretnuti pocitila, ze to je on. A bol 🙂 Sme spolu skoro 9 rokov, mame dve deti.

Poznam vztahy, kde sa poznali tri mesiace a tahaju to spolu uz 30 rokov. A poznam vztahy, kde boli spolu ludia 10 rokov (chodili spolu) a potom sa rozisli. To, co videli ostatni, ze to nie je ono, ze uz je to len zvyk, dotycni nevideli. A ked sa niektoremu z dvojice otvorili oci, tak do roka si vzal uplne niekoho ineho a su spolu stastni.

jaja018
24. mar 2013

Po troch mesiacoch od zoznámenie sme sa zasnubily ( november) o tri mesiace sme začali spolu bývať ( február) o osem mesiacov sme mali svadbu (október). Takže sme sa zobrali po roku a dvoch mesiacoch od zoznámenia.

saska.t
24. mar 2013

Spolu sme chodili 5 rokov, z toho 4 roky na dialku,kedze on zil v DE a ja na SK,1 rok sme zili v spolocnej domacnosti a vzali sme sa,v dnesnej dobe sme cez 6 rokov manzelia 😉

sense
24. mar 2013

@myskacici dlzka chodenia nie je az taka podstatna, ide o to ako to citite vy, a ci ste na to pripraveni....ja som sa so svojim priatelom poznala dva roky kym sme zacali spolu byvat , aj to len preto ze rok a pol sme boli obaja za "tzv"volny vztah, ale ani jeden z nas tak volne nezil....potom to prislo ze zrazu sa nam malilo byt spolu len cez vikendy - vikendy preto ze bol medzi nami 100km rozdiel, tak sme zacali spolu byvat, niekt. by povedali ze ja som sa obetovala a prisla za nim, ale dovod bol v hlavne v tom ze zijeme v zahranici, kde su 4uradne jazyky a pre mna kedze som ovladala 2uradne jazyky bolo jednoduchsie najst pre mna pracu v jeho oblasti ....
...teraz byvame spolu asi 2.5roka, zobrati sice nie sme, ale o svadbe sme sa bavili uz nie jeden krat, raz zacal on raz ja, ale akosi si vzdy povieme ze mame cas.......ale zial pre uradnu byrokraciu to budeme musiet zrejme urobit v priebehu jedneho roka....ale zivot a vztah nam to uz nezmeni,

drobcek63
24. mar 2013

My sme s manželom spolu chodili 13 rokov a tak sme sa vzali a sme spolu v manželstve 2 roky a je to nádherné

clarissa
24. mar 2013

My sme sa poznali asi 7 rokov,ale nechodili sme spolu,ja som sa medzitym vydala,on mal tiez partnerku ale jednoducho stale ma to k nemu tahalo,neskor som sa rozviedla a dali sme sa dokopy,po tolkej dobe....a som stastna.... 😵 Zalubila som sa donho prvy moment kedy som ho uvidela a po 7.rokoch a neuspesnom manzelstve s inym, sme spolu...V mojom pripade to bolo take instinktivne,citila som ze on raz bude ten moj vyvoleny a tak sa aj vdakabohu stalo 😵

vianne
24. mar 2013

my sme boli spolu pol roka, ked som neplanovane otehotnela, o 2 mesiace sme sa brali...poznali sme sa sice predtym nejake tri roky, ale to sme sa videli asi 5x, mali sme kazdy iny vztah....ale rozumeli sme si od zaciatku a doteraz nemam pocit ze sme urobili nejaku chybu 🙂 a to sme manzelia 3ti rok. takze mozem odporucat, ak mas za sebou uz nejaky vztah a citis ze toto je to prave, nedaj sa odradit 🙂

cuculiatko88
24. mar 2013

My sme sa brali po 4 rokoch 🙂 v septembri budeme 2 roky manzelia 🙂

anjelicek26
24. mar 2013

@myskacici - neni skoro ani neskoro... my sme sa brali po 7 rokoch vztahu, to sme mali uz dve deti, byvali spolu 5 rokov a proste vedeli, ze sa to uz nijako nepokazi, len zlepsi 🙂 A lepsi 🙂 Uz sme svoji dva roky a je to stale pekne 🙂

kacatko
24. mar 2013

My sme spolu chodili 9 rokov a tento rok budeme oslavovat 7 výročie svadby 😉

sorciera24
24. mar 2013

my po 5,5 roku sme sa brali......ono, tazko povedat, poznam pary, kt. sa brali po polroku a vydrzalo to cely zivot (aj ked teraz je ina generacia),a le aj tie, co im to nevydrzalo, ale to je pri kazdom tak......mas len 2 moznosti, bud to vydrzi alebo nie 😉 ja len za seba poviem, ze pre mna by to bolo po 5 mes. malo....prvy rok - 1,5 si vo faze zalubenia, cize je vsetko uzasne, krasne, ruzove okuliare, potom to opadne a je ajsne, ze co dalej;)....bud neostane nic, alebo laska🙂 ....cize pre mna by to bolo velmi malo🙂 .....ale tak, akzdy podla svojho uvazenia 😎

tessa
24. mar 2013

svadbu sme mali do roka a do dňa od nášho zoznámenia 😀 sme spolu pomaly 8 rokov 😉

mataw
24. mar 2013

Chodili sme spolu 4 roky a 7 rokou sme manželia 🙂

amouramour
24. mar 2013

uprimne moj nazor prvy cca pol rok, maju ludia ruzove okuliare a ludia sa snazia byt najkrajsi a najlepsi...ja som za overene vztahy, kde si ludia zazili dobre aj zle a vedia sa podrzat v kazdej situacii...casto su tu velmi smutne pribehy, kde ostali zeny zaskocene...takze my sme spolu chodili asi po roku a pol zacali byvat o dalsi rok sme sa rozhodli pre babo a ked mala dcerka pol roka sme sa brali🙂

danka86
24. mar 2013

Chodili sme spolu 3mes ked som otehotnela-planovane. vzali sme sa ked sme spolu boli 5,5mes. a uz sme manzelia 5,5r zatial dobre 😀

dandulina
24. mar 2013

my sme spolu chodili 7 rokov a 6 rokov sme uz manzelia 🙂

exupery
24. mar 2013

Pred manzelstvom sme sa poznali ako kamarati 10rokov,z toho sme spolu 4roky chodili a tento rok budeme manzelmi 6rokov.

mirka200
24. mar 2013

chodili sem spolu 10 rokov a vzali sme sa a teraz budeme 3 roky manželia,ale ide to s nami dole vodou. 😒

miruss
24. mar 2013

Chodili sme spolu 3 roky, potom sme sa vzali a manželia sme 10 rokov a zatiaľ veľmi dobre. 🙂

linddi
24. mar 2013

chodili sme spolu 10 rokov a od svadby ubehlo už 6 rokov, takže už sme spolu 16 rokov 😅 .... dlhóóó, ale neľutujem, milujeme sa viac a viac 😀

zuzulica
24. mar 2013

@myskacici Keď to tak obaja cítite,tak sa zoberte.Ja s mojim chlapom spolu "chodíme" 12r,z toho asi 7rokov spolu bývame,ale ešte sme sa nezobrali,plánujeme raz,keď bude mať malé tak 3roky 😉 Môj sa chcel ženiť už ako som skončila strednú,mne sa do toho moc nechcelo(problémy v rodine atď...) a zdalo sa mi to akosi skoro mať 20r a už byť vydatá,chcela som najskôr vlastné bývanie a potom svadbu,aby sa nám do toho nikto nemiešal,no a teraz pre zmenu sa do toho nehrnie môj,už si tak zvykol...Tak uvidíme,snáď to niekedy poriešime 🙂

eeffka
24. mar 2013

10r sme spolu chodili, v tom aj 3/4spolu byvali a ateraz sme uz 9r manzelia, a anapriek tomu ma ten chlop dokaze aj pomaly po 19r vztahu "prekvapit" a ze nie vzdy je to prekvapenie pekne 😀 😀 😀
5m vztahu je velmi velmi malo, s dnesnym rozumom by som sa k chlapovi nastahovala so najskor a minimalne rok ho testovala, ak by do toho este nebodaj prisla choroba, znizenie prijmu a pod hned by som vedela do coho idem 😀

Prvy rok - 1,5r ludia slapu na hormonoch... to nema s realnym zivotom nic spolocne... a najma silno odporucam zacat si vsimat spravanie partnerovych rodicov, aj navzajom voci sebe v beznych situaciach, co vyzaduje vacsiu pritomnost v ich domacnosti... nie pocas navstev ale bezny zivot, pomoc v domacnosti, financne hospodarenie a pod .... toto vela napovie
heh ale som mudra po 20r :D necham si to aspon pre dcery

janinah
24. mar 2013

po 9 mesiacoch/nebola som teh./...sme spolu 20 rokov 😉

awalancha3
24. mar 2013

ved to je tak individualne.............! mozes sa pytat pre zaujimavost, ale v ziadnom pripade sa neriad tym co ti tu kto povie. A teda pre zaujimavost poviem osobne skusenosti. S prvym manzelom som chodila rok a vzali sme sa, lebo som cakala mimino, ale aj tak bol sobas uz na spadnitie, lebo pred tym nez sa dozvedel ze som tehu, sa ma len tak z nicoho nic pytal, ci by som chcela velku alebo malu svadbu a koho by som na pripadnu svadbu chcela pozvat.... 😉 Manzelstvo vydrzalo 17 rokov, po zosobaseni nastal stav nula, ani hore ani dole, ani hadky ani vasen, nic, len koexistencia.....keby sme sa hadali, tak by sme sa rozviedli skor, takto sa to natahovalo...ako 40 rocna som sa vydala druhy raz- v oktobri sme sa spoznali, v decembri ma poziadal o ruku, v marci sa rozviedol a sucasne som v marci otehotnela a v maji bola svadba....malicka ma nieco cez dva roky.....a tentokrat sa na stav nula nemozem stazovať.... 😉 Ale to je nic proti bratrancovi sucasneho manzela..... chodil s priatelkou 9 rokov a zrazu oznamil ze sa ide zenit, vsak ok, po tolkych rokoch- ale s inou, ktoru poznal 2 tyzdne..... sok jeho rodicia predychali az nedavno, ked sa im konecne po 3 rokoch narodilo miminko......Takze... zivoty, pocity a osudy su rozne......a este jeden príklad, kamaratka zo zakladky, nie velmi pekna sa zacala kamosit s velkym fesakom, o 2 roky mladsim, a veru aj spolu po asi 5 ci 6 rokoch zacali chodit, nikto tomu neveril...... a su spolu uz 20 rokov, maju 2 deti......takže dá sa ja tak, aj tak........Jedno je iste, povaha sa ukaze az pri problemoch a krizovych situaciach...

kristina39
24. mar 2013

ahoj my sme sa rozhodli zobrat chodili sme spolu 7 mesiacov...a brali sme sa ked sme boli spolu 11 mesiacov a hned po svadbe sme byvali spolu..