icon

Ako nemať stres v dvojgeneračnom dome?

8. sep 2021

Áno mali sme to inak riešiť som si toho vedomá,no človek inak už rozmýšľa,keď ma 20 a inak v 35. A samozrejme finančná situácia je iná. Mám zdravotné problémy vraj tetaniu ,no som si plne vedomá toho,že je to nervového pôvodu. Dnes ma to fakt presvedčilo,že zbytočne chodím po lekároch. Ženy takú arytmiu a vysoký tlak som chytila z nervov...Ešte len človek príde domov z práce a svokrovci ťa dokážu nasrať do nepríčetnosti akoby sme ,, naša rodina ,, celý deň hore pi..ležali a nič nerobili. Máme zemiaky ešte v zemi a ich ide normálne poraziť,akoby bol koniec sveta. Podotýkam ešte stonky od zemiakov neuschli sú zelené a u nás cirkus....no máme tichu domácnosť, nakoľko už som fakt vybuchla. Myslela som,že infarkt dostanem

Strana
z5
autor
10. sep 2021

Čiže zarobené peniaze som nerozflakala

loginexistuje
10. sep 2021

a dom je prepisany aj na teba ?

zara1357
Autor odpoveď zmazal
autor
10. sep 2021

@loginexistuje nie,ale to nechcem riešiť. Nie sú to moji rodičia,tak z môjho pohľadu nechcem od nich nič.Mam svojich rodičov a mám na to rovnaký názor- nestojím o nikoho majetky. Ak by k niečomu prišlo mám kam ísť. Tým pádom nemám voči nim žiadne povinnosti.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
autor
10. sep 2021

@karolinakr ako ja si plne uvedomujem aká som sprostá. A veru uhnala som si chorobu psychického rázu

janickacrazy
10. sep 2021

Ale to je tvoja voľba ako žiješ. Stále to môžeš zmeniť. Prepáč, ale otrocila si tam hádam už dosť. Veď normálne sa na to vykašli a budúcu jar nič nesad. Čo sa stane? Zrúti sa svet? My máme tiež dom a mohla by som si sadiť a pestovať a sliepky chovať, no mne sa nechce, nebaví ma to a mienim svoj voľný čas tráviť oddychom, nie otrocenim. Zeleninu kúpim v obchode, vajcia od susedov a pohoda. Všetci si zvykli veľmi rýchlo. Máš aj ty takú možnosť.

autor
10. sep 2021

@janickacrazy viem,že mám . Musím sa rázne postaviť, pretože prídem o nervy

loginexistuje
10. sep 2021

uff typicky mesiaasky komplex ale ostatni nemusia sa spravat tak ak ty vyzadujes a cakavas
vydala si sa na cestu svojej svokry a asi preto ta o tak irituje
najhorsie su na tom tvoje deti co musia znasat zit v takomto prostredi (dedkovci a ty tŕitelka obetovatelka za za vsetkych a vsetko ) otec stale v praci no nemaju to lahke

autor
10. sep 2021

@loginexistuje ono skôr za dobrotu na zobrotu

sasa1310
10. sep 2021

že ťa to baví.

number19
10. sep 2021

Nikdy sa im nezavdacis. Vybrali si druheho syna ako ich milacika. On bude vzdy ten najlepsi a vy s muzom mozte robit cokolvek - nikdy vas neuznaju. Ste ti druhi.
Kamoska ma podobny rodinny stav. A je za handru. Stale sa snazi a stale nic...je z toho na prasky a nechce pochopit ze sa to nikdy nezmeni....Ste ti druhi.
Pobav sa s muzom a nasledne so svokrovcami. Mas svoj vek, treba sa setrit...

autor
10. sep 2021

@number19 manzelova sestra je miláčik

number19
10. sep 2021

Prepac, mala som na mysli surodenca tvojo muza...tak dievcatka su vacsinou dievcatka na vzdy...ziadne zemiaky, zavaraniny pre nich nerob. Nikto a ani svagrina to nikdy nedoceni...daj sa hlavne zdravotne do kopy...

autor
10. sep 2021

@number19 presne tak

Strana
z5