Ako riešiť neustále hádky v rodine?
Ahojte, uz dalej nevladzem byt v tom tlaku najradsej by som niekedy zutekala sama preč,citim nepokoj nemam klud ked je manzel doma aj ked chcem aby bolo dobre proste to obcas nejde.Mame 2 deti niekedy vybuchnem a potom lutujem ze som na ne kricala ze som zlyhala.Manzel pracuje v zahranici teraz po 5 tyzdnov prisiel domov a hned sme sa dost pohadali tak ako vacsinou.Este len otvoril dvere a jeho prve slova do Pi....či co tu tak smrdi pocula som to v druhej izbe tak mu hovorim ze co to hovori co mu smrdi tak uz na mna vyletel ze do nho rypem a ze zacinam zas jak stale ,a potom uz vycitky ze jeho doma nikto necaka, dalej zacal s pozemkom nasi susedia su moji rodicia a uz na mna vyletel zas ze to moj otec za murir spravil ze tam mal spravit plot nejaky tak mu hovorim ze ja neviem ved to je na ocovom pozemku a preto sa hadame furt lebo on si stale nieco najde co mu vadi. Potom ma nasral ze zas vytiahol nieco na moju mamu tak a predo mnou povedal ze je pi...a hresil tak som buchla uz po stole.Proste neznasa mojich rodicov som z toho na nervy lebo ma stavia pred nich,a ja mam pekny vztah s nimi....mama mi aj deti vezme ked ma volno v praci ked su napr chore len aby som nemusela na par dni brat očr.Ja neviem ako sa k tomu vsetkemu postavit,ani nam to spolu neklape uz som na nho alergicka a furt neustale nieco riesime lebo on furt si nieco najde,a samozrejme jeho rodia su najlepsi, uz mi zakazal ze ked pojdeme na dovolenku ze sa nemam opovazit volat svojim rodicom, tak.som povedala ze on nech sa neopovazi nervacit a ukazovat svoje nervy na dovolenka a hundrat
neznasa tvojich fotrovcov a ma ich za susedov 🙂 tiez by som sa hned vyburila trebars na zene. preco byvate pri "vasich"?
@ljmmm lebo mi darovali stary dom ktory sa z casti prerobil
@anonym_autor obidvaja ste sa dohodli ze budete byvat vedla tvojich rodicov?
Vzdy bol taky alebo zmena nastala po prvom dietati? Po druhom? Preco odisiel pracovat do zahranicia?
@anonym_b7a6c4 ano dohodli sme sa obaja,do zahranici sa rozhodol.ist sam ,vyjadril.sa ze nebude na slovensku živiriť
Ahoj, tiež si myslím, že je s tebou len z "povinnosti", takto sa nebude so žiadnou ženou rozprávať muž, aj keby stúpil na chodbe do psieho exkrementu. Asi je šťastný tam, kde pracuje (chľast, baby, žiadne pravidlá...). Porozprávajte sa, čo jeden k druhému cítite a ako vidíte vašu budúcnosť. Žiť spolu a čakať na deň, kedy sa vráti do stiahnutým žalúdkom a v strese, nemá význam. Deti budú radšej s jedným rodičom, ak budú žiť v láske, bez hádok a stresu.
@anonym_e08a36 s nim.sa neda komunikovat v pokoji toto je problem ak nieco riesime,nikdy neporiesime lebo vzdy dostane amok a vybuchne
Do zahranicia odisiel kvoli tvojim rodicom? Si u mamy sedela denne 3x a otecko komentoval ci zatko dobre zaraba? Kde bol najvacsi problem, ked bol doma?
@anonym_34f275 nesedela som u mamy,chodim.aj do prace
@anonym_e08a36 s nim.sa neda komunikovat v pokoji toto je problem ak nieco riesime,nikdy neporiesime lebo vzdy dostane amok a vybuchne
@anonym_autor na kieho oného si vôbec išla do vzťahu s takým človekom,ktorý nevie komunikovať,iba nadávať?
@anonym_34f275 nesedela som u mamy,chodim.aj do prace
@anonym_autor no dobre, chodis aj do prace, ale radila si sa o veciach s rodicmi ci s muzom? Volny cas si travila s muzom, ci ta to k mame tahalo?
@anonym_autor no dobre, chodis aj do prace, ale radila si sa o veciach s rodicmi ci s muzom? Volny cas si travila s muzom, ci ta to k mame tahalo?
@anonym_34f275 a ty mas odkial,ze mna tahalo k mame a som tam vysedavala nechapem?
@anonym_34f275 a ty mas odkial,ze mna tahalo k mame a som tam vysedavala nechapem?
@anonym_autor a prosím ta, keď tak neznáša tvojich rodičov, ako je možné že chcel bývať hneď vedľa nich?
@anonym_autor a prosím ta, keď tak neznáša tvojich rodičov, ako je možné že chcel bývať hneď vedľa nich?
@bielasovicka ved on zacal mat s nimi konflikt az potom
Uffff no tak toto je pekne cez čiaru,nevie sa ovládať,je slovne agresívny, uráža, útočí na tvojich rodičov
Ja by som ho hnala..
Je jasné, že psychicky nieje ok
A nemôže to zvalovat na teba, nič nieje ospravedlnenie, také hulvatske správanie a to ja som ešte dosť tolerantná
Ani neviem čo napísať,ja by som ho vypoklonkovala cez okno a nebola s ním
Ale ty zrejme chces byt sním,tak trvaj aspoň na tom,nech sa da psychicky dokopy u psycho
Ved to vidia aj deti aj všetci a prečo by ste to mali znášať
Kks raz by chlap povedal na moju mamu, že je pi....
Taký rýchly koniec ,by sa ani nenadychol😡

@anonym_ff7554 prišiel v noci,deti spali a ona bola už tiež v posteli.To majú všetci stáť pri dverách v pozore od rána a čakať,kedy milosťpán rozrazí dvere s nadávkou?
@rozculena Čakala som kedy sa na to ozveš. Nie, nemajú. Ja len hovorím, že situáciu poznáme len z jednej strany, z autorkinej. Jej interpretácia môže byť skreslená jej pohľadom na vec. Píšem, že tie pohľady môžu byť rôzne. Jej a jeho. Ak je to skutočne tak ako popisuje autorka a trvá to od začiatku, natíska sa otázka prečo si s ním robila dve deti? Prečo išla bývať vedľa rodičov, keď vedela aký názor na nich muž má? Predsa musela vedieť, že to nebude robiť dobrotu. Súhlasil s tým muž vôbec? Keď si to predstavím z jeho pohľadu, svokrovci sa do mňa furt starajú, žena sa prispôsobuje im, môj názor ju nezaujíma a v podstate všetci len čakajú čo zase vypadnem, tiež by som bola nešťastná. Neobhajujem jeho slovník ale píšem, že nikto okrem autorky nevie ako to v skutočnosti bolo. A teda, keď je v tom autorka nevinne a on je taká hovädo bez príčiny a od začiatku, je hlúpa, ak si s ním spravila deti a išla bývať v podstate k rodičom.