icon

Ako prevychovať chlapa?

4. dec 2022

Ahojte zeny.
Prosim vas, ako prevychovat chlapa?
Sikovny je,okolo domu porobi co treba aj netreba,nie je lenivy,skor naopak. No co sa tyka beznych veci,sprchu po sebe neocisti,vsade su chlpy,,vlasy,odtok v umyvadle ani nehovorim...spinave pradlo vedla kosa na pradlo hodi,tanier po sebe neodlozi...mam su zvykat alebo vsetci chlapi su taky?

bambulka1010
5. dec 2022

Nezmeníš 😂😂😂 ja si zas servítku pred ústa nedávam .
Ja používam frázu že či je v hoteli , poprípade či je v reštaurácii ? A keď už mám toho veľa a prerastá mi to cez hlavu tak si brblem : kde sa ,, vysere,, tam to aj nechá 😂😂😂 a to vie že myslím na neho a ide si to spratať .

bambulka1010
5. dec 2022

@gertrudka222 toto som skúšala aj ja s tým pradlom.po 3 dňoch som to nedala 😂😂😂 musela som to spratať

alzbetka1783
5. dec 2022

Niesú,ani môj nieje 100% ale je to skvelý manžel.
Ale kamoska to vyriešila svojsky . Vsetko čo miz nechal po sebe mu naukladala do postele....
Robila to len týždeň a chlap sa spamätal 🙂

slovakboy
5. dec 2022

@alzbetka1783 to je tvrdé.

sticker
kulumulu123
6. dec 2022

@liloastitch ty zijes s mojim chlapom 🤣🤣🤣?? Alebo ma ten moj nejaky klon o ktorom zatial nikto nevie😂😂??? Presne toto mam doma vsetko urobi tiptop az na tie omrvinky na kuchynskej linke, vysavat ho sameho nenapadne ale ak poviem ze treba povysavat nema s tym najmensi problem ja zatial zehlim alebo robim ine...

zero_hero
6. dec 2022

Ja si myslím, že to vôbec netreba nazývať prevychovou, zbytočne sa tu ženy chytajú toho slovíčka. Toto su podľa mna veci, ktoré síce lezú na nervy, ale vo svojej podstate nikomu neublizuju. Verím tomu, že aj na každej žene nájde chlap nejaku drobnosť zvyklosť, ktorá mu vadí a rad by ju zmenil. Môj muž tiež vždy odložil špinavé prádlo nie do kosa, ale na kôš na prádlo a išlo ma z toho rozhodiť. Keď som v tej chvíli bola pri tom, tak som ho poprosila, nech to dá rovno do kosa, ked som to tak našla, upozornila SIM ho, či to nemôže proste dať vždy hneď tam kam to patrí. Raz sa ma spýtal, čo mi to tak vadí, tak som mu vysvetlila, že to tam proste zavadzia a kde to ma svoje miesto a pochopil 🤷‍♀️ treba mu to stále opakovať, popripade ho zavolať nech si to po sebe odprace, ze ty to robiť nebudeš.

nyusika
6. dec 2022

No ja by som špinavú bielizeň hodenú vedľa koša na bielizeň netolerovala.
Neumytú vaňu po kúpaní áno, to nie každý vie, že to treba spraviť.
Ale drbnut trenky na zem vedľa koša, to neexistuje.
Hučala by som jak tur.
A to som schopná tolerovať veľa.

nikelca
6. dec 2022

@hele25 máme iba vaňu :D

sapa20
6. dec 2022

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
To mala jeho mama.Ty si so zobrala za muža, nie adoptovala.
Mam doma dvoch chlapcov a to je o život ich naučiť na poriadok.
Hovorim, metal tej ktorá si zoberie môjho prvorodeného. 😂 🤦‍♀️

sapa20
6. dec 2022

Inak ako tak čítam tak ja mam top muža ak sa jedná o upratovanie. Jedine čo nevie tak to mať poriadok v skrini so šatstvom a zem neumyje.
No inak všetko spraví v domácnosti.
A naučila som ho, že nebude mať servis ako v hoteli. Sam sa obsluž ak si hladný, smädný.....

kakawah
6. dec 2022

@mandzula ty si to vystihla presne. Môj si zo svojej rodiny priniesol vysávanie, a úplne normálne u neho je po sebe aj po nás odloži tanier do drezu aj umyťt riad, odtok vo vani čistí len on od mojich vlasov, mimochodom. Ostatné už bolo také to usmernenie, v zmysle, že aj ja pracujem tak isto ako on, takže v domácnosti sa musíme dopĺňať, pomáhať si. Stačilo 2x povedať, že pokiaľ mam ťahať celú domácnosť, dam výpoveď. 😆 Proste neexistuje, keď obaja pracujú, aby žena ešte doma ťahala ako kôň. Ale ono to funguje, keď mužovi na žene záleží a vie ju pochopiť a oceniť, tak dokáže jej v tomto pomôcť.

modra_kolobezka
6. dec 2022

Mamicky treba zacat kazda od seba. Nielen dcery ale aj synov odmalicka ucit poriadku a samostatnosti. A tiez aby boli schopni si vsimat nielen seba sameho, ale aj potreby druhych ludi a aby dokazali robit veci nezistne pre druhych.

maggie20
6. dec 2022

Môj je taký istý a k tomu ešte nie je šikovný, nemá to asi v génoch 🙈. Ale otec je dobrý a snaží sa, tak nevymýšľam. Jeho prevýchovu som ale už vzdala 😅.

cajchana
6. dec 2022

@maggie20 heh myslim si, ze mnohe zeny po case prevychovy aj tak stratia nervy a nadej a prestanu s tym. Proste treba byt niekedy vdacne az za to malo dobreho, co v nich je a nejak to nehrotit

nyusika
6. dec 2022

@cajchana jasné, radšej debil, ktorému som za to malo vďačná, ako byť sama...

viestta
6. dec 2022

@cajchana za co treba byt vdacna? Mam byt vdacna za to, ze ma nebije a neslope, aj ked je bordelar?

maggie20
6. dec 2022

@viestta Tak zasa nemôže to byť nejaký extrém. Predtým som ale mala vzťah s puntičkárom a to tiež nebolo dobre, stále ma chcel vychovávať a usmerňovať čo mám ako robiť😄.

janezz
6. dec 2022

Na toto ja mam teraz úžasného pomocníka. Náš malý, 1.5 ročný chodí a nosí tričko alebo ponožky keď niekto nedá kam patrí. Donesie sestre tričko, Vava na alebo tatooo na. Nejako si to spája, že daný kúsok hodeny niekde vedľa gauča je tatov a donesie mu to. Muža to už aj zamrzí, keď mu to tento môj láskoš donesie. Možno aj to by pomohlo. Ja hlavne dúfam, že môjmu pomocníkovi to vydrží čo najdlhšie 😍🙏

anabella235
6. dec 2022

Ak ta poláska a pomiluje, máš k nemu dôveru, nechaj tieto veci bokom a važ si ho. Mozno sú to odstranitelne chyby, ale da sa s nimi žiť. Sú muži ktori si upracu dokonale, ale nemajú láskave srdce.

natalka81
6. dec 2022

Moja svokra robí dodnes svojim dospelym deťom aj mužovi slúžku. Rube drevo na dvore zatiaľ čo jej dospelí synovia lezkaju vo svojej izbe. Cize tam je pes zakopaný moja.
Rodicia zanedbali, ty to nenapravis
Zavolaj jeho matku, nech príde po ňom upratať
Môj muž si vie po sebe upratať niečo, niečo nedokáže, ale poznám ho, už s tým nič nespravím. Musí on sám chcieť zmeniť sa

mandzula
6. dec 2022

@anabella235 a su aj muzi s dobrym srdcom a este si po sebe aj upracu, lebo si svoju zenu vazia natolko, aby po nich nemusela pratat ich humus. Niektorym zenam staci fakt malo. Alebo vedia, ze na viac nemaju?

nyusika
6. dec 2022

@anabella235 a sú ženy, ktoré premýšľajú mozgom a nie rodidlami a ku šťastiu potrebujú viac, ako poľúbiť a poláskať.

viestta
6. dec 2022

@anabella235 nestaci zenu pomilovat a polaskat, zenu by mal muz milovat a vazit si, a to prinasa aj to, ze sa snazi nepridavat robotu, ktoru dokaze zvladnut aj sam a vazi si tu robotu, ktora spravi ona.
A po pravde s unavenou, urobenou a podrazdenou zenou ani to milovanie nie je nic moc. Tuzba po horucej vasni v nej vychladne ked skor ako sa dostavi k podpaplonovym radovankam musi umyt kupelnu, pozbierat pohadzane pradlo, co milujuci pan manzel "pozabudol" cely nateseny na to co si v posteli naplanoval...

elenka.k
6. dec 2022

aj môj to tak robí, že to nerobí 😀 niekedy pomôže veta - to fakt som tak skvelo navarila, že si zjedol aj tanier? Väčšinou umývadlo čistím, priebežne, ale pravda, je tá, že ak sa holý a nespŕchne - jednoducho ho zdrbím za to. Niekedy to pomáha, ale väčšinou nie a už som si asi zvykla. Niekedy pratá, inokedy nie, kedy ako .
Myslím ... , že aj po dvadsiatich rokoch neprišla zmena - myslím, že ani nepríde.
Ale tebe ak to vadí, takto nazačiatku, určite s tým niečo rob. Do budúcna, môžu prísť hádky ... Tak mu to proste povedz na rovinu, čo od neho chceš a spomeň aj to, že vieš koľko báb sa kvôli tomu rozviedlo?...

elenka.k
6. dec 2022

@elenka.k holí sa 🙈

nyusika
6. dec 2022

@elenka.k aké môže sa aj holý holiť 😁😁😁

elenka.k
6. dec 2022

@nyusika možno že sa aj holý holí 😀

nyusika
6. dec 2022

@elenka.k aké... má byť ALE