Ako riešiť vzťah, keď partner nechce deti?
ahojte čo by ste robili na mojom mieste.. túžim po dieťati avšak partner o tom nechce ani počuť.. ma deda alkoholika s ktorým žije a nechce ísť so mnou ani do podnájmu čoby ste robili na mojom mieste? raz sme sa snažili no potratila som a nejako ho to moc netrápilo zatiaľ čo ja som sa s tým ešte doteraz nevyrovnala a už je tomu skoro rok :( už by som sa chcela v našom vzťahu posunúť ale on nijakým spôsobom stále spomína iba seba ale nie nás :( som už z toho zúfalá :( nevravim, že mňa nič nerobí ale nechce sa posúvať lebo vždy máme na všetko čas a pritom život ide veľmi rýchlo
@simca06022011 ja sa na nič nehrám práveže už nezvládam hahh, vyčerpaná úplne zo všetkého, sama na všetko.. no určite ma nepriťahuje to, že na mňa kašle lebo vo vnútri ma to tak strašne série ale už je toho dosť na mňa ..
@ellieeep no vidis, kasli na neho, lebo este ochories z toho. Naozaj mas malicko rokov aby si sa takto nervovala, kovli chlapovi. Chod dalej a vobec nemyli nad rodinou s nim.
Ty nie si jeho priorita, to sa stava a casto sa to stava vtedy, ked si su muzi prilis isti zenami napriklad.
@simca06022011 pôjdem ďakujem 🙂
@ellieeep tak proste nestracaj čas
Ach jaj dievča máš 25 celý život pred sebou zbytočne si kazis život s tým chl apcom píšeš že máš dom 🏠 máš kde bývať predpokladám že máš aj prácu ten chlap to s tebou nemyslí vážne ak by to tak bolo vykasle sa na deda a ide k tebe bývať plánuje s tebou budúcnosť ,ale on nie jemu taký život slobodného mládenca vyhovuje kamaráti atď.,dedo je len výhovorka😱
Doprdele, čo sa bojíš, že ťa už nikto nebude chcieť, alebo čo? Možno že aj samota by bola lepšia než žiť s takýmto tragickým prípadom...
@stanulienkat mne neprídu ok tie jeho😉 Pre môj ďalší život by to bol dostatočný dôvod pre slušný a uctivý rozchod.
@ellieeep Vzchop sa dievča a nájdeš si lepšieho! Takého ktorému bude na tebe záležať a bude si chcieť založiť raz s tebou aj rodinu. Lebo ver tomu,že strácaš zbytočne čas a čakať kým chalanisko dospeje (alebo si ťa začne vážiť a ľúbiť ) je naozaj strata času. A jedna vec v živote zaručene funguje.Ak máte nezhody už teraz tak ver tomu,že keď raz pribudnú deti,starostlivosť o domácnosť a neskôr práca lepšie to nebude. Vtedy sa najskôr ukáže aký pevný je váš vzťah.
@monikkatt
@sense ci to nebude zasa dáky odzub, lebo príde mi to ako z inej plany. Strašne ho miluje, ale tu zrazu po niekoľkých správach si uvedomi, že vlastne ju to nebaví a nechce ho. Navyše v 25 ma vlastný dom, ale bývať chce v podnájme. Nič chalana nezaujíma, ale minulý mesiac chcel dieťa. Niekto sa fakt nudi
@nelka93 mozno autorkyni rodicia maju dom a mysli si ze ked ostane s dietatom tak sa tam nastahuje 🤷♀️ lebo keby mala sama dom tak nechce ist do podnajmu.
A zas chalan ma mozno na starosti deda, je jediny pribuzny tak sa chce postarat, kto vie. V kazdom pripade on je mlady, necudujem sa ze sa nechce hrnut do dietata v takejto situacii.
Autorka je ocividne zufala a chce otehotniet za kazdu cenu. Aj ked nebyvaju spolu, on nechce, je bordelar a situacia je aka je
@ellieeep rozid sa s nim a hladaj niekoho, kto ta nema len ako zabavku na sex, ked nema lepsi program
Celé zle. Hľadaj si iného. Si nezrela. Potratila si s chlapom, ktorý otcovstvo neplánoval a ešte tlačis na pílu.
Keď chces skoro rodinu, hľadaj si staršieho. A radim ti, najprv sa vydaj a potom dieťa.
Tento guláš, čo opisujes je katastrofa a mala by si vytriezvieť a začať odznova a podľa pravidiel, lebo si znicis život.
Je to smutné, že si prišla o dieťatko, ale nemôžeš sa na chlapa pozerať optikou darcu spermií, aby si si uzdravila zranenie po strate dieťaťa.
Mala by si niečo s tým robiť. Je poradňa pre ženy po potrate Alexis...sú tam aj psychológovia.
Nezameriavaj sa na cieľ rodina...deti ale na cieľ dobrý manžel. Keď to dosiahnes, budeš s ním plodiť deti.
Prosím ťa, ani nech ta nenapadne otehotniet. V prvom rade pracuj na svojom vzdelaní, svojej kariere, cestuj, spoznavaj zivot, svet... V druhom rade, najdi si vyrovnaneho chlapca, pre ktorého budes ty prioritou, ktorý prevezme zodpovednost, bude ta chciet za zenu a bude chciet zdielat s tebou zivot. Na dieta mas uplne kludne cas aj 7-8 rokov.
@tiezjedna čo do obehu? nech sedí pri dedovi 😀 radšej
no dobre, dajme tomu, žeby si otehotnela...priority tvojho chlapa 1.dedo 2.kamaráti 3.alkohol a ked budeš s maličkym a potrebovat pomoc, tak tie iste priority uňho ostanú..ked nema zaujem o teba teraz a si na 4.mieste, nebude mať zaujem ani o dieťa a to bude na 5.mieste z toho hladiska je uplne zle nutiť tohto chlapa do vzťahu a detí , nie je material na manželsvo ..ako sa ženy posudzuju, či su
- wife material, “wife material” is used to describe women who have the qualities of a good wife...
tak by sa mali muži posudzovať, či majú kvality na partnerský, manželsky a otcovský život a chlap, ktory ma na prvom mieste alkohol, kamarátov, a deda, tieto kvality nesplňa, preto je toľko vztahov nefunkčnych, lebo si ženy na krk uviažu niekoho, kto ešte nedorastol, nevyspel alebo si neuvedomil zodpovednosť..
a žije lahtikársky život slobodného mládenca, kdežto žena s dieťaťom na krku má už úplne inú zodpovednosť...to už konečne pochop, si mlada, neskúsená a rútiš sa do záhuby, máš partnera, ktorý ťa bude ťahať dole a nie hore
postará sa o teba a o dieťa? na toto si odpovedz !!
@ellieeep Akú máš profesiu?
autorka, dufam, ze uz si sa s nim rozisla .. .:D
@ellieeep si mladučká, máš čas si vybrať zodpovedného človeka za otca svojich detí. Je od neho pekne, že sa stara o dedka, ale toho môže kontrolovať aj10 x za deň, no v prvom rade ste vy dvaja. On nepracuje? Les sedí doma a navarí, perie, nakúpi pre dedka? On je jediný žijúci z dedkovej rodiny, čo sa o neho stará? Veď môže mať dedko opatrovateľku a vec je vyriešená. On môže zájsť k dedkovi na kávu a 20 minútový pokec každý deň.
@ellieeep porozmýšľala by som nad tým, či mi on za toto stojí. Za psychickú nepohodou atď… to je ťažké, keď sa vízia budúceho života u partnerov nezhoduje, vždy sa dá nájsť kompromis, ale také situácie, ako mať dieťa sú už vážnejšie, takže asi by som rozmýšľala, či chcem žiť takto, ako píšeš aj ďalej alebo to skončiť a hľadať niekoho, s kým sa budú naše predstavy budúceho života zhodovať🤷🏼♀️
A porozmýšľaj, ak by si mala nejakým zázrakom dieťa s týmto, aké by to bolo ? Bol by rad ? Bol by dobrí otec ? Alebo by mal všetko na háku a ty sa staraj a vychovávaj. Či to aj potom nebude len trápenie 🤷🏼♀️

@ellieeep dievca ty sa zobud!! Naco si robis dieta s takymto??? Si zober ze ozaj otehotnies.. kde budete byvat? Pojdes k nim?? K alkoholikovi? Robit sluzku a upratovat po nich?? Utekaj rychlo od neho