Ako povedať rodine o novom partnerovi?
Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?
Zienky, je to marne. Ona je s nim stastna. To pise na profile, ze je stastna, lebo ma pri sebe uzasneho chlapa. Vsetky jej tu chceme ublizit. Ano, sme tvrde, ale myslim, ze vacsina to mysli dobre. Je to v prvom rade matka. Ma pravo na stastie, ale zial nevidi, do akych pruserov sa ruti. Prekruca minulost, a ze ju ma pestru, buducnost vidi ruzovo. S Nigerijskym "doktorom". Nech sa pochvali mame, akeho ma prestizneho frajera. Aku ma doktorko specializaciu? Kde pracuje? ...no to isto. Skoda reci. Komu niet rady.
@haley7897 to bolo cele inak..odysla som od neho skor ako som sa dozvedela ze som tehu...kedze dcerka bola mala a dojcila som nevedela som ze som tehu do 16-teho tyzdna...tu v Uk sama vies ze do 24tt je abortion mozna... Cize sme boli od seba ...a teda dalsie babatko nebolo vhodne...
Kedze som pisala tro roky bez sexu tak ako boli to takmer tri roky ...kedze mala sa zamiesala viac nasilnym sposobom ako dobrovolnym...ked som uz mala jasno ze dalej nevladzem tak to za sex nepovazujem !!! On nie je s krajiny ako napr Turecko kde zena je ciac menej free ked ma.moslima..on je s krajiny kde zene chlp na hlave nesmie trcat apod cadoru inak ju rovno zastrelia...a do takej krajiny chcel odviest moje vtedy ani nie 3-rocne dieta!
Nemala som na vyber len poziadat o pomoc stat v tej dobe...a odist
Nastastie teraz dcerky "lubi" svojim sposobom lasky ktory je iny ako ten nas ale ma ich rad...no dcerin pas do ruky ci akykolvek papier s mojim podpisom by som mu do ruky nedala...kto nezazil-nepochopi...
A preco nie Slovak? Ze preco nase zeny maju radsej cudzincov?
Take prve co ma na moslimovi lakalo bola averzia k alkoholu...a tu v.Uk co Slovak to vychodniar co Poliak to. .ved vies to proste stale flasa na stole ..a poznan takych aj moc zien...a aj kamaratky ktore uz aj piju lebo nevedia vycuvat so vstahu s moslimom...na oko na fb stastna atd...vo.vnutri? Vyhrazky zabijrm ta nijdy deti neuvdis atd...brania tym zenam pohnut sa dalej...smutne ale je to take...vice ja som rada ze som sice ostala sama na deti ale mam pokoj a som safe co sa tyka byvaleho
@kamila7125 Len este chcem povedat, ze zitie v style, teraz mi je krasne, neriesim, uzivam si chvile je pekne pre teba ako zenu , ale pre deti velmi destabilizujuce ...
dieta, deti sa namotaju na noveho partnera, ak ich kupe, sali sa s nimi, beru ho uz ako nahradneho ocka a nie nieco co si treba uzit teraz, lebo nabuduce mozno nebude. Kedze tvoje deti uz zazili traumatizujuce zmeny, odchod "ockov"... kazda dalsia zmena im robi zle, traumatizuje ich.
@haley7897 a ? Ved to je pravda. Ostala som sama este kym bola mala v brusku... Nakoniec som sa osamostatnila . ..
@negymama neberu ho ako ocka...je pre nich "ujo"
@modrava sestra mojej kamaratky bola rovnaky typ.
"chodila" s chlapom, ktory za nou jazdil tak dvakrat mesacne, ona v zivote nebola unho doma, nepoznala jedineho jeho priatela, nikdy neboli spolu na vylete, romanticky si doma varili a do restauracie/kaviarne sli len v mieste jej bydliska (mensie mesto), do BA nikdy...pritom muz bol zo ZA.
ked jej po par rokoch zacalo dochadzat, ze nieco asi nie je v poriadku a chcela sa s nim (na fakt obrovsky natlak jej setry - mojej kamaratky) rozist, tento hrdina to zneuzil a okazalo ju poziadal o ruku...samozrejme, nie verejne, dovalil sa za nou do prace s kyticou a prislubom, ze prsten vyberu neskor spolocne.
a takto krasne zasnubeni fungovali este dalsie dva roky...kym tuto trubku naivnu sestra nepresvedcila a nesli na neoznamenu navstevu do ZA...vedeli len to, kde muz pracuje.
a tam sa dozvedeli, ze zije navonok usporiadanym manzelsym zivotom a ma tri deti...
@kamila7125 ako ktoré z toho je pravda. Dnes jedno zajtra druhé. Stále si verziu toho co sa stalo za pochodu upravujes
@haley7897 ale to je hadam moja vec co sa stalo nie? Tiez.mas dve deti od dvoch chlapov a pytam sa ta co sa stalo?
@kamila7125 to je jedno ako ho volaju. ci ujo ci dady. Ide o citove naviazanie sa. Tym ze si ho pustila blizko k detom, sa oni citovo naviazali. stastie deti nie le len o rehunani sa pri saleni...ale hlavne o bezbeci, stabilite ich okolia a vztahov.
@anjelicek26 zobrala si mi z jazyka. .. 😉
@negymama v tom s tebou suhlasim... Vies zatial moc neriesim co bude...mozno nam to nakoniec vide...ja som hlavne za to stastna ze maju s detmi taky vstah ako maju...tak.mozno maju "ocka " nachvilku ..no a co? Aspom neakeho maju !!! Inak by mali len matku !!!
@kamila7125 ty tu sama zdieľas svoje súkromie. Nikto sa nepýtal. To ale neznamená ze ti to budeme žrať. Ak vidím ze klameš a raz tvrdíš jedno a potom druhé, nemám dôvod sa tváriť slepá. Ty si typ človeka co vycicia co ten druhy vo vzťahu môže ponúknuť a potom za tebou ani tráva neporastie co napachas škody. Už teraz mi je ho ľúto
@haley7897 tiez hovori matka ktora ma deti od dvoch chlapov ... Podla seba sudim teba 🙂
@kamila7125 prepáč ale prídeš mi ako odtrhnúť z reťaze. Nechceš kondóm, tak. Nesexuj. Klameš už na začiatku vášho vzťahu. Ty. By si. Sa ako cítila ak by si na. Nejaké klamstvo z. Jeho strany prišla?! No asi by tu bol ďalší príspevok o pod vedenej neststnici. Píšeš ze si študovala psychológiu a pýtaš si tu radu za milión.... Nechapem
Obcas robim preklepy strasne zle vidim...nie som v praci vcera ma.brala zachranka zial.dostala.som brutalnu alergicku reakciu a mam stale opuchnute obydve oci :'( tak sa mi straaasne zle pise :(
@kamila7125 ako dlho si v uk?
@griska11 on vie ze to beriem nie som hlupa dat sa nabuchat...len stale ze uz vic nie a bla bla ja viac deti nechcem.zeny tu pisu ze budem sama.so styrmi...nebudem...ziadne stvrte nebude cakam na ten coil som objednana len to trva...koki covidu dlhsie
@kamila7125 a odkedy vie, ze uzivas HAK ? ved este vcera si ju brala tajne...resp. vcera si pisala o tom, ze ju beries tajne
@modrava 8 rokov preco?
Kde si študovala psychológiu?
A k téme..veľa bolo popísané.. Ja napíšem iba - nie, nepredstavuj ho mame.
@kamila7125 presne preto, co sa pyta @yvanielka. kde a tym padom aj kedy si studovala psychologiu.
@nyusika nie tajne ale tak ze vzdy slubim ze jasne to uz je posledna 😂 a na tajnasa dalsi den zoberiem aj tak a stale dokola ale v pohode to je moja vec ci beriem ci nie :? Samej sa mi to hnusi je to svinstvo ktore mi nerobi dobre ...zial nemam momentalne na vyber
@kamila7125 dobre ti radim - zapisuj si, co vypustis do sveta, vyhnes a problemom 😀 😀
@kamila7125 máš na výber. Nesexuj. Ak ta. Ma. Naozaj rád nebude mu to vadiť.
aj si dostudovala tu psychologiu?
podla mna len klames a tvrdis co ti prave vyhovuje....inak by si vedela ake nasledky mozu zanechat na detoch "docasni tatinkovia"
toto je cele zle.

@kamila7125 ako fakt nic v zlom, nie som ten typ co sa vrta v intimnych zalezitostiach cudzich ludi, len mi pride maximalne nestandartne, ze hocijaky mlady zdravy muz, ktory je cely tyzden vytazeny v praci, 5 dni v noci bez zeny s kamaratmi na private, a cez vikend si pospi na gauci, lebo jeho mila dojci... no ale budiz. tebe mozno stacia endorfiny zo spolocneho varenia, ale u chlapa tomu nechcem az tak verit.