Ako riešiť fajčenie susedov a poškodenie vecí?
Prosím o radu, čo môžem spraviť s touto situáciou. Mnohí susedia fajčia na balkónoch, vo svojich oknách. X-krát som mala popol na balkóne, nadávala som, hromžila, ale ok, nijak neriešila. Ale...vonku teplo, čiže prádlo už suším na balkóne, ako skoro všetci tu. Plus mám na balkóne markízu, keďže skoro celý deň svieti slnko zo strany, kde je balkón. No a dnes vidím, že vypálená dierka na markíze, od popola. Tak som šla slušne za susedmi, o ktorých viem, že fajčia o 2 poschodia vyššie. No oni tvrdia, že majú popolníky a neklepkajú popol len tak dolu... Ja im síce neverím, ale ok. Čo môžem v takomto prípade robiť, na koho sa obrátiť? Netúžim zakaždým nájsť niečo ďalšie vypálené od popola.
Jasne,ze urobi. Mohol im odpadnut vacsi kus ohorku a ten vypali dieru. Skus toho domoveho spravcu,ze by na najblizsej schodzi prehovoril k susedom,aby boli ohladuplnejsi navzajom k susedom.
Spak to bola mohol padnut aj od ineho suseda. Neurobis nic, dokaz, koho spak bol, nemas
Zial, taky je zivot v bytovke
Spak to bola mohol padnut aj od ineho suseda. Neurobis nic, dokaz, koho spak bol, nemas
Zial, taky je zivot v bytovke
@mk1111111111 jasné, že to mohlo byť aj od iného suseda, ale pravdepodobnosť, ze to bol ten, o ktorom si to myslím, je 90%. Nie raz som ho videla fajčiť na balkóne, bytovka je 4-poschovová, on na treťom. Susedia nad ním neviem či fajčia 🤷🏼♀️
A keďže to bolo presne v strede markízy, tak viac menej len od susedov nado mnou (pani bývajúca tesne nado mnou nefajčí.

a ako Ti vlastne z hora poškodzujú to prádlo keď sušíš na balkóne a máš ešte aj markízu … len sa pýtam ..
@hellionka Ked som byvala v byte pravidelne sme mali pradlo od popola a extrem bol,ked suseda nad nami zametala balkon alebo prasila koberceky na balkone. Robila to min.2x v tyzdni a nechapem ako to robila,ale vzdy vystihla cas,ked som mala pradlo na balkone. Vlasy,chlpy,smeti pravidelne na pradle. Samozrejme,ze upozornenie nepomohlo. Som rada,ze tieto casy mam za sebou a v dome som si svojim panom.