Ako mu povedať, že som na materskej a mám 2 deti?
Som slobodná mamička, mladá.. no a píšem si s jedným mužom. Sympatický, o 10 rokov starší, podnikateľ. Len to zatiaľ o ňom viem. No ale prišla reč nato, kde orscujem ja. Bojím sa povedať mu ze som na materskej, neviem ako zareaguje keď zistí že mám 2 deti. Neviem vôbec čo som si ja krava myslela, veď jasné že dojde aj na takúto otázku. 🤦🏻♀️ Čo mu mám napísať? Ako to jemne naznačiť? Aby som nevyzerala že hľadám iba náhradného otecka? Lebo to tak nie je. Nehľadám nič cielene. Chcem len randiť a dalej uvidíme.
@autorka zadefinuj si presne co chces. Ak chces randenie s potencialom na realny vztah tak jasne mu o detoch povedat, skor, nez by aj on (ak ma zaujem) sa zacal emocne angazovat. Ak chces iba randit a sex ale nevadi ti ak to moze ostat isty cas v takotmo rezime a ked zmenis nazor tak si najdes ineho na standardny vztah, tak mu priamo povedat, ze chces iba nezavezne stretavanie a deti si mimo vas vztah.
@hankm určite ešte nechcem vážny vzťah nebudem deťom domov trepať cudzieho muža keď sú ešte také malé. Takže do detí by som ho vôbec neťahala .
@lesana25 to je úplný pán podnikateľ 😂 niekde na lešení v Nemecku nemá ani čas odpísať 😎
Preco by mala byt zúfalá? 🙂 nikde nepíše, že nemá na chleba alebo potrebuje otca pre svoje deti . Žiadny vek deti ani mena neuvadzaj- ak bude mat zaujem, sám sa opýta. Nespovedaj sa mu preco, začo si v takejto situácii a aký typ vztahu hladas/ nehladas. Normálne flirtuj 🙂 a uvidis, čo ukáže čas 😛
A co ze si hladas chlapa ked su deti male??? To snad na to nemas narok lebo su malé?????😉
A prečo si na zoznamke, keď nehľadáš vzťah? potom je tu už len druhá možnosť..
Každopádne si myslím, že je lepšie povedať mu to hneď na začiatku, než o mesiac-dva, keď sa 'namotáš' a potom budeš nariekať, že už nemá záujem..
@nikaeli na zoznamke by ma ani nenapadlo hľadať si vzťah 🧐 skôr iba také motkanie, možno sex, nejaká káva atď.
Tak ty si pisala /ak som dobre videla/ ze sa hanbis ze si hladas chlapa a deti su male😉
@miskamicha vieš ale zas baby ma tu dávajú dole že som zúfalá. ..no niesom tiež mám právo žiť. A trocha sa hanbím lebo vidíš ako to príde ostatným
Tonje tvoja vec naco ho hladas. Ak vam to obom bude vyhovovat nevidim problem..
@hankm neviem niektoré ženy mi tu prídu spoločensky a sexuálne vyprahnuté. A ďakujem
@hankm len este jej pripomen aby sa pri tom sexe chranila. Nech neni potom mlada mamicka 3 deti
@123andy123 presne to som chcela napisat😁. Slobodna matka- stane sa aj v lepsich rodinach. Slobodna mama s 2 malymi detmi-blikala by mi kontrolka. Slobodna mama s 3 detmi- ufff🙄. To kedy stihaju tie zeny? Deti male a uz bez otca,otcov. Holt antikoncepcia......??
Joj ale jej tu dávate...možno si chcela len s niekým popísať nemá kamošky kamošov možno chce aj sex veď to jej vec pýtala sa na niečo ine
Autorka, ty si na zoznamka a hladas skor take motkanie, sex? To ma normalne povedz ze mas deti a co hladas, ze len sex. Na chlapa treba priamo. Vsak to bude rad, ze hladas sex.

- Kde vlastne pracuješ?
- Momentálne som na rodičovskej dovolenke. Mám 6 ročného Janka a 2 ročnú Marienku.. mena a vek si úprav podľa seba. Viem, že možno si teraz v šoku z toho, že mám deti ale jednoducho je správne aby si to vedel.
Nič viac nič menej.. tam nemáš čo vymýšľať. Buď to zoberie alebo nie.