icon

Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?

28. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.

ns994
29. júl 2024

@amel vypočuť? Ak.klamal jej, klamal.by aj tebe. Nemyslim, ze by sa nam priznal, ze chodi obrabat zenske do bordelu. Ako som pisala. Mozno je nevinny ale teda je to divne a mne ako aj inym zenam tu by sa to nepacilo. Kavu moze pit aj na inych miestach. A nie neexistuje. Vzdy vieme iba jednu verziu.🤷‍♀️ preco by nemala nikoho ineho najst ? Tebe sa autorka nepaci. Ale to nezmanena, ze to tak maju vsetci. Ved ani nikde nenapisala, ze si snim nesadne. Chcela len nase nazory, co si o tom myslime. Tak ako xy inych autoriek na MK. Ci uz mu uveri alebo nie.. nuz to je na nej.

amel
29. júl 2024

@ns994 to v poriadku nebude.Ale ten spôsob,ako to rieši,je prízemný.
Kde som napísala niečo nepravdivé?Viete ma citovať?Alebo to,kde to schvaľujem?Priznám sa,veta,že jej chlap ma "volnost",ma dostala...ale to som ja.To ja pisem zväčša o psovi,že ma...ale budiz.

ns994
29. júl 2024

@amel riesi tak ako vie 🤷‍♀️ nejdem ju sudit. Povedala som svoj nazor , a to ze to je divne. A ja tvrdim, ze to schvalujes ? Nie. Len si sa zacala ohanat dôverou. Tak som napisala, ze mu verila. Tot vso. Za jedno slovo ju nebudem sudit, ze ma.partnera ako psa. Ja ho sice nepouzivam ale uz velakray som to slovo od zien v takomto kontexte pocula 🤷‍♀️

mamina7070
29. júl 2024

autorka toto nie jendobry material ani na manzela a uz vobec nie na otca
ja by som taketo klamanie neodpustila a radsej isla od seba a dla si urobit testy na pohlavne choroby ktovie kde vsade ho strkal

lakebabe
29. júl 2024

@mamina7070 inak toto je dobrý bod, určite by som si pre môj kľud dala spraviť testy na pohlavné choroby. Asi by sa mi lepšie spalo

tamitamitami
29. júl 2024

Že do bordelu na kávu ...no to ma podrž 😅. Ešte viac by ma s prepáčením nastal tým že so mňa robí debila.

aduska369
29. júl 2024

@ptvw herne sú tiež po tretej už zavreté

lonely66
Odpoveď bola odstránená
aduska369
29. júl 2024

@alickapusinka zdravý chlap nevydrží bez sexu týždeň podľa vás ??Čo sú to zvieratá čo sa nevedia ovládať?To zas vôbec nie je taká doba ,keď máte menštruáciu tak vás muž podvádza každý mesiac?

aduska369
29. júl 2024

@laurita285 hej jasne určite tam nepodávajú kávu ,kriste🙈

banderaska29
29. júl 2024

@amel ty tak obhajuješ toho jej muža, akoby si sama v tom bordeli pracovala a bola svedkom, že nič neurobil 😀 trošku nadnesene samozrejme to ber, ale nemáš celkovo správny a dobrý pohľad.
tu nejde iba o to, že išiel do bordelu na kávu, tu ide o to, že jej povedal, že ide spať a oklamal ju. to by bolo tiež u teba na zasmiatie ? keby si zistila, že tvoj muž Ťa vedome oklamal, mávla by si rukou a povedala "tu máš milačik večeru, dufam, že si si dobre užil v tom bordeli aj ked si hovoril, že chceš spinkať ? " ver mi, len teoreticky si hrdinka.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
animus
29. júl 2024

@amel "Keby mi môj muž povedal,že bol v bordeli na kávu,zasmejem sa a opýtam,či mal čisté slipy.Doslova.Z dôvodu,lebo viem,že by si tam dal LEN tú kávu." Želám ti, aby ti tie tvoje ružové okuliare nespadli. Píšeš, že podľa teba má autorka 20 ale mne skôr ty prídeš, že vieš hovno o živote. Človek nie je tvor dokonalý a každý, opakujem každý robí chyby. Aj tvoj dokonalý manžel, ktorý by si určite dal LEN tú kávu by mohol využiť to ako slepo mu dôverujes a smotanu z kávy zlizat vieš odkiaľ 😉😉 dôvera vo vzťahu je jedna vec, ale rešpekt je druhá. A je úplne jedno či tam bol na kávu ale za niečím iným. Ak vie, že to tej partnerke vadí, má to rešpektovať. Ak ho to obmedzuje, mal si nájsť takú, ktorej to vadiť nebude. Vzťah by mal byť založený na tom, že obe strany vedia čo je pre toho druhého ok a čo nie. Podľa toho sa správam a žijem. A ak jeden z partnerov tieto "hranice" poruší tak je pochopiteľné, že dôvera je preč. A vôbec pritom nemusíme používať tvoje trápne obľúbené slovo "voľnosť".
Je nespočetné množstvo párov, kde si jedna strana myslí že je všetko super a že im to klape, pritom je tá rozprávka založená len klamstve druhej strany. Aby si aj ty nebola medzi nimi, bezhranične doverujes partnerovi lebo nemáš dôvod pochybovať a ten dôvod nemáš, pretože manžel sa riadi heslom, čo oči nevidia, srdce nebolí. Aj v tomto prípade by to tak bolo, keby sa to autorka nedozvie od cudzej osoby.

amel
29. júl 2024

@banderaska29 preto som písala o dôvere. Ak tam vzájomne nič nie je,niet o com.
Sú dve moznosti-bud naozaj muž hovorí pravdu a naozaj tam išli z frajeriny(aspoň on) a naozaj jej to nechcel napísať,lebo poznal jej reakciu,alebo je to blbec.To som písala hneď na začiatku.
Ja fakt netuším,ale sú ešte iné možnosti....možno mi niektorá poradí tu zo skusenych dám.
Nie,nerobím v bordeli ani v nadnesenom vyzname🙂
@lonely66 ja autorku nepoznám.Kde berieš istotu,že ten vzťah je taky,aký si popísala?Kvôli tomu,že ona to napísala?Nuz I tak sa dá.
Svojho času som sem dávala príspevok,že som mužovi na uctenke nasla lubrikacny gél,doma ho nepotrebujeme a čakala som na reakcie.
Bez ohľadu na vec v závislosti,ako som to podala,mi 90% uzivateliek kona napísalo,že ma podvadza🙂
Nepochádza a nepodvadzal.Ci bude v budúcnosti,netuším,urobím však všetko preto,aby to tak nebolo.

banderaska29
29. júl 2024

@amel ona mu verila, keby tomu hviezdy, vesmír a kamarátka nepomohli, doteraz vie iba to, že išiel spať. ja osobne poznám x ženatých,čo to doma strúhajú na husband material, ale podvádzajú hlava nehlava. ktovie, možno aj tvoj je na tomto liste 🙂 z Pezinka poznám takých tiež.

ns994
29. júl 2024

@lonely66 to som sa snazila vysvetliť. Ze tu ide aj o tie okolnosti tohto celeho. Doverovala mu. Ci aj teraz? No uz zrejme nie. A ja sa necudujem. Vacsina sa necuduje

amel
29. júl 2024

@animus dôverujeme si vzájomne.A keby som toto náhodou riešila,určite nebudem žiadať o radu skúsené dámy na MK.

@banderaska29 nehadám sa,môže byt,rozmýšľam,kedy by to stihol.Ale je šikovný,je to mozne:D
P.S.Nie sme z PK

amel
29. júl 2024

@banderaska29 spýtam sa manžela,či Ta pozná?🤣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
29. júl 2024

@amel ty si strašne serieš do huby. Raz píšeš, že mám dôverovať mužovi, že dôvera je zaklad, že je choré kontrolovanie mobilu a účtov a potom napíšeš že sa mám opýtať na evidenciu z bordelu. Mne píšeš a čuduješ sa, že s takouto témou idem na MK a ty si sem svojho času dala tému ako si našla na účtenke mužovi lubrikant 😅😅😅 čiže aj ten účet si mu kontrolovala 😅 ty si riadne mimo asi ti z toho tepla riadne zapieklo

amel
29. júl 2024

S Tebou sa nedá....dostan sa z toho šoku,alebo navštív lekára.
Ale napíšem Ti,čo chceš asi pocut:D Pracujem v poprednom bordeli v Ba ako vrchna bordelmama a posledný zákazník bol Tvoj muž.Spominal,že ma trafenu zenu,tak preto je tu.Kym ja pracujem,môj muž si ide nakúpiť pomôcky a svaca prvú ligu v okolí🙂
A takto si tu žijeme a mame sa super!:D

amel
29. júl 2024

@lonely66 kľudne sa pohrab v mojom blogu,niekde to je...ale je tomu už 2 ci 3 roky tuším.
Tu to písať nebudem,vysvetlenie je v mojom komentári vyssie:D

banderaska29
29. júl 2024

@amel áno, áno, samozrejme. určite ma ako banderasku bez fotky z modrého koníka bude poznať 😀 pozri, zažila som vĎaka mojej práci mnohé konferencie, mnohé networkingové akcie, nevieš si možno ani predstaviť, čo sa tam dialo/deje. slovo králikáreň vzišla určite z týchto na prvý pohľad slušných a decentných akcií, kde sa obrúčky dávajú do vrecka 🙂

autor
29. júl 2024

@amel ty sa mi tu vysmievaš a praješ pekný rozvod , zatiaľ čo tvoj muž si kupuje veselo lubrikant a ty si mu isto všetko zožrala 😅 ani by som sa necudovala keby v takom prostredí pracuješ. A ani by som sa nečudovala ak by ťa muž podvádzal a ty mu to vsetko žerieš. Ale… maj si svoj svet 😅

amel
29. júl 2024

Želám Ti,aby si ma niekedy nepotrebovala😉

autor
29. júl 2024

@amel 😅😅😅 čo koment to perla ale díky aspoň za zlepšenie nálady

amel
29. júl 2024

@banderaska29 bola som na x takych akciách nielen na SK,nie je tajomstvom,že služobne s mužom veľa chodíme preč,vacsinou tyzden,do zamoria zvacsa dva.Ja robim len Europu.Ale ak tvrdíš,že to robia všetci,sorry.Vzdy sa nájde niekto,kto to nerobí....napr.Ty?

amel
29. júl 2024

No keď už si na nič múdre neprišla,aspoň som Ti zlepšila náladu,sice mi o to nešlo,ale potešilo.
Úprimne Ti želám aspoň polovicu z toho,čo mám ja❤️ i s blockami z lubrikacnych gelov:D

enmery
29. júl 2024

Toto sa fakt nedá čítať 🙄Autorka, radšej daj zmazať diskusiu.