icon

Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?

28. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.

autor
29. júl 2024

Odpoviem všetkým čo sa pýtate na tú kamošku. Ona je v pohode že jej chlap chodí do bordelu, on jej to aj normalne povie a ona je s tym ok. On ju uz aj podviedol davnejsie a ona mu vsetko odpustila. Proste je naivná a drží sa ho aj ked jej robi on taketo veci.on si aj vypisuje so zenami a ona to toleruje. Teraz su na ňu vsetci nasratí lebo mi prezradila ze chlapci isli do bordelu a Ano ma peklo doma. Vraj jej frajer povedal aby bola ticho o tom a mne nevravela nič, ale jej to nedalo tak povedala. Teraz je za najhoršiu no.. ale aspon viem pravdu

lakebabe
29. júl 2024

Tak ta nebude úplne kompletná

unicornlady
29. júl 2024

Vidíte, tak mi napadlo, ako často sa tu rieši, či povedať, ak vieme o nevere. A ako často hovoria "zatĺkať". Ešte šťastie, že táto baba povedala. Inak by ťa manžel podvádzal roky a možno celý život, lebo by si na to neprišla.
Takto máš šancu na lepší život a muža, čo si ťa váži, nie toto, čo máš doma.

hrabovo
29. júl 2024

A pán manžel bez slova odišiel aj s vecami? Ja som pred x rokmi tiež takto manžela pobalila a zamavala na odchod. Bolelo to, ale nič lepšie som spraviť nemohla. Prišla som mu na neveru a čuduj sa svete, bolo tých dievčat viac. A to sme robili spolu v jednej firme, kde nám bol nadriadený. Sranda, čo? A to sme boli aká šťastná rodinka a o ničom som ani páru nemala, a pritom sa mi to dialo pod nosom. Jedine, co ma mrzelo, že sme mali v tom čase 2 ročného syna.
Ztalkal, ja som bola ta sprostá a bla bla.... Teraz to robí súčasnej manželke... A tiež asi zatiaľ o ničom nevie

autor
29. júl 2024

@lakebabe nieje. Ale on ju ma ako svoju hračku, stacilo mi ked som videla ako sa k nej sprava. Maju spolu uz dieta, ked bola tehotna s veľkým bruškom uz tak ten debil jej s nicim nepomohol ani, ked som bola raz u nich jej nakazal nech mu ide kupit pivo. Bolo to dost daleko peši a ona s takym bruchom sa ledva uz vliekla ale utekala hned po pivko aby bol ten debil spoko. On vyvaleny na gauci s mobilom v ruke. Plus podvádzanie

lakebabe
29. júl 2024

To sú také ženy trpitelky co im to vyhovuje. A pokiaľ on ma takýchto kamarátov vidí ako sa správajú doma časom prebral ich chovanie.
S kým sa stretavas tým sa stavas

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
autor
29. júl 2024

@deborahzelenkava ja uz ani nejdem zisťovať koľkokrát tam bol v tom bordeli. Stacilo mi ze minimalne raz tam bol a to staci podla mna. Ano tento byt je moj.

lakebabe
29. júl 2024

Tak bud rada, vyhodila si ho, podaj na rozvod a začneš nanovo. Chvalabohu ste nemali deti.
Chlapov dosť a aj tých dobrých aj keď to tak teraz nevyzerá

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
tamitamitami
29. júl 2024

Dobre si spravila že si ho vyhodila .... To naozaj svet nevidel aby sa chodilo do bordelu na kávu a ešte aj s kondómom 🤦.
Daj si spraviť pre istotu testy či ti nenechal ešte aj nepríjemný darček.

autor
29. júl 2024

@hrabovo no a potom po takychto skúsenostiach ver chlapom. Ja uz si zacinam mysliet ze verny chlap neexistuje. Ale nechapem, ked ma vsetko co chce, dobru peknu manzelku doma, co sa stara o domácnosť, je sebestačná aj, sex je pravidelne vzdy ked je doma, na nic sa ten chlap nesťažuje… a podvedie? Klame? Nechapem neberie mi to rozum

autor
29. júl 2024

@deborahzelenkava neozval sa ako som ho vyhodila . A po pravde ani ho nechcem pocut teraz takze mi to vyhovuje.

diaszoky
29. júl 2024

@kp7333 daj link na tu diakusiu ked vies🙏🏻

autor
29. júl 2024

@diaszoky aku??

kristinka92
29. júl 2024

autorka je mi to tak strašne ľúto :( čítala som začiatok a potom už len tvoje komentáre…akože nemám slov. grc, hnus. na čo mu boli kondomy na sluzobke? keď vy ste ich nepoužívali? myslím že to vraví za všetko - možno aj keď nepodviedol, ale keby náhodou to stalo zato, “chcel byt pripravený”. ta kamoska je inak pekne hlupa hus…ale bohužiaľ tak dopadajú ženy, ktoré len hlupo pritakávajú, bez vlastného názoru. jedine stastie je že ešte nemáte deti a verim že budeš zdravá, a že si sa takeho debila zbavila skôr ako by ste si narobili záväzky na cely život…vyzeras byt silna a odhodlaná žena, ktorá si vie v živote upratat a nie len bedákať a takých sa veľa nevidi! drž sa!

hrabovo
29. júl 2024

Na toto som raz dostala odpoveď, že práve preto, že má všetko, a o nič sa nemusí už snažiť. Ja chlapom neverím, vidím, čo stvaraju v okolí, ukážkový manžel a pozadie je trosku iné. Naoko krásne rodiny, spokojné, a pravda je inde. Keď počúvam kolegov v práci (páni na vysokých pozíciách, pohladní, vzdelaní a ešte aj pekní), je mi zle.
Bud rada, že máš v sebe silu to hneď riešiť a zbytočne toto nenatahovat. Kde sa stratí dôvera, tam to už nemá zmysel. A on to fakt posral. Držím palce, nech všetko dopadne v tvoj prospech a v nájdenie si toho správneho stastia.

diaszoky
29. júl 2024

Ze kde zena chcela pustit muza do roboty na tyzdnovku a ine ju odhovarali

autor
29. júl 2024

@kristinka92 @hrabovo dakujem vam 🤍

hrabovo
29. júl 2024

Nemáš za čo, skutočne. Je to rana, človek to nečaká. Ale stalo sa a treba sa postaviť k tomu čelom a fakt si nič lepšie spraviť nemohla. Byt je tvoj, v našom prípade to tiež tak bolo, byt bol môj, tak o to jednoduchšie to cele bolo. Na odchod mi nechal obrúčku, že nech si dám z toho náušnice spraviť 😁. Poplac si, pusti emócie, daj si pohár vínka,... Ak si rozhodnutá, napíš návrh, podaj ho a neboj, fešák si raz ešte bude hlavu búchať. Aj ten môj sa chcel po 8 rokoch vrátiť 🙃

vieronika14
29. júl 2024

To, ze nemas deti to iba ulahcuje...
Ale mna by zaujimalo co na to ta baba, kt. ti to povedala

lonely66
Odpoveď bola odstránená
hrabovo
29. júl 2024

@lonely66 svoju mi nechal

laurita285
29. júl 2024

@hrabovo inak, moja teória je že tvoj ex sa už nabažil kadetade dostatočne tak by si mu už zas bola "dosť dobrá" 😀 čo si to vôbec tí čuráci dovoľujú fakt :D žasnem

hrabovo
29. júl 2024

@laurita285 nech si robí čo chce, dôležité je, že mňa chuť naňho prešla veľmi rýchlo, tak som sa nastavila, že za takým človekom mi nemôže byť smutno 🙂 syn je dospelý, ten tiež netúži po kontakte s nim 🙂 mal veľa možností a pokaslal ich.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
priscilla07
29. júl 2024

Musím Ti aj dnes napísať. Porozprávala som o Tvojom pribehu prijatelovi. On mi vravel že on s kamošom bežné chodievali do bordelu čakať na "nočak", aby nemrzli vonku. Tak že možno fakt to bola len káva.

srdeenko19
29. júl 2024

@priscilla07 žiaľ vyzerá to tak, ze nebola. Precitaj komenty od autorky.

kandelabra
29. júl 2024

@priscilla07 lenze tento chudak asi teraz v lete nemrzol a domov sa tiez nechystal, takze nemal na co cakat...