Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?
Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.
@lonely66 no už keď sme tu k sebe také "uprimne"... tak pridám aj ja, jeden hlod od môjho mm 🙈
Bola som na gynde a večer sa ma mm pri TV len tak pyta (podotykam s kamennou tvarou), ze ako bolo u pičiara 🙈 🤣 ci je všetko ok. Pozerám na neho ze wrf? 🙈 🤣🤣🤣
Inak ešte stále sa smejem na tom tvojom KPD 🤣🤣🤣
Ako píšu baby vyššie, mobil všade so sebou, vymazaná história, klamstvo aj po konfrontácii, smiešne výhovorky= tento muž niečo tají, 100%
Velmi vtipne ze na kavu...
@isis234 ano, o lekároch sú rôzne vtipy🤣 ale zase aj pravdy. Mne raz kamarát (chirurg) opisoval, ze operovať slepak, to je fakt nuda... ale také žily, to ti je panecku zábava 👌 to krv strieka kade tade po operacke.. no pozerala som na neho 🤦♀️🙈 ľudia sú proste rôzni 🤷♀️
Ale naspäť k @autorke ... ked uz nič iné, vedome ta klamal.
Poslednych par dni som MK sledovala castejsie a akosi s tu mnozia diskusie o bordeloch
Jeden autor mal zalubu navstevovat bordel /v pocte za rok 60/
A teraz zase nejaky muz v bordeli na kave
Hned sa mi natiska otazka, ze ci v bordeli sa podava kava??? To vazne? Nemam skusensoti a ani nechcem .Ale povedala by som, ze to tak jeden druh kavy aj to zo sacku 4v1...
Dalej , ze ci nieco nemaju tieto diskusie podobne... ale to len konspirujem
A dalsia- to teraz v tom teple sa muzom viac paria vajcia , ked maju novy sport lietat do bordelov? Ci ako?
Nejak sa mi ani duskusii nechce verit ani sa mi ju citat celu diskusiu- ako dlho sa poznate? Ako casto muz chodi von s kamaratmi?
To len tak z nicoho nic mu preplo ,alebo ked porozmyslas, tých navstev bolo možno viac?
@fantaghiro21 maju tam normálny bar, kamarát je taxikár , vozi im tam klientov za províziu a za províziu ich tam aj čaká. Je to úplne ako normálny bar so všetkým aj s kávou 😄 len trochu v iných cenových reláciách
V bordeli sa podava kava ? Akoze fakt ? 👀🤣
Nemam skusenost takze vazne netuším (myslela som si, ze len.chlast a tak). Ale teda, keby som mala chut na kavu o 3 rano (inak,ked bol taky unaveny co nesiel spat ? ) a jedine co by bolo realne otvorené by bol bordel. Ani v najdivokejsom sne by ma nenapadlo tam ist na kavu 🤣
Nebuď naivná. Aj ty vieš prečo tam bol.... Nie kvôli káve
@ns994 však mne je jasne ze tam nebol kvôli kave😂 keď som sa s tým kamošom rozprávala a hovoril mi koľko obyčajných chlapov za noc tam vozi, se by som neverila. On je asi jediný kto tam pije kávu kým ich čaká , ale ma ju zadarmo 😃
Ze to každú nočnú cez víkendy sa ktosi v taxíku opýta ci ho nevie zaviesť, kde by sa dalo zabaviť a už idú 😄
Ja by som za urcitych zvlastnych okolnosti uverila aj tomu, ze isla partia chlapov strasne hovada a velki frajeri co si potrebuju nieco dokazovat aj do bordelu len vypit a okukat ku...y...chlap nemal gule povedat ze nejde lebo nechce vyzerat ako trtko pred kolegami...viac by mi blikali kontrolky na vymazanej historii a mobile v sprche...
Inak, moj muz mi hovoril, ze ked chodili este po revolucii na sluzobky do zahranicia a mali diety, vela robotnikov tam chodilo do bordelov
Je mi Ťa fakt ľúto. 😔 Úprimne. 😔 Tvoj chlap je hovädo. 😔 Neverila by som mu ani nos medzi očami. 😔 Prosím, neurob si s ním dieťa.
Držím palce!
Spomenula som si na príhodu jedného znameho. Jeho kamosovi sa narodilo dieťa a oni išli to osláviť to do bordelu. 😔 Strašné. 😔 Žena mu porodila dieťa v najväčšich bolestiach, aké si on ani nevie predstaviť a on to ide osláviť s kurvou. Na grcanie.
Dávam si otázku, čo by som na mieste tvojho muža povedala, keby vyšlo najavo, že bol v bordely? Tiež by som povedala, že na kávu. Čo tam iné navymýšlaš? Je to najjednoduchšia, najschodnejšia odpoveď.
Autorka, toto je presne ten moment, kedy si dostala šancu od života.
Šancu pre teba na lepšiu budúcnosť, lepšieho chlapa, alebo dôstojný singl život.
Toto je pre mňa chudák.
Nevadilo by mi, že išiel s kamarátmi von, ale to že klamal. Už by bolo po dôvere.
Taky papiloma vírus keď schytaš, tak....o par rokov z toho môže byť aj rakovina krčka maternice. Ťažko radiť. Chcela by si aby to bola pravda čo Ti vynútené povedal, ale samá vieš že je to blbosť 😕.
To chlapi robia zo zvedavosti. Chcú vidieť ake to tam je. Málo ktorý by aj šiel.

prelustrovat mobil ked spi, maily, vypisy z uctov ak platil v bordeli kartou 🙂 a vsimat si jeho spravanie