icon

Ako mu povedať, že som na materskej a mám 2 deti?

18. júl 2022

Som slobodná mamička, mladá.. no a píšem si s jedným mužom. Sympatický, o 10 rokov starší, podnikateľ. Len to zatiaľ o ňom viem. No ale prišla reč nato, kde orscujem ja. Bojím sa povedať mu ze som na materskej, neviem ako zareaguje keď zistí že mám 2 deti. Neviem vôbec čo som si ja krava myslela, veď jasné že dojde aj na takúto otázku. 🤦🏻‍♀️ Čo mu mám napísať? Ako to jemne naznačiť? Aby som nevyzerala že hľadám iba náhradného otecka? Lebo to tak nie je. Nehľadám nič cielene. Chcem len randiť a dalej uvidíme.

misinka0611
18. júl 2022

- Kde vlastne pracuješ?
- Momentálne som na rodičovskej dovolenke. Mám 6 ročného Janka a 2 ročnú Marienku.. mena a vek si úprav podľa seba. Viem, že možno si teraz v šoku z toho, že mám deti ale jednoducho je správne aby si to vedel.

Nič viac nič menej.. tam nemáš čo vymýšľať. Buď to zoberie alebo nie.

tosomja
18. júl 2022

No ty vieš. Keď sa na to cítiš. Len aby ťa nevyužili že si zúfalá.

hankm
18. júl 2022

@autorka zadefinuj si presne co chces. Ak chces randenie s potencialom na realny vztah tak jasne mu o detoch povedat, skor, nez by aj on (ak ma zaujem) sa zacal emocne angazovat. Ak chces iba randit a sex ale nevadi ti ak to moze ostat isty cas v takotmo rezime a ked zmenis nazor tak si najdes ineho na standardny vztah, tak mu priamo povedat, ze chces iba nezavezne stretavanie a deti si mimo vas vztah.

lesana25
18. júl 2022

Na pokec bežne chodia podnikatelia zo zahraničia?

sasitimi17
18. júl 2022

daj potom vedieť čo odpísal, zvedavá som 😀

autor
18. júl 2022

@hankm určite ešte nechcem vážny vzťah nebudem deťom domov trepať cudzieho muža keď sú ešte také malé. Takže do detí by som ho vôbec neťahala .

laurita285
18. júl 2022

@lesana25 to je úplný pán podnikateľ 😂 niekde na lešení v Nemecku nemá ani čas odpísať 😎

nedielka
18. júl 2022

Preco by mala byt zúfalá? 🙂 nikde nepíše, že nemá na chleba alebo potrebuje otca pre svoje deti . Žiadny vek deti ani mena neuvadzaj- ak bude mat zaujem, sám sa opýta. Nespovedaj sa mu preco, začo si v takejto situácii a aký typ vztahu hladas/ nehladas. Normálne flirtuj 🙂 a uvidis, čo ukáže čas 😛

tosomja
18. júl 2022

@nedielka zúfalá = chtivá po mužovi, nie po chlebe (tak som to myslela)

sella38
18. júl 2022

@laurita285 a doma zena a tri deti ✌️😀

autor
18. júl 2022

@lesana25 nie je to pokec

autor
18. júl 2022

@lesana25 a on nepodnika v zahraničí ale musel tam ísť kvôli jednému klientovi

hankm
18. júl 2022

@autorka a ak povie, ze ok, iba zabava, a po roku smajchlovaciek zmenis nazor a budes ho chciet do “do rodiny”. Budes sa s tym vediet zmierit, ze sa uz neozve? Alebo to budes drzat v tajnosti a niekolko rokov tajne dufat, ze on pride sam z navrhom rodinky?

martinka13
18. júl 2022

Pravdu a hneď. Tvoj stav sa nezmení. Budeš stále matka.

miskamicha
18. júl 2022

A co ze si hladas chlapa ked su deti male??? To snad na to nemas narok lebo su malé?????😉

nikaeli
18. júl 2022

A prečo si na zoznamke, keď nehľadáš vzťah? potom je tu už len druhá možnosť..
Každopádne si myslím, že je lepšie povedať mu to hneď na začiatku, než o mesiac-dva, keď sa 'namotáš' a potom budeš nariekať, že už nemá záujem..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
autor
18. júl 2022

@nikaeli na zoznamke by ma ani nenapadlo hľadať si vzťah 🧐 skôr iba také motkanie, možno sex, nejaká káva atď.

autor
18. júl 2022

@miskamicha no veď snáď mám niesom frigidna ani vadna 🤷🏻‍♀️

miskamicha
18. júl 2022

Tak ty si pisala /ak som dobre videla/ ze sa hanbis ze si hladas chlapa a deti su male😉

autor
18. júl 2022

@miskamicha no áno hľadám chlapa.. už načo ho hľadám som nedopisala

autor
18. júl 2022

@miskamicha vieš ale zas baby ma tu dávajú dole že som zúfalá. ..no niesom tiež mám právo žiť. A trocha sa hanbím lebo vidíš ako to príde ostatným

dkethe
18. júl 2022

Staci povedat svoj obor. Som lekarnicka, predavacka, uctovnicka... Nie je to loz

miskamicha
18. júl 2022

Tonje tvoja vec naco ho hladas. Ak vam to obom bude vyhovovat nevidim problem..

hankm
18. júl 2022

@autorka ser na puritanky, ktore nespavaju ani so svojimi zakonitimi… clovek je mnohovrstevna osobnost, mas viacero roli, zena, matka, milenka…uplne v pohode si saturuj svoje potreby vo vsetkych tychto rolach. Len to rob adekvatnym sposobom. Sexu zdar.

autor
18. júl 2022

@hankm neviem niektoré ženy mi tu prídu spoločensky a sexuálne vyprahnuté. A ďakujem

123andy123
18. júl 2022

@hankm len este jej pripomen aby sa pri tom sexe chranila. Nech neni potom mlada mamicka 3 deti

stanulienkat
18. júl 2022

@123andy123 presne to som chcela napisat😁. Slobodna matka- stane sa aj v lepsich rodinach. Slobodna mama s 2 malymi detmi-blikala by mi kontrolka. Slobodna mama s 3 detmi- ufff🙄. To kedy stihaju tie zeny? Deti male a uz bez otca,otcov. Holt antikoncepcia......??

slavomira236
18. júl 2022

Joj ale jej tu dávate...možno si chcela len s niekým popísať nemá kamošky kamošov možno chce aj sex veď to jej vec pýtala sa na niečo ine

kate211
18. júl 2022

Autorka, ty si na zoznamka a hladas skor take motkanie, sex? To ma normalne povedz ze mas deti a co hladas, ze len sex. Na chlapa treba priamo. Vsak to bude rad, ze hladas sex.