Ako riešiť konflikty s mladšou švagrinou?
Ahojte mam 30 rokov. 19 rocna svagrina mi rozkazuje a poucuje. Ze kedy mozem jest kedy nemozem ze mam ist von sa prejst s jej bratom mojim partnerom..A este ked si urobil srandu ze ma poziadal o ruku sa nahnevala. Nechapem kde berie to sebavedomie..
A prečo si necháš dirigovať ?
A ty si nesvojpravna, ze ti rozkazuje? Ved ju poslem do riti tak, aby mi este podakovala...
@anonym_autor dovolí si len toľko, koľko jej dovolíš ty sama. Je to jednoduché.
Mas 30, tak snad s mladou nezijete pod jednou strechou, tak ju uprac … snad vam nechodi cumiet do taniera … ked je neprijemna, nech k vam nechodi vydiskutuj si to s partnerom. Pokial si sa pristahovala do domu buduceho manzela, je to posledne varovanie predtym nez budete mat deti… bez vlastneho byvania budes mat tazky zivot
@anonym_autor nie len "budúca švagriná" je nepríjemná, ale aj priateľ ak si robí srandu, že ťa požiadal o ruku. Dobre by som si rozmyslela či chcem byť súčasťou takej rodiny.
On si robí srandu že ťa požiadal o ruku. Aha. No divná rodinka ešte aby si aj od neho neutekala čo najďalej. Mladej povedz svoje a ideálne na ňu nereagovať.
@anonym_autor Ty si tá duševne chorá, dlhodobo nezamestnaná, lebo vraj pracovať nevládzeš, čo stále chodí k priateľovým rodičom, prespáva tam, vyžiera ich a nie je ochotná ani pomôcť umyť riad, len sa všetko sťažuješ?
Tu je každá rada zbytočná.
@anonym_autor neviem si predstavit ako ti povie, ze mozes jest, vies to opisat?
@anonym_autor Ty si tá duševne chorá, dlhodobo nezamestnaná, lebo vraj pracovať nevládzeš, čo stále chodí k priateľovým rodičom, prespáva tam, vyžiera ich a nie je ochotná ani pomôcť umyť riad, len sa všetko sťažuješ?
@anonym_d89626 nie neviem o kom hovoris.
A ty ako co si ticho a suchas nohami ? Ak ano tak sa necuduj ked si nechas takou štandou zametat
A ty ako co si ticho a suchas nohami ? Ak ano tak sa necuduj ked si nechas takou štandou zametat
@ivik4 ja ostanem vzdy zaskocena ze neviem co v tej chvili povedat.
@anonym_autor Odpoved si si dala predsa sama, ty mas 30 a ona 19. A ty si to nechas?🤔 To fakt sa nevies vo svojom veku postavit za seba a povedat jej svoje? Si si ista,ze to mas tazke len s jeho sestrou? Lebo takto ked mas problem sa za seba postavit, to musis mat tazke aj pri inych ludoch.
Odovzdaj obciansky preukaz. Si ocividne nesvojpravna.
@anonym_autor okamzite by som danu osobu pdstrihla, nekomunikovala by som s nou
Ignorovala kazdu blbu poznamku, totalne ignorovala
@anonym_d89626 ????
A ty byvas u svagrinej, ze ta furt diriguje? Osamostatni sa a nemusis pocuvat premudrelu svagrinu
ja si ani neviem predstaviť,že by mi švagriná niečo rozkazovala 😂by som sa asi dobre pobavila na tom
@anonym_autor Nenapísala si ten váš vek opačne? To by som ešte pochopila, že toto riešiš.
@anonym_autor Nie je to tvoja žiadna švagriná. Je to tvojho priateľa sestra. Je žiarlivá. 30 ročnú komanduje takáto roštenka? Priateľ je pri zmysloch? Mal by ju upratať. A ty by si mal v upratovaní pokračovať. Ním; -)
Začni sa nahlas smiať vždy nad jej rozkazom 😃 môžeš o nej nahlas pred priateľom zavtipkovať. Nech ju aj roztrhne 😃
Ale súhlasím že neviem čo je to za vtip že srandoval že ťa požiadal o ruku. To by som sa na tom nesmiala, skôr by ti mala zablikat kontrolka
Jedným uchom dnu, druhým von.. ak zacne, povedala by som len ok.. dobre.. a pokracovala by som dalej v tom co robim a vobec by som si ju nevsimala

@anonym_autor a to ju nevies upratat???