Ako povedať rodine o novom partnerovi?
Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?
Nigeria...zila som v sierra leone...nie dovolenka ale realne zila...
Moja skusenost je taka ze domaci urobia cokolvek aby sa odtial dostali...viza bude mat docasne urcite nie je v uk natrvalo teda aspon je to moj nazor a potrebuje sa poistit..
No pytala si sa ine...
Zijws v uk...mamina je kde? Doma na svk?ak ano tal by som jej to nespomenula alebo tak ako pisali baby vyssie ze kamos obcas ho spomenut..
Alebo priznat pravdu...ak mamina zije na sk nebrala by som ho na terapiu sokom ak mamina preferuje bielu tak to ten tvoj vyciti a teda plus pohlady na ulici lebo na sk ich moc nie je..
@katka0123 nedostane sa k papierom do europy, pokial si autorku nevezme - a moze jej splodit aj 20 deti- az taky benevolentny zapadniari nie su....
@kamila7125 zatvaras oci pred kulturnymi rozdielami- to je ale sakramentsky problem. Uz som ako papagaj, ale laska pri multi-kulti nestaci!! Nestaci ani, ze je krestan ( nabozenstvo vobec nehovori o kulture) - nehovorim, ze zo je u tvojho partnera normalne, ale u africanov je rozsirena zenska obriezka bez ohladu na vieru, manzelstvo dievcat od 13tich, a pod. Treba spoznat jeho rodinu, pracu, jeho kamosov, jeho kulturu a az ked sa rozhodnete vziat (a vyriesite si tych milion problemov, co este po vasej spolocnej ceste vzniknu) , az tak by som predstavovala takehoto muza rodine. A normalne ako svojho buduceho manzela. Ani o den skor....
Žena spamätaj sa, kým je čas a nemáš na krku štvrté dieťa s tretím mužom. Podľa toho čo píšeš asi nie ste spolu ešte dostatočne dlho a Nigérijčan už chce svadbu, deti... a ty si slepo zaľúbená, ako pubertiačka, opisuješ ho ako cukríčka najlepšieho na svete. To si sa z predchádzajúcich vzťahov nepoučila? Ja sa nečudujem mame, že by s tým nebola ok, keď si z každého vzťahu odnášaš dieťa a čo chlap, to eso...
Koniec?
Bude to mať aj pokračovanie?
Ja by som celkom brala keby nás autorka priebežne informovala ako sa veci vyvíjajú... 🙂
Študovali ste psychológiu ... ako píšete... tak by ste si mali s tým vedieť poradiť a nie tu pretriasať celý svoj milostný život... Neverím, že je Vám lepšie, ako predtým, než ste tu napísali...
Inak pozerám ze ty vo všeobecnosti rada pravdu ohybas ako sa ti hodí. Raz tvrdíš že ťa chlap núti k interrupcií inak ta opustí. Potom zas že si ho opustila ty a na interrupciu ta posiela rodina. Vykresľujes chlapov ako sa ti hodí v tvoj prospech. Ktovie kde je pravda. Ale mam silný pocit ze nie tam kde tvrdíš ty. Daj pls kontakt na doktora, nech ho môžem varovať. Chudák chlap
Predral sa z Nigérie až sem. A teraz sa s tebou dostane akurat ešte do väčšej prdele. 🙏🏼
Urcite si nerob ďalšie dieťa a uvidíš ako sa dotyčný prejaví neskôr. Môj ma tri deti s dvoma ženami a spolu máme dcérku, ale je to debil. Chápem, prečo ho opustili. Všetci chlapi sa len pretvaruju,že sú najlepší, ale sú to chrapuni
No byvam v UK uz celu dobu, za tie roky som spozorovala. A nie, nie som rasista.
Takze: kazdy cierny v UK, hlavne ti z Nigerie, su synmi politikov, kralov, milionarov.
To, ze je od teba 200 km, predpokladam,ze tam ma stalu partnerku, k tebe chodi na prietrty, lebo mu das, si z neho na vetvy, hra u teba macha.
On si kondom neda, pre neho je to urazka. Skor ti spravi decko, aby si ta poistil, potom bude dalej chodit na prietrty, len uz menej, lebo bude AJ inde chodit.
To je ze lekar mas odkial? V ktorej nemocnici robi, aku ma specializaciou? Nerobi tam len HCA,upratovaca a podobne?
To ze si lekar v UK najde slobodnu matku s detmi od roznych partnerov, ja som z fachu, s takymi som sa nestretla, a to som obehala viacero nemocnic, viacero oddeleni.
Ten tvoj Don chuan mi pride skor ako nejaky porter/hca, cleaner, za slobodna som bola takymi oblietavana a to vacsina a nich mala doma,bud v UK,alebo tam u nich regularnu partnerku.
Byt tvojou matkou, dam ta sectioned, lebo fakt za chvilu budes mat 4 a 5 decko a tymto mr uzasnym.
Dufam, ze aspon do roboty chodis a platis dane.
Inak na Margo,nigerijcania su velmi sarmantni, volaju ta krasnou, mudrou, si jeho bohynou. Bohuzial iba v tej chvilu, ked si s nim, a inak su to len prazdne reci.
Mam kamosky, co maju, alebo mali nigerijcana partnera, nevernost je u nich na prvom mieste. Na dieta su vzdy pripraveny, na vztah nie.
On potrebuje partnerku od nich, ktora na neho nahulaka, lebo vsak vieme,aki su, ze?
Tebe nie je rady, rozmyslas nie hlavou, mne je luto len tvojich deti. AJ tychto aj buducich.
A nie, nie som rasista, pracujem v NHS , stretla som sa uz s ludmi z celeho sveta. Mne je jedno, kto je odkial. Toto su len moje pozorovania.
Budem velmi rada, ked sa budem mylit, ale staci sa pozriet na Facebook do skupin slevenskych zienok v UK. Uz im to tamaj niekto vykrical, mech si robia deti s europanmi. Ale tak slovenske zeny, su velmi naivne, slovak chlap im nehovori kazdy den, ake su uzasne, tak hentaky, ked povie 3 komplimenty v jednej vete dostane zienku, kde ju chce mat.
@kamila7125 podľa môjho názoru si veľmi zaľúbená ale spomeň si ake začiatky boli s tvojim ex každý je sladký na začiatku najsladši sú zahraničný muži ale si zaľúbená zbytočne ti tu budu davať rady a že si musíš davať pozor ty si len myslíš že si dávaš pozor je pravda že niekedy vyjdu taketo vzťahy ale možno cca 5% aj to je veľa..dámy ktoré ti dávajú rady myslia to dobrom hlavne veľa šťastia ti ležam nech niesi sklamaná lebo osud ta skúša! Či aj po tro rokoch sa dáš nachytať
Je pravda že Rómovia,čiernoši,moslimi,biely maju Každú inu mentalitu aj vo vzťahu teraz to vyznie zle
Hlavne pre tie ktorym ten vzťah vyšiel
Černoch nech je s čiernoškou pretože vie áko sa ma správať a je zvyknutá vyrastá v tom
Tak isto ako róm a Rómka
Bieli a biela dokonca biela a Róm si niekedy nerozumejú preto že je to ina mentalita takže rýchlo otvor oči pozri sa na tvoje krasne detí a venuj sa im! A nedaj sa ovládať skús urobiť proti niečo jeho jeho vôly a Uvidis.jeho reakciu alebo ak je veľmi dobry herec bude sa Tváriť že to nič ale Zmeni sa sladký je Každý keď mu nič nevadí
@kamila7125 nebudem riesit to kolko deti alebo Hak ...ale moj manzel je Srb az hen ze spodu od Proklupje cize nieje "bieli" je prismahlejsi ako dobru toust je to uzasny muz partner kamarat priatel otec vsetko v jednom prijala ho cela rodina okrem starej matere a vies preco? Krestanka 80rocna v tej dobe, on Srb Pravoslavny prismahly... ani to ze, kupil zene kvet ktory miluje (orchydeu) ani to ze sa knej od prvrho momentu spravak z respektom a uctou niconu nepomohlo, nase spolocne dieta je pravoslavny parchant ktreho by som mala potratit... skoncilo to tak ze nebola na svadbe, nekomunikujeme a nevie ze cakam dvojicky takze ak ti to za to stoji aby si pri kazdej navsteve u nej alebo telefonate snou pocuvala urazky nadavky ponizovanie tak prosim chod do toho ale ja ti to neradim v dobrom lebo viem ako to dopadne
@oktobermimi pfu no tak to mas tazke ...ale vies....zijes svoj zivot nie zivot starkej ta tu nebude vecne (aspom tak by to malo byt ze starych rodicov prezijeme) zelam starkej este aspom 20-30 rokov zdravicka ale...ty vies ze tvoj muz je uzasny ty s nim zijes je to tvoje stastie...tak si ho drz...je to strasne tazke nechapem preco sa stary ludia takto k tomu stavaju vobec nechapem...moja nigerijska "svokra" sa so mnou bavi ako s dcerou pozvala ma k nim aj s detmi je uplne super (to ma 74 rokov!) Ale to bude tym ze zila v Europe ...ma dve "biele" nevesty neviem podla mna skor biely riesia farbu ako tmavy ja kolkokrat mojmu poviem ze je sladky ako cokolada on sa smeje ze ma kozu negra ze keby viem minulost tak sa mi to tiez nepaci ze by bol radsej biely ..neovplyvnime kam sa narodime a aky budeme...ako moj hovori dolezite je co mas vnutri a nie vonku...a to je odpoved mnohe sa cuduju preco si vybral mna Slovenku -3 deti ...
Tak vysvetlim jeho slovami...hladal a vyberal si.medzi mnohymi zenami...veeela s nich chcelo len sex (ano aj zeny su k***y!) Vela slobodnych bud mladych ktore nemaju ponatia o zivote alebo karieristky co na vstah nemaju cas...Anglicke zeny su hlupe vacsina s nich slobodne matky ale bez vzdelania a bez prace vacsinou zenam ide o peniaze (tiez mam kamosky co sa vedia zalubit len do bohateho podnikatela)
Skratka som ako pisete "naivna" ale uprimna a mam srdce na pravom.mieste...lahko ovplyvnitelna lebo neviem ublizit a podrazit nohy ani nepriatelovi.. Mam krasne deti ktore zboznuje a ktore zboznuju jeho! Pokial ide o najstarsiu dceru tak ano zboznuje ho denne si volaju viac s nou pomaly jak so mnoi preberaju skolu , kamaratov
Dcera nosila okuliare od malicka jej utekalo oko...Jej otec ani moj ex magor nejavili zaujem o to ze ma nieco s ocami ved nech ma....A co moj"nigerijcan?"
Dohodol jej s kamaratom ocnym konzultacie podstupila laserovu operaviu a okuliare viac nepotrebuje!
Vsetky co pisete hovadiny ze si ho mam preverit tak ano! Ma plny facebook fotiek s nemocnice ! Ma stovky priatelov je oblubeny a straaasny dobrak ako ho vykresluje okolie ...
Inak k tomu HIV...to ze 3% Nigerie ma HIV neznamena ze ma kazdy!
By vsetky mate rakovinu?!? Slovensko je jednou s krajin kde je vysoke percento vyskytu rakoviny! Vsetky chodite na prehliadky?!?!
K papierom! Je v Uk dlhsie ako ja praveze on ma Britsky pas ha zial nemam! Cize super vydam sa aspom si potom lahsie vybavim 😊
To ze je v Nigerii pachane nasilie na zenach! Lebo Slovensky muzi su vseeeetci bez viny vsak?
Zienky moje zavistlive (nie vsetky) rasisticke. Tlieskam 🙂
Ja nehovorim ze to.bude navzdy ale...kym sa da tak si nase stastie budem uzivat!
Kde su deti ked mame "rande?" Dalsia otazka co tu padla ..no s nami kde by boli 🙂 stastne a blaznive 🙂
Ostanem sama s detmi bez penazi...jasne lenze ja chlapa nepotrebujem aby mi platil ucty a zabezpecil ma! Mam svoje byvanie...skvelu pracu..a v zivote som od chlapa nepotrebovala cent aby som vyzila!
Vie toro povedat kazda s Vas? Ze to zvladnu aj bez chlapa?!? Lebo ja to zvladam!!!
Byvam sama kebo chcem a vyhovuje mi to! Viete kolko krat mi navrhol byvat spolu?
Nevidim zatial dovod! Vydame sa vikendy cize si nelezieme na nervy...nemame sa kedy pohadat . chybame si 🙂 a mne to vyhovuje... Nikdy som od neho nezobrala cent ani ked mi nukal!! Dalsi dovod preco ja a nie neaka slobodna zlatokopka?
Dievcata moje ...nesudte cloveka podla pismenok popisat sa da vselico...ale...ja som stastna a mam sa uzasne ❤ kazdej jednej by som aspom kusok s mojho stastia dopriala 🙂 pekny den 😘😘😘
@kamila7125 bas presviedcat nemusis.
ale byt uprimna sama k sebe, to je najtazsie na svete.
nerozumiem potom ale, co riesis, ked mas tak super partnera.
@kamila7125 budem reagivat len na to co patrilo mne. Pravdu mas...starych rodicov by sme mali prezit ale tak ti povien sestra zije v Cr z Cechom a hadaj... abo ani ten nieje dobry lebo NENI SLOVAK!
Pozry mojho rodina ma ako dceru ktoru nemali, moja mamka moj tatko otcim nojeho beru ako syna ktoreho nemali a predca ta babka je jedina ktora nieco ma a maly a bude mat lebo nieje slovak a to je jediny problem... a nemaj boj nepustim 😋 zila som aj zo slovakmy a ti poviem ze 100 a 1 totalne rozdiely. Ale vies co co9vek vidi doma a vyrasta v tom povazuje to za "normalne" tak ako moj ex posledny chlast doma bezne videl tak praktizoval aj doma. Moj muz doma videl ze chlap a zena su si seberovny ohladom deti a prac v domacnosti a je to poznat pretoze nerozlisuje zenske a muzske prace ale jednoducho ide unyje riad naolni pracku povesi pradlo prebaki okupe nakrmi malu...☝️
@nyusika riesim to ze neviem ako to prime moja rodina ... Rozhodla.som sa ze teda budem mlcat...uzijem si spolocne Vianoce s drahym a neskor sa uvudi...planujeme spolocnu dovolenku na Slovensku chce sa tam ist pozriet spoznat moju rodinu ale mne je to blbe vediet ze jeho rodina mi predstavi cerveny koberec ked pridem a moja rodina pivie fuj cierby neger a podobne :( s toho som dost sklamana....
Moja mama bieleho cudzinca neprime nie to este...no
@kamila7125 akože nič proti, ale príde mi to celé príliš dokonalé a ružové, fotky na FB nemusia ešte nič znamenať, takých už bolo
@janickacrazy mala som troch Slovenskych partnerov vsetko to pilo! Moj brat sa tiez rad "nadrbe" ja alkohol neznasam ! Takze akoze vsetkym Vam vyhovuju alkolici lebo vsak...podme ich hadzat do jedneho vreca ! Ked je jeden hajzel tak su vsetci nie ?
@kamila7125 podla toho co si popisala, nechapem preco riesis rodinu, si niekde v 7.nebi, a ja byt v tvojom rozpolozeni, tak kaslem na druhych co si myslia, akurat si tak zaspievam, ze: toto je moj zivot, tak neserte sa donho, do mojho zivota je vam hovno.... povedz mame, ze niekoho otukavas a ze mozno z toho nieco bude, hotovo. co jej po tom co si dospela zena robi, inak, nechcem byt sprosta, ale stastie na chlapov si nemala, tak mama by mala byt zvyknuta a ked to nevyjde tak by ju to nemalo nejak prekvapovat :D
@kamila7125 Odhliadnut od vsetkeho tak nie - neber ho este domov k rodine, ked dobre vies, ze na to nie je rodina pripravena. Miesto dovolenky pre deti zo starkymi s toho budu diskusie, nervy, vycitky a stresujuca cela situacia.
@kamila7125 robis chybu ze s nim nebyvas, az tak sa odhalia "vady charakteru", jasne ze cez vikendy je kazdy chrumkavy, ale to nie je realny zivot. Tam by sa vychytalo vela much.
@zooeynka raz pride aj na to...este je skoro ..skusam ho a trenujem....ked budem pripravena...bude aj to
Mam deti ktorym sa naplno venujem...chodia do skoly...ja do prace...nemam cez tyzden aj tak moc casu cize...takto je to zatial dobre

🤣 už teraz je jasné ako to dopadne. Radšej mame nehovor nič, namiesto toho zavolaj do tej nemocnice kde je lekárom a vypytaj si ho k telefónu 🙂