Ako reagujete, keď mužovi príde sms a pozrie si ju až vtedy, keď je sám?
Keď mužovi príde sms. On sedí vedľa vás ale nepozriem si to .až keď je sám.
Nikdy ma nenapadlo to takto vidiet... ked sme spolu s muzom ci detmi a debatujeme, tak mobil ostane lezat a spravy pockaju... beriem to ako pozitivum a mat tie spravne priority vo vztahu... to neznamena, ze nieco "zatajujem", ale ze nemam chut si nieco precitat, ked potom nemam cas odpisovat... radsej nech je sprava neprecitana (pri whatsapp to odosielatel vidi), kym si najdem cas...
@anjelicek26 ide o to ze je dosť často na mobile. Aj vtedy keď mu príde sms
Ja ani neviem, keď mu príde nejaká sms, už to za tie roky nejako neregistrujem 🤷🏻♀️😀
NIjako.... absolutne neriešim. Pride mu sms, niekedy sa spytam, kto mu piše, inokedy nie... a keby si to aj nepozrel, tak normálne nadrzovku by som pozrela ja, že kto mu piše, ak by ho mal volne položeny na stole.
Ja nerozumiem všetkým tymto tajnostiam a strachu, ved panebože je tvoj muž, akože to čo sa ho bojiš opytat, alebo len tak zo srandy podotknut že kto ti piše? Ja na tom nevidim nič strašne, ale asi za seba hovoria aj roky, kolko ste spolu?... čerstve páry, asi taku odvahu nemaju, nedovolia si...v 16ročnom vztahu je to už ine.
manželovi nechodím do mobilu...
Môj muž bežné nečíta sms nemá ich rád ak niekto niečo potrebuje má mu zavolať áno on sám sms neposiela a určite mu do mobilu neleziem ani on mne a to nemáme pred sebou ziadne tajnosti
No, takéto veci po 5 ročnom vzťahu fakt neriešim. Nejaká sms. Bud mu dôverujem, alebo nie. 🤷♀️
Mne to pride praveze ako super slusnost... lepsie ako ked prerusi rozhovor, hrabne po mobile a zacne odpisovat
@zenulkaaa podobne u nás, proste keď som bližšie k mobilu, tak po ňom hrabnem a prečítam mu, nech nemusí vstávať 😄
Ale ako keby ich schválne pri mne neotváral, asi by mi to bolo divné. Ale zas netreba byť paranoidná, myslím, že my ženy spoznáme keď muž niečo skrýva a keď je jednoducho len ignorant 🙂
kedy mu chodia smsky ani netusim, ale chodia mu notifikacie cez mesenger a watsap, vacsinou nejake pracovne veci, on to ma v pazi, pozrie az ked sa mu chce, niekedy podpichnem, ze kto mu pise, lebo som zvedava co riesia v praci.
A tebe nechodia správy? Veď normálne mu príde správa, pozrie si ju potom. To mu čumíš do mobilu keď má podľa teba dôvod si chodiť čítať smsky inam? Tu sa treba asi zamyslieť najskôr nad sebou a potom nad jeho smskami.
ja osobne nemám skúsenosť, pretože ak mu čosi príde, keď sme spolu, okamžite si to pozrie a hneď mi aj sám od seba povie či dokonca ukáže, kto mu píše a čo vlastne chce... nemáme problém 🙂 rovnako je to opačne... nemám problém hneď si pozrieť a ukázať mu alebo povedať.
Ja musim upozornovat muza, ze ma spravu - sms, whatsapp, mesenger, mail. On by neodpovedal nikdy nikomu. Dokonca mu chodia maily aj na moh mobil.
veď ho toľko nesleduj, ja si ani neuvedomujem, kedy môj muž číta či nečíta sms...ale zas my si dôverujeme a nepodozrievame sa pri každej možnej i nemožnej príležitosti
Práve som sa zamyslela.. Nereagujem žiadno. Najčastejšie mu aj tak píše matka alebo kamoši ohľadom vlacikov. Keď som pri ňom a odpise hneď sú to zvyčajne vláčiky a keď neskôr je to mama.
Ak to predtým nerobil a jeho správanie sa odvtedy nejako zmenilo, opýtala by som sa ho na to. Pre pokoj mojej duše.
ty si tá čo muž nemal uložené číslo? 😀 psycho
Dnes ešte niekto píše SMS?
My máme s manželom doma obidvaja tichý režim.
Samozrejme je to nevýhoda, keď mu potrebujem z.niekadial zavolať 🤣🤣
A bola by som rada, keby pri každej sms hneď nesiahal po mobile.
A to ma manžel bežne telefón vedľa seba?
Nijak. Nad takou blbostou som sa nikdy nezamyslala.
Navyse sama pozeram spravy vtedy, ked mam cas, cize osamote, je neslusne vypisovat si a citat spravy, ked s niekym si.
Máš nejaký dôvod ho podozrievať?
Lebo väčšina ľudí tak svojich partnerov nesleduje. Nezaujímajú má telefonáty a SMS môjho muža. Nijako to ani jeden neriešime.
Radšej by si sa mala zamyslieť nad tým prečo mu neveríš, ako nad tým prečo si nepozrie správu hneď ako mu príde.. ak je dôvera, toto ťa netrápi.
Zareagujem tak, ze ak ma zaujima, kto mu pise, opytam sa “Kto ti pise?” A ked ma to nezaujima, tak nezareagujem nijak.

nijak 🙂 u mojho muza bezna vec, on si to ale nepozrie aj dva dni, hrozny chlap, on by nemohol mat frajerku, by si dlho zvykala 😂