icon

Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?

28. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.

anos18
29. júl 2024

@lonely66 ja by som si spravila testy aj teraz (pre istotu,ak chodil aj predtým nahodou) a aj po uplynutí inkubacnych dôb jednotlivých pohlavne prenosných ochorení

klementinka58
29. júl 2024

v tych centrach a jedno je dokonca v bystrici su zlate baby. Povies co je vo veci, zaskrtnu vsetky mozne ochorenia ktore by mohli pripadat do uvahy, potom co sa HIV tyka opakuju odber o polroka. Zaplatis a hotovo. Mozes aj anonymne , neviem ci aj v BB ale da sa to

autor
29. júl 2024

Preboha to tie testy nemusia hneď ukázať??? Mna kebne ja ho zabijem

fairyy
29. júl 2024

no som zvedava, ci bude zatlkat aj ked sa vrati... moj zatlkal este rok po rozvode vsetko ... a testy som si davala robit v centre nie u svojej gynekologicky nebolo to lacne a kedze ani ja som nevedela kedy co robil bola som dvakrat na nich

laurita285
29. júl 2024

Nie neukážu, až o tri mesiace 😎

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
29. júl 2024

@fairyy po roku sa ti priznal ???

anos18
29. júl 2024

Napríklad syfilis má inkubacnu dobu až 14 tyzdnov

ns994
29. júl 2024

Je mi luto ale nie. Nemusia. Inkubacna doba.

Je mi to cele luto autorka vazne 😔

@fairyy rok po rozvode ???? Boze moj. Ja fakt len zasnem kokos. Dufam ze aspom testy dopadli dobre

fairyy
29. júl 2024

@lonely66 nastastie ja ano kamoska....byvala priatelka jeho kamarata to stastie nemala a skoncila s genitalnym herpesom

fairyy
29. júl 2024

po roku od rozvodu... ten chlap sa proste nepriznal az kym nebolo daaaavno po vsetkom

enmery
29. júl 2024

Vieš čo, kašli na nejakú amal. Ona má sama so sebou problém a jej komentáre to potvrdzujú. Mysli na to, či si ochotná toto odpustiť alebo idete od seba. Pretože pre mňa je najhoršie žiť s človekom, ktorý má plnú hubu lásky a pritom ma klame a podvádza vo všetkom. Žena bola vyrobená z Adamovho rebra /vraví biblia/, aby mu bola rovná, z miesta pod ramenom, aby bola chránená a blízko srdca, aby bola milovaná. Nie fackaná, využívaná, podvádzaná, klamaná, ponižovaná... Najbližší človek. Je to slaboch. Pretože aj keby mu niečo chýbalo, má komunikovať. Ale čo chcieť od chlapa, ktorý chodí do bordelu, aby "kamaráti niečo nepovedali". Zaslúžiš si viac. Sú aj "rovní" muži. Ťažko uveriteľné teraz, ale fakt sú aj takí.

amel
29. júl 2024

Nepriala a je mi to luto napriek tým oznaceniam.
Ale myslela som si to a nemylila som sa.
A žiadne iné indície neboli?Tomu neverím.
Možno boli,len si prehliadla.
Nie som monštrum,čo si zo mňa urobila,no ak vztah nestojí na pevných základoch,stojí za nič.
Môj život od malička nebol ľahký,možno preto si vážim to,čo mám.
Veľa šťastia.

babovka2321
29. júl 2024

@amel nehnevaj sa, nepoznam ta. Ale v tejto diskusii si monstrum zo seba spravila sama, autorka ani ine diskutujuce s tym nemaju nic spolocne. A vidia to vsetci, co tuto diskusiu sleduju, okrem teba, samozrejme.

autor
29. júl 2024

@amel dobre nemýlila si sa s tym rozvodom spokojna? Gratulujem ti. Bože moj keď som povedala že žiadne iné indície neboli, tak neboli. To že muž nevie vydrzat domov ja zato nemôžem. Nato, že vravíš že tvoj život nebol ľahký by si mala vážiť slová. Si neskutočne povýšenecká osoba.

autor
29. júl 2024

@amel a ak by ti to bolo napzaj ľúto, tak by si to nenapísala takým povýšeneckym spôsobom že ešte ty si mala pravdu a ja som z teba urobila monštrum. Si chorá naozaj

amel
29. júl 2024

Tak nic❤️
Uži si to.

enmery
29. júl 2024

@amel Vyslovene si zapriala šťastný rozvod. Vysmievala autorku. Podľa mňa si mala nával adrenalínu a asi si nevieš dohľadať, čo si všetko hnusné vypustila z klávesnice. Asi Ti to v niečom "brnklo" na strunu. Ani o tom vedome nemusíš vedieť. Si mimo "hlavného prúdu" a to je OK, ale nie je ok sa odbavovať na inej žene na nete, pretože ju možno zradil jej manžel. Neviem, čo robíš na koňovi a v diskusii, keď v jednom komente vysmievaš ženy z MK. Prajem ešte veľa lubrikačnych gélov. Sledovať účet je ok-po infe, že muž bol v bordeli pozrieť PC je smŕŕŕť. 🤝 Buď mimo, bud ako amal✌️

ns994
29. júl 2024

@amel uzi si to ? Vazne ? 🙄

lakebabe
29. júl 2024

Určite tie testy skus teraz vysvetli im situáciu a oni dohodnú s tebou opakovane odbery keď bude termín na opakovanie

ns994
29. júl 2024

Tak tak. Dala by som si aj teraz aj potom. Nech mas istotu, ze si zdrava

lakebabe
29. júl 2024

@ns994 to svedčí o všetkom 🤦‍♀️ na to už nie je slov

autor
29. júl 2024

@amel len aby sa ti toto vsetko nevrátilo v podobe detí a manžela. Si strašne zlý človek . Fuj

amel
29. júl 2024

❤️Nemôžu byť všetci takí úžasní ako Ty❤️

autor
29. júl 2024

@amel dúfaj aspoň nech tvoje deti niesú ako ty. Uprimne ? Je mi ťa ľúto. Najprv si mi prišla smiešna ale teraz už chápem. Máš v sebe veľké traumy, problemy, možno z detstva, dospelosti, z rodiny, z manžela, neviem. Hráš sa na čistú dokonalosť, si nedotknuteľná, hráš sa na život v pozlátke, ostatným sa vysmievaš, praješ im zlé, popritom ťa strašne veľa vecí doma serie a nemáš sa kde vyventilovať a dostať to zo seba von. Poradím ti, smer psychológ. Ale neviem či aj ten by pomohol. Komu niet rady, tomu niet pomocí .

amel
29. júl 2024

❤️Tvoj pohľad nešťastnej ženy.Verim,že nájdeš raz šťastie.

jizanka
29. júl 2024

@amel Musíš mít vždycky poslední slovo a dokazovat si, že si chytřejsí? Nebylo by lepší pořád nerýpat do zakladatelky? Nevím, ale útočit na někoho komu není dobře mi přijde dost mimo. Slovo empatie asi není ve tvém slovníku.

kandelabra
29. júl 2024

Ale prosim vas, vo vztahu doveru treba, ak ked muz len pil kavu, tak to znamena, ze len pil kavu... nepriznal sa, lebo sa bal svojej panovacnej zeny, ze by sa nastvala, keby vedela, ze bol v bordeli, co by samozrejme vadilo kazdej... a kondomy? Asi kupil, aby si s kamaratmi mohli vystrelit z kolegu...

Autorka, je mi to luto, ale fakt ti bude bez takeho de..la lepsie. Teraz to asi boli, ale pockaj o takeho pol roka, si budes gratulovat, ze si sa ho zbavila!

lakebabe
29. júl 2024

@jizanka to takíto emocni kryply potrebujú mať posledné slovo, na ňu ani nereaguj, ta ma v sebe toľko nešťastia a zášti , že by si nechcela byť na jej mieste

kp7333
29. júl 2024

Autorka, je mi to velmi luto. Zial tak to chodi, prostitutky ziju vacsinou z chlapov, ktori chodia na tyzdnovky a dlhsie turnusy. Nedavno tu bola diskusia, ze manzel autorky zvazuje pracu v zahranici - trojtyzdnovy turnus a tyzden doma. Viacere sme ju odhovarali od takeho vztahu na dialku. No obuli sa do nas zeny, ktorych muzi pracuju v zahranici a tvrdili, ze maju idealne manzelstvo. Kiezby si aspon jedna z nich precitala tuto duskusiu. Tebe zelam, aby si nasla v zivote stastie a lepsieho partnera.