icon

Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?

28. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.

cholitko
29. júl 2024

Autorka, prečo išiel o polnoci na kávu? Na kávu? Akože plán bol: dáme kávu a ideme spať? Mrzí ma to, tvoj manžel je hajzel, pretože ti klame.

enmery
29. júl 2024

🤣Ja mám tak šťastný život. Ďakujem, koník. Toto je kompletne mimo "mísu".

oli18
29. júl 2024

@klementinka58 toto je stara znama vec, ze takto ziju na turnusoch. Jedni piju, druhi podvadzaju manzelky. Toto vzdy bolo, aj moji strykovia sa takto porozvadzali a s milenkami pozenili Bolo to v 50-60tych rokoch min storocia.

yosi
29. júl 2024

Zase je tu plno inkvizítorok čo (si myslia, že) všetko vedia a už aj stávajú hranicu pre odsúdeného...

V prvom rade neobhajujem tvojho manžela. Neurobil to dobre, ale ja by som to nevidel až také horúce. Keď prídeš do bordelu, tak je tam normálny bar. Trochu drahý, ale stále len bar. Čo je iné, že príde nejaká babena a spýta sa, či máš záujem o spoločnosť, keď nie, už ťa nikto neotravuje a môže sa veselo piť. Nikto ťa do ničoho nenúti. Ja som sa napríklad zašíval do jednej herne na sídlisku, a v živote som do automatu ani cent nehodil. Chodil som tam len preto, že som tam nemusel počúvať múdrosti ožranov ako v krčme (vstup bol na zvonček a hocikomu neotvorili) a mali skvelú kávu.

amel
29. júl 2024

Je mi jedno,kde sedí na káve,verím mu.
A možno sa to zdá pre niektoré utopia,čo mi je ľúto.
Rovnako môže ísť s kolegyňami na kávu,obed,sluzobku...a nespi s nimi:D
Kopec chlapov tam ide "z frajeriny",že boli:D
Véd chod do toho bordelu a spýtaj sa,predpokladam,že nejakú evidenciu zákazníkov si vedu🤣

amel
29. júl 2024

@martinka13 až teraz som sa dostala az po stranu č.3,dalej uz sa neda....dievča zlaté,hľadaj muža doma niekde na farme,lebo mat takúto ženskú doma,idem ja do toho bordelu nielen na kávu....lustrovat mobil,účty...wtf?A hľadať radu v elementárnej záležitosti tu-kde ženská nemôže ani sama na kávu,kina....(hod pod lupu).
Opýtaj sa samej seba,že či je taky škaredý,hlúpy,gramblavy,že by bol odkázaný ísť do bordelu.Tolko báb ide zadarmo🤣
Ďakujem za rozveselenie pondelkového rána.
Ja sa mladému divím,že nezbalil doteraz kufor (ale zbali urcite).

ivik4
29. júl 2024

Pockaj co
On mal spat a siel do bordelu 😱
Zena, utekaj z kratsej cesty kym deti nemate!!!

amel
29. júl 2024

@martinka13 sorry,to nebolo Tebe

isis234
29. júl 2024

@lonely66, @lienka.7, ano, som vďačná za úspešných lekárov, viac krát mi zachránili život... vtipy sú na odľahčenie... ako sa hovorí.. sranda musí byť, aj keď chleba nebude

evcagabi
29. júl 2024

Ja ked som ako 2otka brigadovala v pekarni, jeden kolega okolo 50 dost kvetnato opisoval, ako to v takychto 'zariadeniach chodi 😅 najskor sa partia predpili doma, lebo tam je to drahe, tam na bare suchli pivko alebo sampanske, ktore dostali uz k zaplatenej onej 😅 a az potom chodili na izby. A vzdy tam bol spomenuty jeden mlady ťuťmak, co ich tam vozil, celu noc nic nepil, ani na izbu nesiel, len ich cakal kym sa 'vybavia a kavickoval . Mozno aj tvoj robil takeho debila 😅😅

autor
29. júl 2024

@amel ty si v pohode ? On má veľkú voľnosť pri mne. Účty ani mobil mu nikdy nelustrujem. Padli tu rady že mu mam popozerať mobil účty, nikde nepisem že to robim. Citaj nabuduce s porozumením. Pisala som, že si len stále schováva mobil a všade ho berie so sebou. Ďalšia vec klamal že spí a miesto toho šiel do bordelu. A dozvedela som sa to od cudzej osoby a ešte aj zatĺkal. Takže ešte ja som vlastne podľa teba zlá 😅 bože bože pobavila si ty mňa

kabinka11
29. júl 2024

Mňa by ešte zaujímalo, či ten víkend aj prišiel domov alebo tam zostal?

slovakboy
29. júl 2024

@puklica13 no divila by si sa, ale je to nemalá zložka prijímu. Potom sú takí čo to skúsia raz a koniec a zvyšok sú stáli zákazníci. Tých je menšina, ale sú tam pravidelne.

amel
29. júl 2024

Nuž si to vyries s nim.Ako sa hovorí,za pravdu sa každý hneva.
Podľa mňa presne vieš,či mu môžeš veriť a ci nie,zbytočne tu píšeš.
Nájdeš tu odpovede rozličného charakteru a vyber si.Rozmyslam,čo chceš počuť.
A)je to ch-j,vykašli sa naňho,záhyba Ti za ťažké peniaze v bordeli
B)išiel tam s kamošmi z frajeriny,aby mohli povedať,že "boli".
Presne vieš,čo tam robil.Bud mu veris alebo nie,nič medzi tým neexistuje.
Obycajne sa napíše "A" a potom vyskočí I z"B" a "C".
Nepoznáme Teba,priateľa a ani Vás vzťah.
Takže sa nepaprc,nemáš preco😉

autor
29. júl 2024

@amel ja sa nepaprcim. Hlúpi ľudia ma nenaserú. To čo si napísala je dosť z cesty. Takže vlastne všetky ženy čo ich chlap klame alebo je tam aj nevera tak si zato môžu samé a ešte tí chlapi sú chudáčikovia. No si ty podarená 😀 a ja si sem budem písať čo ja chcem je to normálna vec, píšu sem ľudia s rôznymi témami.

evcagabi
29. júl 2024

@autor ja by som presmejdila aj penazenku 😅 a urobila scenu 😅 raz toho debila z mojho prispevku vyssie co ich viezol do bordelu robil aj moj vtedajsi priatel, s ktorym sme spolu brigadovali v tej pekarni. ten 50r kolega ho prehovoril po piatkovej nocnej, aby ich ako partiu zaviezol. A ja som sa to ako krava dozvedela ked sa tym ten stary chvalil, ako si zase bol ulavit 🤦‍♀️ mozno este mesiac som s tym debilom vydrzala 🤦‍♀️ ale viem sa aj po rokoch vcitit, ako ti asi je.

autor
29. júl 2024

@evcagabi ale podla @amel si zato mozem sama 😅😅😅 a ja som tá zlá. Ja som mu nikdy nič nekontrolovala nemala som dôvod. Verila som mu aj keď bol na týždňovke.

amel
29. júl 2024

Akú voľnosť pri Tebe???Ty si jeho zákonný zastupca?Ci si jeho zamestnávateľ?Je Tvoj majetok?Ak áno,máš na to právo.
Nedáš mu toto prečítať?
Až také ružové to nebude,keď si nedôverujete (netvrd opak) a bojí sa Ti povedať,že ide von (a nie je to jeho povinnost).

autor
29. júl 2024

@amel ok 😅

amel
29. júl 2024

Ja som napísala len to,že presne vieš,či mu veris ci nie a ci Ti záhyba a ci nie.
Že je to Tvoja chyba,som písala kde?
Jeeeziiis,podl mňa nemáš ani 20 a ak áno-pomoc!
Moja rada:Sadni na vlak a chod sa ho spýtať.
Pýtam sa opäť,čo chceš počuť...

lakebabe
29. júl 2024

Ja ti poviem za seba, mam 38 , NIKDY v živote som chlapovi nelustrovala mobil , účty, peňaženku, má najviac slobody z jeho kamaratovv , ide kam chce kedy chce , ALE keby sa dozviem, že bol v piatok v noci v bordeli , miesto toho, aby prišiel do 2 hodín autom domov, prelustrovala by som mu všetko. Poznám dosť veľké množstvo chlapov , ktori za podobne veci zaplatia a v živote by si to na nich nepovedala .
Ako mi raz jeden známy povedal, ktorý sa tým netají, že si platí eskorty , zadarmo ti slečny dajú, ale na to nemá čas ani náladu, aby nejakú uhanal , chodil po večeri a oblboval. Takto príde na privát , vyberie si popredu kocku aká sa mu páči a je to bez kecov. Dotyčný ma doma ženu a pred 2 mesiacmi sa mu narodila dcéra. Viaceré by boli prekvapene z aktivít ich chlapov.
Preto dôveruj , ale preveruj kým nemáte deti.
A nie 200 km nie je ďaleko, môj muž bežné otočí aj viac ked ide pracovné preč a v noci bez kecov , aby sa vyspal doma

autor
29. júl 2024

@amel od teba nepotrebujem počuť nič, lebo tvoje stupidne nazory ma nezaujímajú . Som vydatá žena a 20 teda nemám ani náhodou. 99% žien čo to komentovalo majú úplne iný názor než ty. Ale chápem, vždy sa nájde to 1%… pekný deň ti prajem ☺️

amel
29. júl 2024

Presne vieš,ako to je,je môj nazor😉
Pekný deň Ti zelam🙂
Pls,ktorá časť bola stupidna?

autor
29. júl 2024

@kabinka11 včera prišiel domov

autor
29. júl 2024

@lakebabe veď ja som mu nikdy neliezla do jeho osobných veci ani účty ani mobil nič. Proste nebol ani dôvod. Len čo som si všimla, že mobil berie všade so sebou, ale som to nikdy neriešila. 200 km nie je veľa, to máš pravdu, ale keď vravel že je unavený tak som mu verila a nechala to tak. No a nakoniec sa dozviem toto 🙃 keby aspoň povie pravdu hneď, ale on najprv zatĺkal.

lakebabe
29. júl 2024

Tak musel byť strašne unavený, že potreboval kávu 😄 už musíš si urobiť sama, ale v živote som stretla také množstvo kurevnikov, ktorých ženy doma nič netušili, že ja takejto " slobode," neverím. Chodenie po bordeloch aj keby len na kávy je u mňa cez čiaru

kulumulu123
29. júl 2024

Do bordelu na kavu lebo v BA nebolo nic ine otvorene 🤣🤣🤣🤣
Ten tvoj si prosimta nieco slahol predtym ako ti toto nakecal?? Alebo na niecom dobrom ficis ty ak mu toto veris???

dominikamacakova
29. júl 2024

Toto je hrozné... Vážne nemajú dospelí chlapi lepšiu zábavu ako chodiť v noci po baroch? Je milión iných, normálnych aktivít. Za mňa je to hnus UŽ by som s takým debilom nebola. Netolerujem nočné ožieračky v meste a tobôž v bordeli 🤦🤦🤦

livuska124
29. júl 2024

@dominikamacakova a ten bordel navštívil až po tom, čo autorke povedal, že je taký unavený, že nepríde domov (200km) a ostane v BA, lebo chce ísť spať 🙈

autor
29. júl 2024

@dominikamacakova @livuska124 keby ide hocikam inam na tú kávu tak neriešim, ale bordel? Ťažko zistím či to bola len káva alebo niečo viac. Aj by som mu verila ak by sa hneď priznal a neklamal do očí.