icon

Ako sa zabaviť doma po práci, keď deti vyrástli?

emily7384
18. apr 2024

Ahojte, čo robíte doma,keď prídete z práce?,deti mám už odrastene (19,15),bývam v byte všetko mam nove, je to 2 izb.byt,upratané mam raz,dva chodím cvičiť 2x do týždňa, varenie,pečenie nieje pre mňa záťaž, milujem to,mam skvelú prácu.

Strana
z7
aurinia
20. apr 2024

@emily7384 pomož rodičom...

emily7384
autor
22. apr 2024

@aurinia sú ešte našťastie tak samostatní,že netreba,samozrejme veľké upratovanie nákupy urobím ja,no stíhajú všetko. Aši to mám po nich,že som taká sikulka

emily7384
autor
22. apr 2024

@sisaka a kto ti povedal,že nezarobim?🙂pozdravujem z Egypta, okrem toho 2izb.byt je 1obyvacka,zvlášť kuchyňa,2 spálne, terasa,partner má dom takže sme za vodou.

buberova
22. apr 2024

@emily7384 ja len že 1 obývačka a 2 spálne je 3 izbový byt 🙂

sisaka
22. apr 2024

@emily7384 😂 samozrejme, len si potvrdila, čo píšem. Ako ľudia píšu, tak, pridávaš, čo všetko robíš a teraz už pridavaš aj na veľkosti bytu. Za chvíľu budeš majiteľka celého centra, nie?

A pozdravujem do Egypta. Nič lacnejšie už nebolo? Tam by som nešla, ani keby mi niekto platil.

Ja som tiež za vodou - Atlantickym oceánom 🌊

reanda
22. apr 2024

tak snad sa aspon v tom egypte nenudis 😀

sisaka
22. apr 2024

@reanda určite sa nudí! Už ma síce za sebou ranajšiu jogu na pláži, aerobic v bazéne, masáž, pedikúru, manikuru, volejbal na pláži, snorklovanie, návštevu bazáru, lekciu pečenia baladi , lekciu brušných tancov. ochutnávku datľovych vín… ale ešte stále jej ostáva 6 hodin, kým pôjde spať a trebalo by ich niečim vyplniť

reanda
22. apr 2024

@sisaka toho som sa obavala 😀

dskjhfdlkdjhl
22. apr 2024

@emily7384 A co si isla do Egypta tavy dojit?😝

aurinia
23. apr 2024

@buberova v zahraniči sa všade nepomenovava ako u nas na Slovensku. 2 izbovy, vyjadruje že ma dve spalne.

sisaka
23. apr 2024

@aurinia skoro si sa trafila. Pri opise bytu sa rátajú spálne, nie izby, takže slovensky vyraz 2 izbovy sa tým pádom nerovnś 2 spalňový, ale 1 spálňový. Vieme si predstaviť, že okrem spálne v tom byte bude určite obývačka ale môže tam byť aj pracovňa … takže v preklade by taky zahraničný 1 spálňový s pracovňou bol po slovensky kľudne aj 3 izbový byt.

reanda
23. apr 2024

@aurinia ale ona nezije v zahranici 🙂 .. este, ze nenapisala, ze byva na druhom poschodi a nakoniec z toho bude prve, lebo v zahranici sa prizemie nepocita 😀

aurinia
23. apr 2024

@reanda veď napísala že je v Egypte

@sisaka ty si to celé domotala....keď sa inzeruje tak sa nerieši či tam bude pracovnňa, spálňa.

reanda
23. apr 2024

@aurinia ano, ma v egypte byt v centre mesta 😀 😅

kiwi3
23. apr 2024

som presvedcena, ze to si niekto robi len prdel. ved uplne graduje a nekonzistentne odpoveda. najprv vie taliansky, potom zrazu aj nemecky a francuzsky. nudi sa doma, potom je zrazu v egypte. najprv ma byt, potom vlastne aj dom...

dskjhfdlkdjhl
23. apr 2024

@aurinia V Egypte je na dovolenke. Nie je zle, ked si clovek precita trochu viac ako posledne 2-3 prispevky. Potom nemusi motat informacie a este pisat druhym, ze nieco pomotali😉

sisaka
23. apr 2024

@aurinia ja som sa snažila vysvetlit že izba nerovná sa spálňa a v zahraničnom inzeráte 2 spalnovy nie je to isté ako slovensky dvojizbovy. Žijem v zahraničí, viem presne, čo je klasifikované ako 2 bedroom.

samoty
23. apr 2024

Neviem prečo sa dohadyjete kvôli dákej trubke,ktorá sa sem iba prišla pochváliť,že nemá žiadne starosti..možno nemá ani rodinu..

Strana
z7