Ako prekonať šikanu a osamelosť?
Aktuálne som na pn 2 týždne a bojím sa vrátit naspat do roboty. Mám chuť dat vypoved zrusit byvanie a ist na ulicu. Strašne mi je zle každý sa mi smeje šikanuje ma. Neskutočná samota nikoh
nemam nikoho. Nikto nevidi ze cele vecere mam nervy placem nic sa nemeni.
Celé vikendy zlosť extrémna vkuse počúvať od ľudí rady trápne nikto nechápe
ako mi je. Ľudia su tak sprostý a primitívny že to ani nemajú čim pochopiť ako
mi je. Človek nema nikde kľud oddych ide do roboty tam mi povedia že somnou
sa neda normalne baviť ze mam svoj svet pridem domov nervy plač nemam
kamaratov nemam komu napisat psychologovia nevedia čo somnou rodina ma
tiez nepochopi a pretvarovať sa nebudem s nimi sa bavit ked viem ake zle bolo
dectvo idem na diskotéku doma pre istotu zabudnem kde som zase zle na
diskoteke si nikoho nenajdem kazdy tam je z niekym len ja sam zase sa vratim
domov z nervami v nedelu mi je na nevydrzanie a pondelok zase od znova.
Nikdy nič pekné není chrbat ma boli strasne dam si tabletky potom som zase
vygumovany toci sa mi hlava obvodna neurologia ortoped fyzioterapeut
rehabilitacie masaze nic sa nevyriesi a zase vsetko odznova. Nebavi ma ziadnu
hladat uz vsetky su rovnake ziadna ma nechce z nikym si nerozumejem. Same
dlhy problemy clovek sa boji co bude nebudem chodit do roboty nebudu
peniaze na platenie pozicky auto byt záhrada. Všade ľudia na mňa brešu jak na
psa u doktoroch na úradoch citim sa jak posledná špina žiadnu hodnotu ako
človek nemám. Celý život sa cítim nepochopený a mám pocit že len môj život je
o obhajovaní seba aby som na tomto svete nejako prežil a strašne ma to
vyčerpáva. Raz za rok dve človek skončí na psychiatrii všetko sa zresetuje a zase
od znova. Človek nemá v čom peknom nabrať silu chel by som normálne žit mat
priatelku rodinu chodit na dovolenky citit sa ako clovek aby si ku mne ludia
nedovolovali a aby ma mal dakto rad. Ako sa ma mať sebavedomie ked človeku
príde vkuse zle a je rad ze neodpadne nie to este bojovať. Nič pozitivne nevidim
vo svojom živote vkuse rozmýšlam vkuse vkuse váham bojim sa pochybujem
nevládzem nevládzem. Na koho sa mám obratit ked neni na koho ked kazdy
pscholog povie neviem co s vami. Komu to mam povedat rodicom ked viem ake
to bolo doma vkuse problemy hadky policie krik. Najhoršie je to že aj tak ma
nikto nepochopite aj ked si to precitate lebo uplkne inak zareagujete ako čakám.
Poviem 123 cakam 456 a pocujem 10 13 40 a nechápem potom tomu vôbec.
Neviem čo vlastne ani chcem od ludi ked viem ze mi nikto pomoct nevie lebo
neviete ako rozmýšlam. Chodim von z hocijakou zberbou len aby som nebol
sam a citim sa otrasne. Musi toto cele sa nejako zmenit lebo sa zblaznim. Každy
si mysli ze som navonok ok vysmiati ale doma ked som sam je to peklo taka
zlosz zufalstvo že normalne penim ! Človek tak straca silu ked roky roky roky je
furt rovnako jedna vec sa zmeni dve sa pokazia. Celý život začal zle a tak sa to
všetko pekne jebe ďalej a čoraz viac. Nechcem počuť ziadne tie sproste reci ze
mas kde byvat mas robotu mas auto zahradku chodis na diskoteky mas ruky
nohy čo by iny za to dali bla bla bla bla nikdy som sa necitil uprimne šťastný.
Nevládzem
@loliki automechanika robím mňa to baví mňa nebaví samota
@tobias123321 teplo ?? A z coho zaplatis tu elektrinu, ked budes bez prace ??
@tobias123321 ja viem, že na juhu je mínus bežne, stojíš si na kábli?
@tobias123321 nebavi ta samota, ale ides sa zastrcit do unimobunky aby si mal od ludi pokoj. Si protirecis.
Tebe by bolo najlepsie byvat u rodicov a robit automechanika, aby si mal aku taku istotu.
@bessie12 elektrinu mám zadarmo mám panely na streche je to úplne sebestačné. A kúrenie je naftové veľká spotreba není dačo sa zvýši možno z invalidného dôchodku
@martul na jakom juhu
@0silvia0 u rodičov 😆
@tobias123321 To je super, keď ťa baví robota, tak by bolo dobré v nej pokračovať. A prečo chceš ísť do unimobunky? Keby si našiel peknú babu, myslíš že ju to očarí? To si ešte radšej premysli. 😉 Najprv si prichystaj pekné hniezdečko a potom holubienka priletí. 🙂
@loliki chcem ísť na ulicu preto lebo chcem získať pozornosť od ľudí. V byte ma nikto nevidí. Každý si myslí tým že mám byt robotu auto som ok bežný človek ale to je obrovský omyl. Tá samota je extrémna nepodarilo sa mi nájsť jediného kamaráta za dva roky
@tobias123321 na ulici ta bude kazdy prehliadat a bocit od zobrajuceho typka. Neviem preco si myslis, ze ako bezdak budes pre niekoho zaujimavy
@tobias123321 prepac, ale ty si to cele predstavujes ako hurvinek valku
@0silvia0 máš lepšie riešenie ? Povec mi stručne žiadne odbočovanie od témy. Kde môžem ja byť s niekým myslíš že hocikto bežne bude z autistom ? Ja na bežných akciách spoločenstvách podujatiach som obchádzaní
@tobias123321 ano, hocikto moze byt s autistom. Moj muz a aj jeho dcery maju tiez autizmus. Buduci rok sa berieme a jeho dcery budu moje druzicky. Ja to neberiem ako prekazku, aj ked je to nieco nove pre mna.
@bessie12 tak posli aj mne jednu takú tolerantnu ženu ako si ty ja som takú nenašiel. A je obrovský rozdiel či niekto je úplne sám alebo má aj kamarátov rodinu
@tobias123321 Sila je v tebe. Sila a vôľa zmeniť to. V noci si to možno celé nevypočul. Skús cvičenie pred zrkadlom. Píšeš tu o sebe v negatívnych významoch. Ty si krásny a skvelý človek. Šikovný automechanik. Niekde je tvoja partnerka. Príde čas, keď ju nájdeš. 🙂
@tobias123321 ja uz nemam rodinu. Ostala som sama. Mam uz "len" mojho muza a jeho rodinu. Zopar kamaratov by sa aj naslo, ale nechodime teraz nejak casto von. Vsetci maju svoje problemy a tak na stretnutia neostava cas.
@tobias123321 autisti to maju tazsie v nadvazovani socialnych vazieb, to je fakt. A je rozdiel autista a autista. Ale lepsie sa im funguje, ked maju zazemie u rodicov, niekoho, kto im pomaha a vedie ich. Ty vsak asi dobry vztah s rodicmi nemas, mas to o to tazsie. Ale si pracovity, pracu mas rad, to je velke plus.
Ja by som sa na tvojom mieste nevzdavala prace a byvania. Nic pozitivne v tom neziskas. Ja ta chapem, ze tuzis po niekom blizkom, ale ono to nasilu nejde, niekedy si treba pockat.
@tobias123321 čo sa stále oháňaš autizmom??? To, že si sociopat, ktorý si umelo vyžaduje pozornosť, nemá s autizmom absolútne nič spoločné!
@loliki
@bessie12
@0silvia0 nemrhajte časom, pán tu založil už xy diskusií a vždy nájde nejakých divákov, ktorí sa mu snažia pomôcť, nejde vôbec o autizmus, je to sociopatická osobnosť, ktorá funguje na vyvolávaní záujmu o svoju osobu za akúkoľvek cenu, zbytočne mrháte časom a energiou, ktorú môžete použiť na ľudí, ktorí to skutočne potrebujú a skutočne ocenia a naozaj chcú niečo zmeniť 😉
@belasy_motylik ano, mas pravdu. On to vlastne aj sam napisal, ze preto sa chce vyhodit na ulicu, len aby ziskal pozornost od ludi, ale dostane sa mu pravy opak.
@bessie12 veď som úprimný. Je to normálne že človek potrebuje pozornosť byť s niekým mať kamarátov rodinu partiu je to úplne normálne len mne to nechcete nejako dovoliť
@tobias123321 ale nie takymto sposobom. Vyhodit sa na ulicu nie je riesenie.
@bessie12 a myslíš že ja to chcem úprimne ? Ja som zúfalý úplne ja len chcem aby som sa nezbláznil. Ja musím nejakú zmenu spraviť lebo tie záchvaty čo mám zúfalstva zlosti sú strašne a nechcem ích už zažívať lebo strašne ma vyčerpávajú. Neviem ich ovládať sami prídu stačí maličký podnet a už to neviem zastaviť. Skúsim pozriet v meste nejaké skupiny spoločenstva kde by som sa vedel dostať medzi rovesníkov
@natashaaa prosím nehadajte sa prosím budem mať výčitky že kôli mne sa hádate.
@tobias123321 tak sa daj zatvorit na psychiatricke oddelenie, ked to je s tebou az tak zle.
@belasy_motylik myslim, ze je to pravda! Fakt som na to pozerala a je to tak, zalozil uz viacero diskusii na podobnu temu. Ktovie, kde a aka je pravda, on nestoji o pomoc, pozrite, kolki mu uz radili a nic, stale to iste. Asi je to fakt mrhanie casom a energiou ...
@tobias123321 pozri, nik Ti v nicom nezabrani, ak to chces urobit, urobis to. Kazdy Ti pise a radi, aby si na ulicu nesiel, tak co viac dodat?
@natashaaa nemusite nič písať už v pohode
@belasy_motylik Vôbec nemrhám časom. Keď to niekoho nebaví sem písať, tak nech nepíše. Doprajte ľuďom slobodu. Autor sem môže písať koľko chce, tak isto ako každá iná z nás. Len by bolo vhodné dodržiavať slušnosť a pravidlá fóra. Nepísať veľkými písmenami všetko, nedávať za každou vetou výkričníky, prípadne aj š výkričníky a pod. 🙂

@bessie12 šak dnu je teplo v unimobunke