Ako reagovať, keď muž navštívi erotický salón?
Ahojte ako by ste reagovali ak by váš chlap išiel na kávu do bordelu? Vraj s kamarátmi len tak išiel posedieť a dali si kávu/pivo. Bolo to v nočných hodinách. Ženy sa tam vraj obšmietali okolo nich ale nič nebolo.
@amel prezentuješ sa tu ako skúsená a zbehlá žena, pritom tresneš blbosť ako evidencia v bordeloch 🤦
@misiak7777 ono už popriať niekomu šťastný rozvod je na zamyslenie🤦♀️. Aby sa situácia raz neotocila. Co Komu praješ sa ti môže splniť 💁♀️
By som chcela vidieť sebavedomu matku troch detí ako by sa usmievala , keby zistila ze jej chlap chodí po bordeloch. Ci by ho s takým úsmevom vítala ako sa prezentuje.
@lakebabe mne príde, že si myslela ako sa viac žien pridá k jej zvláštne detskému naivnemu názoru. Ale keďže sa nikto nestotožňuje s jej názorom, tak prská ako besna mačka 🤦🤦
@lakebabe nuž,riešila by som to na MK,ako inak :D
Ak si pokojne prečítate moje príspevky,možno to pochopíte.A keď nie,absolútne na tom nezáleží.
"Autorkin muž je somár a ona je úžasná-podla vyjadrovania cista Matka Tereza ("cista " samozrejme myslim v prenesenom vyzname,s prackou to nema nic-pre tie,co nerozumeju).
O nicom nevedela,netusila. A verim,ze mu uz neda tolko volnosti,ako mal doteraz. "
Takto sa to ma?
@misiak7777 naozaj som tam nikdy nebola,ale opýtam sa manžela,iste bude vedieť,či ho nejako zapisuju:D
@misiak7777 ja sa skvelo bavím,ale musím pracovať,lebo dnes som nič dokopy neurobila🤣🤣🤣
(v tom bordeli)
@misiak7777 ja nikdy nikomu nič neprajem, lebo nikdy neviem ako skončím ja a za žiadneho chlapa nedám ruku do ohňa.
Každý druhy chlap v mojom okolí chodí za ku..vami a je jedno ci cez zoznamky, eskorty alebo bordel. Všetko sú to šťastní tatkovia od rodin. Žiaľ je taka doba. To ze niekto povie, že chlap ma voľnosť je úplne normálne. My sme si hranice nastavili na začiatku a to obidvaja rešpektujeme. Keď ma niekto problém s mojimi hranicami nech je s niekym benevolentnejsim 💁♀️
Niektoré ženy majú nastavene látku vysoko a nebudú s hocikym, niektorým stačí, že ten muž dycha a môže im aj srať na hlavu
@amel myslíš ako jeho neslavne výkony pre pobavenie?🙂🙂
@amel teda ty si dobrá zmija......takto kopať do autorky..nielenže napíšeš dobre urobil, ale ešte aj, že išiel na týždňovky aby od autorky ušiel a do toho, že to autorke urobí aj druhý chlap??
Jedinec ako ty by sa nemal rozmnožovať, úprimne ľutujem tvoje deti...
@misiak7777 každý si to vylozi podľa seba:D
@petracandle vôbec Ti nemusi byt nikoho luto,precitaj si celú diskusiu a nerob závery z konca
@petracandle ona si neuvedomuje aká je hlúpa a že je jediná s takým primitívnym názorom. Veru aj ja ľutujem jej deti a ktovie čo ma za muža keď tu už zakladala tému ako mu našla na účte lubrikačný gél. Nuž nech sa len smeje, takýmto jedincom sa to veľmi rýchlo vráti. A možno sa už aj vrátilo, len ona si žije v sladkej nevedomosti. Ale vlastne ak by sa toto stalo jej ona by ešte svojho chlapa pochválila a spýtala by sa ho či má čisté trenky. Hnus 🤮
@lonely66 to bol dôvod? 😅 nuž keď ona tomu verí, hlavne že na mňa útočí že zakladám takúto tému na MK a že kontrolujem muža. A ona mu kontroluje účtenky a tiež zakladala zaujímavú diskusiu …ona je taký jedinec, že sa len prezentuje aká je vyrovnaná a aký ma ona happy usporiadaný život a dokonalého muža. Proste vysoké ego a nadradenosť nad ostatnými. Keby aspoň má pravdu, ale čo komentár to hlúposť.
Preco tu vsetci ignoruju to ze v jeho tablete nasla fotku nejakej modelky v spodnom pradle to je🚩🚩 a este iat do bordelu v noci s kamaratmi na kavu co tam ani nepredavaju je este vacsia🚩🚩 a ani ti nepovedal utekaj moja rychlo snaz sa to s nim aspon prebrat lebo toto je uz prilis ako skus to snim prerozpravat lebo ako kebyze mne to urobi muz tak uz mu verit nebudem ked mas niekoho komu sa mozes zverit rychle chod
@lonely66 aj môj muž ma 40 a je dosť trafený, to len k tomu mentálnemu statusu, že už na taketo srandičky je starý 😀 inak s tebou súhlasím vo všetkom, čo píšeš....
Presne preco chodi tak neskoro domov a na tyzdnovky do ba na tyzden to vyzera jak keby ta podvadzal uz dlho a ty o tom nevies uz to ze bol v bordeli je 🚩🚩 podla mna by si mala pozriet jeho telwfon ked sa k tomu dostanes lebo kebyze sa mu da verit by ta nehal ho pozriet
@lonely66 ja ani neverím, že to je skutočná osoba. pride mi ako vygenerovaný AI chat s naprogramovaným IQ - 25.
Kebyze som to ja uz by som mu nikdy neverila lebo to ze nenecha ani pozriet telefon je 🚩🚩 podla mna kazdy chlap co nema co schovat by ti nehal pozriet telefon je to len otazka casu kedy sa ukaze jeho prava tvar a kolkym zenam pise a s koľkými bol uz
@lonely66 no veď nech si len kope, mňa nenaserie. Ja si vždy len o takýchto ľuďoch pomyslím svoje. Ale to aká je zákerná a neprajná je dobrý grc 🤮 v sobotu bol ešte v TT pomôcť sestre. Mali sme tam ísť spolu, ale keďže ostal “spať” v BA tak šiel len on a nedeľu ráno prišiel.
@lonely66 odpoviem Ti i keď nemusím.Riesila by som to s nim.Nie tu.Urcite by som začala byť podozierava,to bez debaty.A stratila by som dôveruvoci nemu a to by sa napravalo tazko.
Nehovor však,že nie sú žiadne indície ďalšie v nefungujucom vztahu-neverim,že toto sa udialo z večera do rána.
Veľakrát som uvažovala,že vymažem svoj blog presne pre také uzivatelky,ako Ty.
Ale mam ho kvôli sebe-nestiham robiť fotoknihy v termínoch,ktoré by som chcela,tak toto mam pre seba,keďže veľa pekných veci mi vyfuci z hlavy.
Prvú etapu som však zmazala pred par rokmi.
Môj život nie je dokonalý,ma chybičky,no je krásny.Mam všetko,čo som kedy chcela mať a dá sa napísať,že si žijem svoj sen.
Verím,že sa to nepokazi a budeme ho zit co najdlhsie🙂
Bez ohľadu na všetko,toto želám i autorke.Plati,že každý má taký život,aký si ho urobí sam.

@amel chcela by som, aby si mi odcitovala, kde som napísala, že to robia všetci 🙂
ja som len napísala, že takých manželíkov z PK poznám, ale ked tvrdíš, že nebývaš v pezinku, hoci to máš uvedené na profile a aj v skupine PK si, tak potom samozrejme to ber ako bezpredmetné, ale na takéto akcie sa chodí celoslovensky.