icon

Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?

28. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.

kiki68
29. júl 2024

Tie testy ukazu dost, ak by chodil iba do bordelu, tak tie zeny sa davaju same casto testovat. Ale ked nevies, kde vsade bol, tak naozaj testovat a pockat mesiac a otestovat zase. Potom uz budes mat dost velku istotu, ze nic nemas. Urcite povedz gyn, ze co je vo veci. Dufam, ze mal aspon rozum a naozaj pouzil kondomy. Ja sa len divim nad jeho drzostou, ze nemal problem klamat a zatlkat dlhsie veci. Drz sa.

kiki68
29. júl 2024

@anos18 na skoro vsetko sa da zdarma, ked je na to dovod. Moj kamos je internista a pekne v nemocke vsetko zaskrtal, nic som neplatila. Ja som to vlastne ani nejak nevyzadovala, to bol jeho napad, ze ked uz som tam s nejakou virozou, tak ze pekne dame vsetko mozne otestovat. Snad iba nejake ureaplazmy priamo, ze by bol odber u urologa sa nerobili. Nakolko su to myslim nebezpecne nakazy ( Hepatitis b,c, HIV, Syfilis), iba chlamydie a gonorrhea, ureaplazma nepodliehaju hlaseniu zakonom mam ten dojem.

anos18
29. júl 2024

@kiki68 áno,dajú sa aj u lekára. Aj urologicka sestrička mi vravela, že tam sa tam chodia testovať muži,

ankare
29. júl 2024

Och, to ma mrzi. A veľmi by som pochybovala aj o tom, že u sestry bol cez víkend. Klame hádam každé druhé slovo. 😔

ivik4
29. júl 2024

Grcam nad komentarmi !!!! 🤮
Autorka mrzi ma to, treba odist z kratsej cesty ale to vies aj sama. O tych kondomoch si mu uz povedala ? Ze si ich nasla

autor
29. júl 2024

@ivik4 Ano povedala, vraj ich vo veciach mal uz davno. Vo veciach co nosi na týždňovky . Nechcel sa o tom bavit. Zbalila som mu veci a dovidenia.

ankare
29. júl 2024

Somár sprostý debilný. Ale dobre,že tá kamoška Ti o Tom povedala, otvorila Ti oči.

jizanka
29. júl 2024

Teď to bolí, ale zase je to lepší zjistit než budou děti. Těhotenství, šestinedělí, kojení....a co s takovým partnerem, kterému nemůžeš věřit....už bys to měla pořád v hlavě...co tam dělá, nešel někam....Držím pěsti,máš nějaké kamarádky, rodinu co tě podrží?

autor
29. júl 2024

@jizanka ďakujem za podporu. Ano mam rodinu aj priateľov. A som rada že este deti neboli lebo to neviem co by som potom robila

anos18
29. júl 2024

Keď ich tam nosí dávno, pozri sa, aký majú dátum exspirácie

autor
29. júl 2024

@anos18 to ma nenapadlo od jedu pozriet. Ked prisiel domov mal uz zbalené aj s kondómom

jizanka
29. júl 2024

Co ti řekl? Měl nějakou snahu? Nebo to zabalil, protože ví, že má máslo na hlavě?

autor
29. júl 2024

@jizanka keď videl tie zbalené veci vo vreci tak vedel kolka bije a dokopy nic nevravel. Nechcem ho ani vidiet

ivik4
29. júl 2024

Davno ? Akoze x rokov este spred Vasho spoznania sa kedze Vy ich nepouzivate ? 😃👌
Nech ide do prdele

lakebabe
29. júl 2024

On už vie ze je to v prdeli, môže si teraz užívať týždňoviek do syta

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
katka533
29. júl 2024

Boze behom par dní uz kolkata tema takáto, ja sa normálne zacinam báť, sak to není normalne s tymi chlapmi

anos18
29. júl 2024

To mi je ľúto. Dnešný svet je divný, samé klamstvá a podvádzanie. Jasné, že to bolo aj predtým, ale podľa mňa nie v takejto miere

agata9888
29. júl 2024

Uz si ho mala davno opustit moja prajem ty vsetko najlepsie a prajem ze si najdes toho praveho

maria42069
29. júl 2024

Ked on podvadza tak aj ty chod

lakebabe
29. júl 2024

@deborahzelenkava inak ta kamoška bude mať ťažké časy chudák

maria42069
Autor odpoveď zmazal
maria42069
Autor odpoveď zmazal
maria42069
29. júl 2024

prajem ti stastny zivot

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
mira0611
29. júl 2024

Autorka, citala som len do 2.strany. Ja mam 36 rokov, 12 rokov som bola s muzom, ktory robil podobne p.coviny, ako tvoj terajsi priatel.
Oni su taki, ze siel som na kavu do bordelu....strasne lutuje, ospravedlnuje sa, par mesiacov je pokoj, potom opat vyvedie podobnu p.covinu, a to dookola sa opakuje ako nejaka p.srata sema. Nezmeni sa, klamal ti, hral sa, ze siel spat pritom siel do bordelu...a nepovedal, ani druhy den, ze tam bol...toto bude hrat stale. Nasadi velke oci, miluje ta, ty si zmysel zivota, par mesiacov klud a znova to bachne. Nechaj ho, ty nepotrebujes takehoto d.bilka!

lakebabe
29. júl 2024

@deborahzelenkava určite chodili pravidelne len sa to raz muselo prevalit, to sú také typy teraz bude chodiť nonstop

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
29. júl 2024

@deborahzelenkava no to ma tiež zaujíma ze ona o tom vie a v pohode