Ako riešiť neustále hádky v rodine?
Ahojte, uz dalej nevladzem byt v tom tlaku najradsej by som niekedy zutekala sama preč,citim nepokoj nemam klud ked je manzel doma aj ked chcem aby bolo dobre proste to obcas nejde.Mame 2 deti niekedy vybuchnem a potom lutujem ze som na ne kricala ze som zlyhala.Manzel pracuje v zahranici teraz po 5 tyzdnov prisiel domov a hned sme sa dost pohadali tak ako vacsinou.Este len otvoril dvere a jeho prve slova do Pi....či co tu tak smrdi pocula som to v druhej izbe tak mu hovorim ze co to hovori co mu smrdi tak uz na mna vyletel ze do nho rypem a ze zacinam zas jak stale ,a potom uz vycitky ze jeho doma nikto necaka, dalej zacal s pozemkom nasi susedia su moji rodicia a uz na mna vyletel zas ze to moj otec za murir spravil ze tam mal spravit plot nejaky tak mu hovorim ze ja neviem ved to je na ocovom pozemku a preto sa hadame furt lebo on si stale nieco najde co mu vadi. Potom ma nasral ze zas vytiahol nieco na moju mamu tak a predo mnou povedal ze je pi...a hresil tak som buchla uz po stole.Proste neznasa mojich rodicov som z toho na nervy lebo ma stavia pred nich,a ja mam pekny vztah s nimi....mama mi aj deti vezme ked ma volno v praci ked su napr chore len aby som nemusela na par dni brat očr.Ja neviem ako sa k tomu vsetkemu postavit,ani nam to spolu neklape uz som na nho alergicka a furt neustale nieco riesime lebo on furt si nieco najde,a samozrejme jeho rodia su najlepsi, uz mi zakazal ze ked pojdeme na dovolenku ze sa nemam opovazit volat svojim rodicom, tak.som povedala ze on nech sa neopovazi nervacit a ukazovat svoje nervy na dovolenka a hundrat
Nie ste naučení žiť spolu, každý z vás žije iný život.
Ak chceš udržať manželstvo tak nech zostane pracovať doma
Nie ste naučení žiť spolu, každý z vás žije iný život.
Ak chceš udržať manželstvo tak nech zostane pracovať doma
@anonym_9934bd súhlasím. Odvykli ste si od seba, Veľká chyba. Buď nech ide celá rodina za ním alebo nech si nájde prácu bližšie. Potom možnosť C rozvod
@anonym_9934bd súhlasím. Odvykli ste si od seba, Veľká chyba. Buď nech ide celá rodina za ním alebo nech si nájde prácu bližšie. Potom možnosť C rozvod
@anonym_715d3c doteraz pracoval.doma a bol kazdy vecer doma z prace a nic sa nezmenilo
Nežila by som s človek, ktorý sa na mňa a deti neteší a ktorý o mojom rodičovi povie, že je p*ča. Hnusil by sa mi. Hneď ako by som začala cítiť, že mám stres, keď sa má vrátiť a on by spolu so mnou na tom nechcel zapracovať, ukončila by som to. Len pre porovnanie. Keď môj muž príde po celom dni z práce (dni, nie týždňoch), bez povšimnutia prekročí bordel, ktorý narobili deti a ide nás vystískať. Pýta sa aký sme mali deň, urobí mi kávu a ide sa hrať s deťmi. Žiadne výčitky na bordel, nič nekomentuje, nič ho nevytočí tak, aby hneď po príchode dodr*al atmosféru doma. Tým sa nechválim, tiež sme mali hocijaké nezhody. Ale vždy sme to poriešili pokojne a s úctou jeden k druhému. Na svojho muža sa teším, rovnako ako deti.
Najprv som si myslela, že nie ste na seba naučení, keď spolu v podstate nežijete. Ale, ak bol takýto vždy, nechápem ťa, prepáč. Tvojho muža se*iete. Ty, vaše deti, tvoji rodičia, dom, ser*e ho skrátka celé vaše spolužitie. Skutočne chceš, aby deti časom mali stres, keď má prísť tato domov?
Nežila by som s človek, ktorý sa na mňa a deti neteší a ktorý o mojom rodičovi povie, že je p*ča. Hnusil by sa mi. Hneď ako by som začala cítiť, že mám stres, keď sa má vrátiť a on by spolu so mnou na tom nechcel zapracovať, ukončila by som to. Len pre porovnanie. Keď môj muž príde po celom dni z práce (dni, nie týždňoch), bez povšimnutia prekročí bordel, ktorý narobili deti a ide nás vystískať. Pýta sa aký sme mali deň, urobí mi kávu a ide sa hrať s deťmi. Žiadne výčitky na bordel, nič nekomentuje, nič ho nevytočí tak, aby hneď po príchode dodr*al atmosféru doma. Tým sa nechválim, tiež sme mali hocijaké nezhody. Ale vždy sme to poriešili pokojne a s úctou jeden k druhému. Na svojho muža sa teším, rovnako ako deti.
Najprv som si myslela, že nie ste na seba naučení, keď spolu v podstate nežijete. Ale, ak bol takýto vždy, nechápem ťa, prepáč. Tvojho muža se*iete. Ty, vaše deti, tvoji rodičia, dom, ser*e ho skrátka celé vaše spolužitie. Skutočne chceš, aby deti časom mali stres, keď má prísť tato domov?
@anonym_ff7554 zial taka atmosfera je, aj ked obcas sa hra s detmi nemozem povedat ze ne,ale proste ked pride domov ja citim nepokoj lebo neviem co cakat z cim pride co mu vadi,proste ja sa netesim ked je doma je to smutne no.Stavia ma proti rodicom a to ma boli najviac ,aj ked ja nedopustim aby sa to.stalo nemam.s nimi problem ,deti zboznuju dedka.On ked ma je to jeho vec,sam sa vyjadril ze ich neznasa,a nemam sa opovazit im nieco nase pozicat,je plny hnevu.
@anonym_ff7554 zial taka atmosfera je, aj ked obcas sa hra s detmi nemozem povedat ze ne,ale proste ked pride domov ja citim nepokoj lebo neviem co cakat z cim pride co mu vadi,proste ja sa netesim ked je doma je to smutne no.Stavia ma proti rodicom a to ma boli najviac ,aj ked ja nedopustim aby sa to.stalo nemam.s nimi problem ,deti zboznuju dedka.On ked ma je to jeho vec,sam sa vyjadril ze ich neznasa,a nemam sa opovazit im nieco nase pozicat,je plny hnevu.
@anonym_autor Ja sa ťa najprv spýtam, pretože je to kľúčové, čo očakávaš od tejto diskusie? Ak hľadáš riešenie, pomoc, nasmerovanie, respektíve skúseností žien, ktoré to prežili, v poriadku. Ak sa chceš len vyrozprávať a pokračovať v tom istom aj naďalej, je škoda nášho času ti čokoľvek radiť.
@anonym_autor A neprezradiš, čo to u vás tak strašne smrdelo?
@anonym_autor A neprezradiš, čo to u vás tak strašne smrdelo?
@anonym_338a37 ja neviem o tom zeby nieco smrdelo,ale kedze prisiel domov po 5 tyzdnov tak neviem mozno citil iny pach
A ty chceš ostať s človekom, ktorý nadáva hneď od príchodu? Úplne bez dôvodu?
@anonym_autor Ja sa ťa najprv spýtam, pretože je to kľúčové, čo očakávaš od tejto diskusie? Ak hľadáš riešenie, pomoc, nasmerovanie, respektíve skúseností žien, ktoré to prežili, v poriadku. Ak sa chceš len vyrozprávať a pokračovať v tom istom aj naďalej, je škoda nášho času ti čokoľvek radiť.
@anonym_ff7554 samozrejme hladam riesenie,nie je len o vyrozpravani sa...lebo ja fakt neviem.co robim zle vo vztahu ,ked chcem.aby chlap riesil veci pokojne a nie z hnevom a krikom
@anonym_autor Ty nerobíš nič zle.
z vlastnej skúsenosti-rozveď sa.Podľa mňa má vonku milenku,inak by mu nevadilo doslova všetko.
@anonym_autor Ty nerobíš nič zle.
z vlastnej skúsenosti-rozveď sa.Podľa mňa má vonku milenku,inak by mu nevadilo doslova všetko.
@anonym_a0b92c nema milenku v tom to nebude. Proste taky je furt mu daco vadi ,furt musi nieco riesit inak fungovat nevie
@anonym_autor v prvom rade muz, ktory pride po 5 tyzdnoch domov ocakava, ze sa mu zena a deti hodia okolo krku a budu aspon predstierat nadsenie😛
Ak pride domov a citi smrad a nikto si ani nevsimne, ze prisiel, tak reaguje podrazdene. Chlapi maju casto pocit, ze tym, ze vacsinovo zabezpecuju financne rodinu, si zasluzia nejake medaily.
Na druhej strane chapem, ze ked sa sprava ako debil, zene sa nechce predstierat nadsenie.
Ako z toho von? Skus zmierovat atmosferu, skus si ho viac vsimat, ci bude nejaka zmena, jeden z vas musi zacat. Intimitu udrzujete, ci nespite spolu? Ak zmena nebude, tak asi ist od seba, co ine?
Prisiel domov za trest. V zahranici ma volny cas bez zaklopky, vlastne peniaze , absolutnu slobodu, nikto ho nejontroluje
Doma ma uvrestanu domacnost, svokrovcov ktory mu kym je prec "obsadili rajón", frustrovanu manzelku, nemoze sa slobodne kazdy vecer kurvit bez nasledkov nempze nic co mu robi naozaj radost - vylet za trest a uz sa bude teait zas prec
@anonym_autor v prvom rade muz, ktory pride po 5 tyzdnoch domov ocakava, ze sa mu zena a deti hodia okolo krku a budu aspon predstierat nadsenie😛
Ak pride domov a citi smrad a nikto si ani nevsimne, ze prisiel, tak reaguje podrazdene. Chlapi maju casto pocit, ze tym, ze vacsinovo zabezpecuju financne rodinu, si zasluzia nejake medaily.
Na druhej strane chapem, ze ked sa sprava ako debil, zene sa nechce predstierat nadsenie.
Ako z toho von? Skus zmierovat atmosferu, skus si ho viac vsimat, ci bude nejaka zmena, jeden z vas musi zacat. Intimitu udrzujete, ci nespite spolu? Ak zmena nebude, tak asi ist od seba, co ine?
@anonym_34f275 prisiel neskoro,deti uz davno spali,tak asi tazko sa mu mohol niekto hodit okolo krku,ja som lezala v spalni a pocula som to
@anonym_34f275 prisiel neskoro,deti uz davno spali,tak asi tazko sa mu mohol niekto hodit okolo krku,ja som lezala v spalni a pocula som to
@anonym_autor tak si ho mohla ist privitat aspon ty. Nevedeli sme, ze deti spali.
@anonym_autor ja mozno od veci, ale koho je dom?
A mohla si ho privitat ked si vedela ze pride, ale chapem ze najradsej by si mozno predstierala ze spis.
Tiez si myslim,ze to bude ak domom,neciti sa tam moc dobre.Asi sa tvoji rodicia do vela veci miesaju ale ty to nevidis.
@anonym_autor ja mozno od veci, ale koho je dom?
A mohla si ho privitat ked si vedela ze pride, ale chapem ze najradsej by si mozno predstierala ze spis.
@citronove_koliesko jeho prvá veta je FUJ DO PIČE a ona sa mu má vrhať okolo krku?
@citronove_koliesko jeho prvá veta je FUJ DO PIČE a ona sa mu má vrhať okolo krku?
@rozculena tak mozno keby sa mu zakazdym vrhla hned od dveri do naruce tak reaguje inak 😃
@anonym_ff7554 samozrejme hladam riesenie,nie je len o vyrozpravani sa...lebo ja fakt neviem.co robim zle vo vztahu ,ked chcem.aby chlap riesil veci pokojne a nie z hnevom a krikom
@anonym_autor Dá sa na túto situáciu pozrieť z dvoch pohľadov.
Z tvojho - muž mi prišiel po dlhej dobe domov, miesto pozdravu sa na mňa ocapil, začal mi vyčítať smrad a bordel. Tešila som sa na neho a on miesto toho, aby ma objal, začal nadávať na mojich rodičov, ktorí nám stále pomáhajú. Myslela som, že mu chýbam, ale on sa zavrel v spálni a chce byť sám, bezo mňa. Neviem čo mám robiť, som z takéhoto spolužitia zúfalá.
Z jeho - prišiel som po dlhej dobe domov, čakal som, že mi žena skočí okolo krku hneď u vchodových dverí. Veď ma predsa nevidela niekoľko týždňov. Miesto toho prídem do tmavého bytu, kde všetci spia, ako keby im bolo jedno či som doma alebo nie. Doma ma miesto tepla domova privíta len ticho a smrad. Začnem byť nervózny. Vonku som sám, bez rodiny, zarábam aby sa moje deti a žena mali dobre. Ale doma vidím, že všetko sa aj tak orientuje podľa svokrovcov a nie podľa toho čo by som si prial ja. Do všetkého sa nám starajú, všetko je podľa nich a ja sa doma už necítim ako doma. Keď za mnou žena konečne príde, začne do mňa rýpať a vyvolávať hádku. Zavriem sa do spálne, kde som zase sám. Neviem čo mám robiť, som z takéhoto spolužitia zúfalý.
My nevieme ako to celé je. Možno sa tvoj muž cíti rovnako bezradne ako ty. Možno mu príde, že ho všetci považujete len za stroj na peniaze a doma nemá žiadne slovo.
@rozculena z postele ju nevytiahne ze muz dojde z cudziny ale na fuj do pitche za nim vyleti 😀
@anonym_autor obidvaja ste sa dohodli ze budete byvat vedla tvojich rodicov?
Vzdy bol taky alebo zmena nastala po prvom dietati? Po druhom? Preco odisiel pracovat do zahranicia?
Ved vy nie ste rodina.. co je toto? Dvaja ludia, ktori si boli prideleni a musia spolu zit az do smrti, hoci sa neznasaju?
Ahoj, tiež si myslím, že je s tebou len z "povinnosti", takto sa nebude so žiadnou ženou rozprávať muž, aj keby stúpil na chodbe do psieho exkrementu. Asi je šťastný tam, kde pracuje (chľast, baby, žiadne pravidlá...). Porozprávajte sa, čo jeden k druhému cítite a ako vidíte vašu budúcnosť. Žiť spolu a čakať na deň, kedy sa vráti do stiahnutým žalúdkom a v strese, nemá význam. Deti budú radšej s jedným rodičom, ak budú žiť v láske, bez hádok a stresu.
neznasa tvojich fotrovcov a ma ich za susedov 🙂 tiez by som sa hned vyburila trebars na zene. preco byvate pri "vasich"?
Do zahranicia odisiel kvoli tvojim rodicom? Si u mamy sedela denne 3x a otecko komentoval ci zatko dobre zaraba? Kde bol najvacsi problem, ked bol doma?
@anonym_autor Dá sa na túto situáciu pozrieť z dvoch pohľadov.
Z tvojho - muž mi prišiel po dlhej dobe domov, miesto pozdravu sa na mňa ocapil, začal mi vyčítať smrad a bordel. Tešila som sa na neho a on miesto toho, aby ma objal, začal nadávať na mojich rodičov, ktorí nám stále pomáhajú. Myslela som, že mu chýbam, ale on sa zavrel v spálni a chce byť sám, bezo mňa. Neviem čo mám robiť, som z takéhoto spolužitia zúfalá.
Z jeho - prišiel som po dlhej dobe domov, čakal som, že mi žena skočí okolo krku hneď u vchodových dverí. Veď ma predsa nevidela niekoľko týždňov. Miesto toho prídem do tmavého bytu, kde všetci spia, ako keby im bolo jedno či som doma alebo nie. Doma ma miesto tepla domova privíta len ticho a smrad. Začnem byť nervózny. Vonku som sám, bez rodiny, zarábam aby sa moje deti a žena mali dobre. Ale doma vidím, že všetko sa aj tak orientuje podľa svokrovcov a nie podľa toho čo by som si prial ja. Do všetkého sa nám starajú, všetko je podľa nich a ja sa doma už necítim ako doma. Keď za mnou žena konečne príde, začne do mňa rýpať a vyvolávať hádku. Zavriem sa do spálne, kde som zase sám. Neviem čo mám robiť, som z takéhoto spolužitia zúfalý.
My nevieme ako to celé je. Možno sa tvoj muž cíti rovnako bezradne ako ty. Možno mu príde, že ho všetci považujete len za stroj na peniaze a doma nemá žiadne slovo.
@anonym_ff7554 prišiel v noci,deti spali a ona bola už tiež v posteli.To majú všetci stáť pri dverách v pozore od rána a čakať,kedy milosťpán rozrazí dvere s nadávkou?

Uz len kvoli detom by som to ukoncila. Obaja im ukazujete velmi "zdravo" vyzerajuce manzelstvo. A ten slovnik...