Ako sa zabaviť doma po práci, keď deti vyrástli?
Ahojte, čo robíte doma,keď prídete z práce?,deti mám už odrastene (19,15),bývam v byte všetko mam nove, je to 2 izb.byt,upratané mam raz,dva chodím cvičiť 2x do týždňa, varenie,pečenie nieje pre mňa záťaž, milujem to,mam skvelú prácu.
@emily7384 😂 samozrejme, len si potvrdila, čo píšem. Ako ľudia píšu, tak, pridávaš, čo všetko robíš a teraz už pridavaš aj na veľkosti bytu. Za chvíľu budeš majiteľka celého centra, nie?
A pozdravujem do Egypta. Nič lacnejšie už nebolo? Tam by som nešla, ani keby mi niekto platil.
Ja som tiež za vodou - Atlantickym oceánom 🌊
tak snad sa aspon v tom egypte nenudis 😀
@reanda určite sa nudí! Už ma síce za sebou ranajšiu jogu na pláži, aerobic v bazéne, masáž, pedikúru, manikuru, volejbal na pláži, snorklovanie, návštevu bazáru, lekciu pečenia baladi , lekciu brušných tancov. ochutnávku datľovych vín… ale ešte stále jej ostáva 6 hodin, kým pôjde spať a trebalo by ich niečim vyplniť
@emily7384 A co si isla do Egypta tavy dojit?😝
@aurinia skoro si sa trafila. Pri opise bytu sa rátajú spálne, nie izby, takže slovensky vyraz 2 izbovy sa tým pádom nerovnś 2 spalňový, ale 1 spálňový. Vieme si predstaviť, že okrem spálne v tom byte bude určite obývačka ale môže tam byť aj pracovňa … takže v preklade by taky zahraničný 1 spálňový s pracovňou bol po slovensky kľudne aj 3 izbový byt.
som presvedcena, ze to si niekto robi len prdel. ved uplne graduje a nekonzistentne odpoveda. najprv vie taliansky, potom zrazu aj nemecky a francuzsky. nudi sa doma, potom je zrazu v egypte. najprv ma byt, potom vlastne aj dom...
@aurinia V Egypte je na dovolenke. Nie je zle, ked si clovek precita trochu viac ako posledne 2-3 prispevky. Potom nemusi motat informacie a este pisat druhym, ze nieco pomotali😉
Neviem prečo sa dohadyjete kvôli dákej trubke,ktorá sa sem iba prišla pochváliť,že nemá žiadne starosti..možno nemá ani rodinu..

@emily7384 pomož rodičom...