icon

Ako povedať kamarátke, že jej frajer je asi gay?

domca1408
23. aug 2022

Ahojte, skúsim stručne....mám kamošku, má vzťah cca 5 rokov. Celkom v pohode pár sú aj ked on je svojský. a teraz k jadru veci...on má dvoch kamarátov gayov a jedného hetero...a v tejto štvorici si robia pravidelne výlety....to je prvá vec ktorá ma zaráža, druhá keď máme napríklad opekačku on príde s ňou ale spýta či môže prísť aj ten jeho "hetero " kamoš, na opekačke nesedel pri nej ale pri ňom, nepýtal sa jej či chce zeleninu alebo niečo , ale staral sa o neho či má kečup, horčicu a atd. Dobre fajn možno aj preto, že on tam bol nový a nepoznal nás ale mne to príde divné. Plus oni dvaja spolu odišli z opekačky lebo vraj idú dačo riešiť hned skoro ráno. a ona zostala a spala u rodičov potom. a toto isté sa zopakovala o mesiac na to, doviezol ju sem, dačo popili ale pre neho došiel "kamoš" lebo vraj ráno zase dačo riešia a ona zas zostala u rodičov. Podotýkam , že ona to nevidí....a to sme sa už snažili naznačovať...ale ako to povedať na rovinu a bez dôkazov...to je ten problém...že dôkaz nie je. Podľa mna chce ten chalan strašne vlastné bábo. Lebo on netlačí na svadbu ale na dieťa stále. a potom by povedal pravdu....myslím si. a ešte kto sa spýta ,že ako často majú sex...tak nie moc často...sťažovala sa, že možno 3 do mesiaca a aj to musí ona začať.......

Strana
z2
isis234
23. aug 2022

Bol o tom film... Oženil sa s dievčaťom, ale ľúbil iného muža. Vychovávali dieťa - umelé oplodnenie,, aby zakryl v práci .... a mysleli si , že je dobrý otec...Ona ho pozná 5 rokov,, ak jej nevadí jeho správanie,,, a je dospelá.... nie je zaslepená len láskou... nechať to na nej, ako sa rozhodne.

katkami123
23. aug 2022

No pozor, mám veľmi dobrého kamaráta gaya a raz z neho vypadlo, ze snom kazdeho homosexuala je získať si heteraka a mat s ním sex, aby bol on ten jeho “prvý” ten výnimočný, ktorý mu akože zmenil orientáciu…. Bohužiaľ, buď raz gay si, alebo si hetero, niečo medzi tým z môjho pohladu neexistuje, poväčšine aj tak z bi končia homosexuáli, tak mi to vysvetlil aj ten kamoš, len na nich okolie tlačí, tak majú dievča. Po tomto už trochu inak pozerám aj na homosexuálov, pretože týmto vyjadrením mnohí považujú ženy za rivalky a neuvedomujú si, ze ten chlap ich jednoducho nechce, lebo sa mu vždy zeny páčili, páčia a budú páčiť. Možno aj preto je tak veľa znásilnení- muž-muž práve pri homosexuáloch.

andrea_prestastna
23. aug 2022

@domca1408 tak ked ti to je dobra kamaratka nemas snad problem jej to povedat , na rovinu a ziadne omacky zbytocne,

sszuzu8
23. aug 2022

Ona to musi zistiť sama. Tak ako ja 😂

babydesire
24. aug 2022

@domca1408 dufam,ze si to precitas lebo ja tu nejdem do teba rypat ako ine... ja len ze mne podla toho co si opisala,neprijde ze je gay..ale zas ty ho poznas...podla mna by si o tychto podozreniach mala priamo narovinu ale s citim povedat kamoske,zvladt ked niesi jedina kto si to mysli...mas pravdu,ze raz to moze dopadnut tak ze ju opusti kvoli inemu a ona ostane sama s dietatom...ale zas starat sa jej velmi do vztahu ak to sama nedovoli nie...mozno to aj sama tusi,len si to nechce pripustit..a mozno je hetero a len je cudak

Strana
z2