Ako mu povedať, že som na materskej a mám 2 deti?
Som slobodná mamička, mladá.. no a píšem si s jedným mužom. Sympatický, o 10 rokov starší, podnikateľ. Len to zatiaľ o ňom viem. No ale prišla reč nato, kde orscujem ja. Bojím sa povedať mu ze som na materskej, neviem ako zareaguje keď zistí že mám 2 deti. Neviem vôbec čo som si ja krava myslela, veď jasné že dojde aj na takúto otázku. 🤦🏻♀️ Čo mu mám napísať? Ako to jemne naznačiť? Aby som nevyzerala že hľadám iba náhradného otecka? Lebo to tak nie je. Nehľadám nič cielene. Chcem len randiť a dalej uvidíme.
No ty vieš. Keď sa na to cítiš. Len aby ťa nevyužili že si zúfalá.
@autorka zadefinuj si presne co chces. Ak chces randenie s potencialom na realny vztah tak jasne mu o detoch povedat, skor, nez by aj on (ak ma zaujem) sa zacal emocne angazovat. Ak chces iba randit a sex ale nevadi ti ak to moze ostat isty cas v takotmo rezime a ked zmenis nazor tak si najdes ineho na standardny vztah, tak mu priamo povedat, ze chces iba nezavezne stretavanie a deti si mimo vas vztah.
Na pokec bežne chodia podnikatelia zo zahraničia?
daj potom vedieť čo odpísal, zvedavá som 😀
@hankm určite ešte nechcem vážny vzťah nebudem deťom domov trepať cudzieho muža keď sú ešte také malé. Takže do detí by som ho vôbec neťahala .
@lesana25 to je úplný pán podnikateľ 😂 niekde na lešení v Nemecku nemá ani čas odpísať 😎
Preco by mala byt zúfalá? 🙂 nikde nepíše, že nemá na chleba alebo potrebuje otca pre svoje deti . Žiadny vek deti ani mena neuvadzaj- ak bude mat zaujem, sám sa opýta. Nespovedaj sa mu preco, začo si v takejto situácii a aký typ vztahu hladas/ nehladas. Normálne flirtuj 🙂 a uvidis, čo ukáže čas 😛
@laurita285 a doma zena a tri deti ✌️😀
@lesana25 nie je to pokec
@lesana25 a on nepodnika v zahraničí ale musel tam ísť kvôli jednému klientovi
Pravdu a hneď. Tvoj stav sa nezmení. Budeš stále matka.
A co ze si hladas chlapa ked su deti male??? To snad na to nemas narok lebo su malé?????😉
A prečo si na zoznamke, keď nehľadáš vzťah? potom je tu už len druhá možnosť..
Každopádne si myslím, že je lepšie povedať mu to hneď na začiatku, než o mesiac-dva, keď sa 'namotáš' a potom budeš nariekať, že už nemá záujem..
@nikaeli na zoznamke by ma ani nenapadlo hľadať si vzťah 🧐 skôr iba také motkanie, možno sex, nejaká káva atď.
@miskamicha no veď snáď mám niesom frigidna ani vadna 🤷🏻♀️
Tak ty si pisala /ak som dobre videla/ ze sa hanbis ze si hladas chlapa a deti su male😉
@miskamicha no áno hľadám chlapa.. už načo ho hľadám som nedopisala
@miskamicha vieš ale zas baby ma tu dávajú dole že som zúfalá. ..no niesom tiež mám právo žiť. A trocha sa hanbím lebo vidíš ako to príde ostatným
Staci povedat svoj obor. Som lekarnicka, predavacka, uctovnicka... Nie je to loz
Tonje tvoja vec naco ho hladas. Ak vam to obom bude vyhovovat nevidim problem..
@hankm neviem niektoré ženy mi tu prídu spoločensky a sexuálne vyprahnuté. A ďakujem
@hankm len este jej pripomen aby sa pri tom sexe chranila. Nech neni potom mlada mamicka 3 deti
@123andy123 presne to som chcela napisat😁. Slobodna matka- stane sa aj v lepsich rodinach. Slobodna mama s 2 malymi detmi-blikala by mi kontrolka. Slobodna mama s 3 detmi- ufff🙄. To kedy stihaju tie zeny? Deti male a uz bez otca,otcov. Holt antikoncepcia......??
Joj ale jej tu dávate...možno si chcela len s niekým popísať nemá kamošky kamošov možno chce aj sex veď to jej vec pýtala sa na niečo ine
Autorka, ty si na zoznamka a hladas skor take motkanie, sex? To ma normalne povedz ze mas deti a co hladas, ze len sex. Na chlapa treba priamo. Vsak to bude rad, ze hladas sex.

- Kde vlastne pracuješ?
- Momentálne som na rodičovskej dovolenke. Mám 6 ročného Janka a 2 ročnú Marienku.. mena a vek si úprav podľa seba. Viem, že možno si teraz v šoku z toho, že mám deti ale jednoducho je správne aby si to vedel.
Nič viac nič menej.. tam nemáš čo vymýšľať. Buď to zoberie alebo nie.