Ako povedať rodine o novom partnerovi?
Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?
@nyusika to ja nvm no asi ano...teta je tam dlho ako som pisala 10+ rokov...ta kamoska uz je v usa...je ale potrebne povedat ze teta je uz starsia (50) nema vysokoskolske vzdelanie a okrem anglictiny a toho konkretneho systemu co pouzivaju v robote s pocitacmi nevie...
Ale zas ta kamoska je mlada sikovna...neviem 🤣😂🤣😂 to je asi tal ako vsade...
Teraz teta riesi navrat na sk v gb jej chyba par mesiacov na to aby mala potom neskor narok na dochodok...neviem si predstavit co s jej schopnostami u nas...mozno obchod...takze tu ten hej plat bude okolo 500 takze v jej pripade oplati
Inac, baby, uz tu niekto spomenul 90denni snoubenci.... Tak toto mi uplne tak pride 😀 nigerijcan si nasiel pani, miluje ju, pomaha, dokoy sa vobec nevidia, ale ona ho milujeeee. Staci si pozriet serie, ci uz angela s tym africanom, ci este horsi nigerijcan sojaboy s lisou 🙈😀 a zeny furt naletia...
A ako to mas pvedat mame? Nehovor nic, lebo by ju trafilo asi 🙃
@ajuga najlepšia bola taká mladá blondínka z Ukrajiny, aj s mamou sa nasťahovalu k jednému sympošovi.
A vždy mu hovorila, že jeho musí tešiť plniť jej prehnané finančné nároky, furt revala nacvičenym spôsobom, pery sa jej romanticky chceli, gulala očami.
No štetka z ostblocku, takto pekne nás tam berú 😁😁
A títo dvaja 😂😂 May I... halik you?
https://www.youtube.com/watch?v=T7RYskOnahAZienky, ale to ze pozerate take dristy vypoveda aj o vasej inteligencii...mudry clovek hentie veci nepozera lebo v tom nevidi zmysel...ved to ani vtipne nie je...skor na zaplakanie
Mimo temy teraz, ale uz vieme akym Doktorom je dotycny?
@lavender273 určite úspešným
Náhodou je to vtipné 😁 Ja si pozriem aj Zámenu manželiek a nemyslím si, že som kvôli tomu menej inteligentná 🙂
@nyusika toto som aj ja prekvapená že kvôli 1500... lebo to máš v Bratislave hocikde ....len teda zaujimalo by ma kde tých 36 ročne dostanem , poraď nejaké firmy , kľudne aj do IP... určite aj na Slovensku sú take a aj viac sa dá ale skôr vnímam ako menezerske pozície alebo teda po odpracovaných XY rokoch , alebo po známosti ...
no toto je už trápne.. ženy, prečítajte si nielen to, čo píše autorka, ale aj to, čo píšete vy.. lebo sa to už naozaj podobá kiberšikane. A pozornosť púta nielen autorka, ale svojimi reakciami aj vy samotné.
Zelenu kartu ?!? Zeny viete ze zelena karta sa vydava v US nie v Uk ? Ci 😂 90 days fiance je vysielane s US nie Uk ...ale...kedze moj "nigerijcan" ma Uk papiere ja zial zatial Uk pas nemam ...tak hej vidite dobry napad. Vydat sa 🙂 skor budem mat aj ja narok na zaklade toho ..ze on papiere ma 😉 keby som o to niekedy v buducnosti stala 😂
Pisete hrozne bludy dievcata...riesite co neviete a nemusite...a ano viem kde byva...s kym...aj kde pracuje ..aj kolko zaraba 😉😊
Tak si este rypnite ... Alebo preberajte trapne reality show 😂
Inak akoze ...Angela a Michael je par ktory ma medzi sebou rozdiel 22 rokov asi 150 kilov 😂 a moj chlap nie je odo mna mladsi o 20 rokov pre pana toto sa da ako porovnavat pane boze 😂 jaaaaaj umieram 😂
@kamila7125 pisem ze mi to pripomina...tvoj nigetican tiez potrebuje papiere prefo to prirovnanie 🙂
@kamila7125 vymaz diskusiu a mas pokoj lebo si ta tu budu podavat este par dni. Zi si v klude svoj zivot. Mame by som nic nehovorila nakolko vies akoby reagovala plus ma problemy so srdieckom.
Ja len tak odveci, ze napr.princezna Diana mala najvacsiu lasku svojho zivota pocerneho londynsko-pakistanskeho doktora a teda nebol o*ebavac...ale dopadlo to naprd.

@marlent tak to som šokovaná.
A z 1500 tam dokážu žiť tak super, že sa im kvôli tomu oplatí tam ísť ?