icon

Ako prijať rozvedenú priateľku svojho syna?

mvis
30. apr 2024

Ahojte kočky, čo by ste robili naojom mieste keny ste sa dozvedeli že váš jediný - dospelý 30 ročný syn- má za priateĺku rozvedenú pani s dvomi deťmi - 11 a 6 roč. Ja viem, nie je to žiadna hroza, ale takto som si jeho budúcnosť nepredstavovala, vobec nie som s tým stotožnená ale nechcem stratiť syna. Ani nečakám rady, možno vaše skúsenosti - ja to nechám na neho ale aj tak... óch. Dik žienky

Strana
z5
nikkid
1. máj 2024

@lonely66 je úžasná, naozaj. Miluje všetky vnúčatá, či svoje alebo čo sa ocitli v našich životoch. Myslí na každé jedno, keď má sviatok. A tie deti ju zbožňujú. A nevesty a zaťkovia hovoria, že majú najlepšiu svokru na svete.

marca12
1. máj 2024

@mvis Predstav si,ze by si mala rozvedenu dceru s dvomi detmi. Nepriala by si si pre nu,aby bola stastna a nasla si dobreho muza? Zahod predsudky a casom si zvyknes. Hlavne,ak uvidis,ze su obaja spokojni a lubia sa,sami ta presvedcia,ze si mala zbytocne obavy

zuzanapjat
1. máj 2024

@mvis rozvedená žena s deťmi môže byť skôr výhoda, ako negatívum. Väčšinou taká žena vie, čo od partnerského života má očakávať a čoho sa vyvarovať. Môže mať pri nej váš syn väčší pocit istoty. Je to žena so životnými skúsenosťami, ktoré môžu vášmu synovi imponovať. Keď raz budú mať spoločné dieťa, tak syn vie, že má ženu, ktorá je aj v tejto úlohe matky zbehlá. Mnohé problémy tým, že je to žena so skúsenosťami automaticky odpadávajú. No a iné, napríklad spoluúčasť na výchove jej detí vášmu synovi pribúdajú. Aj to bude pre neho cenná skúsenosť. Keby im aj nebolo súdené ostať spolu navždy, vášmu synovi tento vzťah veľa dá...

dominikamacakova
1. máj 2024

Ty kokos 🤣 No, ja mám 32 a mám dve deti. Nevidím problém v tom, že by som si našla 30 ročného priateľa a čo by na to jeho matka by mi bolo úplne v..
Akože čo chceš robiť? Chceš ju zabiť? 🤣

belaaaaaaaaa
1. máj 2024

@mvis V prvom rade je dospelý. Tým je povedané všetko. Jeho život a je rozhodnutia. Jeho vzlety a pády.Nie je podstatná moja predstava aké jeho. No rozumiem ako matka, že trošku obavy sú. Je to prirodzené. Len ja si neviem predstaviť, že môjmu 27 ročnému synovi vyberám priateľku podľa mojich predstáv. Tak to byť nemá, preto nech žije ako chce🙂

marlene
13. máj 2024

@mvis predstav si , ze by to bola tvoja dcera , ktora by mala dve deti a matke jej priatela by sa to nepacilo.
Ja ked som sa zacala chodit s mojim manzelom , som mala cez 30 ku , jedno dieta a on mal 25. sme spolu uz 25 rokov a stastni.
Neviem ci mali jeho roficia obavy, moja mama asi ano , ale nik nam nic nedal najavo.
Ver svojmu dietatu a tomu, ze si mu dala dobry zaklad. A dufaj , ze je a bude stastny.

dceramamababka
26. máj 2024

@mvis. Pohľad z opačnej sttany: Moja rozvedená dcéra s tromi deťmi sa vydala za slobodného muža ktorý je ešte k tomu o 8 rokov mladší. Majú spolu ďalšie 2 deti. Keď spolu začali chodiť, jeho rodičia vôbec neriešili že ma staršiu, rozvedenú s tromi deťmi. Tešili sa že ich syn je šťastný s našiel si ženu ktorú miloval a ona milovala jeho. Prijali našu dceru aj so všetkými deťmi, sú pre ne skvelí a milujúci stari rodičia a svokrovci. Sú to naozaj úžasní ľudia. Tak sa teš že syn si našiel svoje šťastie. Možno bude šťastnejší v živote ako s inou, slobodnou a bezdetnom. Skús mu veriť.

Strana
z5