Ako riešiť manželovu sebectvo a neochotu?
Toto je skôr taký vylev, ani neviem, čo chcem počuť, ale fakt to nemám komu povedať. Keď sme sa s mužom zoznámili, bol to jeden super chlap, do voza, aj do koča, ale hlavne skromný chalan, ktorý si až tak neveril. Mal nejaké finančné problémy, ale nič strašné, spolu sme všetko zvládli, potreboval len ukázať, ako ma s peniazmi narábať, aby si aj niečo ušetril, aj splatil, čo mal, aj vyšiel s peniazmi celý mesiac.Prešlo pár rokov, mame všetko, o čom sníval hlavne on, no a z toho skromneho chlapa sa stal jeden nafukany horenos. Mala som sviatok, kúpil mi čokoládu, lebo ze nemá peniaze, poblahozelal slovami :všetko dobre k sviatku a tak. Nič, že ma má rád, že ho mrzí, že darček nemá alebo tak. Ale sebe objednal klobásky za 120 eur. Hovorím a to si si nemohol menej objednať a kúpiť mi aspoň kvet. Odpoved: prečo by som mal? A milión takýchto situácií. Riad neumyje, lebo prečo by mal. Veci v práčke nahadzane, on vytiahne moje veci z práčky, a opere len sebe. Lebo prečo by mal prať aj mne. Čokoľvek mu poviem, aby urobil pre nás, odpovie:prečo by som mal?
Ak si mu sama nikdy nedala dôvody na takéto správanie, tak si je tebou moc istý, touto stoličkou by bolo teba zatriasť, aby sa zobudil. To on má začať bojovať o teba a nie naopak.
Nerozumiem tomu...
Na jednej strane pises, ze teraz sa uz ma financne dobre, na druhej strane, ze nema peniaze aby ti kupil kvet?
Na kazdu otazku "preco by som mal" rovno protiotazka: "a preco nie?" Vadi ti vlastna rodina? Necitis sa s nami dobre? Nechces s nami byt? Nelubis ma?
Pytala by som sa ho priamo taketo otazky, kde nie je priestor na vykrucanie...ale z toho co pises, neviem neviem, ci zrovna o tohto chlapa by zena mala bojovat
Nastav mu zrkadlo. Umyvaj len po sebe, takisto var a per. Ked sa opyta preco tak odpovedz a preco nie?
Ak to s nim nepohne tak ho posli do kelu. Akoze prepac ale toto pre mna nie je chlap ale jeden arogantny kreten ktoremu by som ani ruku nepodala, nie este s nim zostavala vo vztahu
Prečo by si mala zostávať vo vzťahu s týmto človekom???
Ty pracujes, ci si doma s dietatom?
Ty si poloz sebe iba jednu otazku-Preco by si mala byt s nim.
A to si zober, v manželstve sa z neho vysype už všetko, čo možno ešte drží na uzde, že by si nemal dovoliť k tebe.
Moje, tvoje, separe... Neskôr sa osmelí v xy veciach...
Ak to nie je manzel hned rozchod.
Ako 15 ročný nevychovaný pubertiak sa správa. Nevedela by som si ho vážiť.
Načo Ti je takýto chlap? O čo chceš bojovať? Mňa by to vyslovene urazilo, že sa mu hnusia moje šaty, keď ich vyberie z práčky, alebo môj príbor, keď sa mu hnusí ho umyť. Alebo má už možno niekoho iného...
Veď Ty nie si na ňom závislá, načo Ti je takýto chlap? Hlavne ho neobhajuj, že to nie stále. Mne by stačilo keby to raz spravil. To čo má akože znamenať, že moje veci vyberie z práčky?? Hnusím sa mu? Tak nech sa stará o seba sám. Odchádzam.
Máš na viac. Musíš si veriť.
Vyskúšaj liečbu šokom. Odid a uvidíš co bude... A rovnako kozes povedať prečo by som mala a nechať ku dieťa nech sa postará... nerobiť mu nič, uposlat mu na gauči... A tak..
Poznám takého.co mu peniaze stúpli do hlavy s nikto nad neho nie je :D neboj o peniaze sa dá ľahko prísť... k tomu všetkému je si tebou istý, tak prečo by sa snažil?
Ďakujem baby. Ja som riadne zamestnana. No od vtedy ako to urobil, si držím odstup. A hlavne tiež robím veci len pre seba a dieťa. Neodpracem po ňom, nenavarim mu. A veru chodí okolo mna ze co sa deje. A ja ze nič, robím to, o co si sa snažil. Aby si bol sam.
Nebojuje o neho staraj sa o seba a dieťa. Navar, oper pre Vás, jemu nie. Ak sa opýta prečo povedz prečo y som mala. Ak mu to nedôjde a nezmení sa nemá to význam s ním byť.
Čo máte nové? Žiadna zmena?

mne to pride od toho chlapa ako snaha striast sa partnerky. pravdepodobne je len zbabely, aby to sam ukoncil, tak skusa, kedy ju prejde trpezlivost.